Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De diverse reviews prijzen de deskundigheid en de rustige sfeer van de kliniek. Het personeel is vriendelijk en attent en geeft duidelijke informatie vooraf en tijdens de behandeling. De resultaten worden beschreven als natuurlijk en tevredenstellend. Al met al wordt de kliniek geprezen om professionaliteit en betrouwbaarheid.
Goede uitleg door dokter Yuliya! Ondanks dat ik een angst heb voor naalden ben ik pijnloos en goed geholpen. Ik kom zeker terug
19 January 2026
jonathan
LAREN NH
De behandeling werd eerst gedetailleerd uitgelegd door dr. Visser. Tijdens de behandeling vertelde ze ook precies wat ik kon verwachten en wat ze aan het doen was. Ook vertelde ze of ik eventueel pijn kon verwachten. Dit was erg fijn, en zorgde ervoor dat ik heel rustig bleef. Ik ben super blij met het resultaat en ik kom graag terug!
11 January 2026
Eleanor
Haarlem
Ipl facial stap voor stap uitgelegd en nauwkeurig uitgevoerd.
24 December 2025
Liz
Blaricum
The consultation was very thorough. Thank you to Dr. Yulia – she answered all the questions I had about the procedures I’m interested in at the clinic. I will definitely return.
23 December 2025
Krystsina
Diemen Zuid
Zeer goede uitleg. Patrice geeft heel goed advies. Ze kijkt naar de persoon en niet commercieel.
15 December 2025
Herma
Almere
Na eerdere prettige ervaringen in de kliniek kom ik sinds kort bij Dr Yuliya. Een zeer prettige en kundige arts. Ze geeft eerlijk advies en ik ben erg tevreden met de behandelingen die zij heeft uitgevoerd. Haar warme persoonlijkheid is daarbij ook zeker van toegevoegde waarde. De ontvangst en de goede zorgen van Juliette zijn tevens een pluspunt om te benoemen. Zodra je de drempel overstapt voel je je welkom en op je gemak!
1 December 2025
Sam
Laren
Fijne betrouwbare en professionele mensen
25 November 2025
Marlies de Lange
Zwolle
Mijn behandeling is zeer goed verlopen, door de goede en eerlijke voorlichting, wist ik precies wat er ging gebeuren. Geen nare bijwerkingen of pijn gehad, ook niet de dagen erna. Volgende afspraak gelijk weer geboekt.
24 November 2025
Astrid
Nijkerk
Geïnteresseerd en een zeer goed gevoel. De behandeling wordt zeer goed beschreven en uitgelegd. Top!
17 November 2025
Nicole
Wageningen
Ik kom graag bij Patrice Visser. Ze heeft vakkundig antwoord op al mijn vragen en weet goed wat ze doet. Ik ben blij met het subtiele natuurlijk ogende resultaat en haar eerlijke advies.
13 November 2025
Sofie
Amsterdam
Patrice is een kundige en prettige arts die eerlijk advies geeft en gaat voor een mooi en natuurlijk resultaat. Ik raad haar van harte aan.
11 November 2025
Annemiek
Weesp
Heel tevreden! Ik word altijd hartelijk ontvangen door Juliette (officemanager) Ik kom al jaren bij Patrice. Ik waardeer haar eerlijkheid en haar fijne, deskundige advies! Ik ga altijd blij weg, vooral als ik na 2 weken het resultaat zie! Heel erg bedankt!❤️
10 November 2025
Shalina
Almere
Zeer professionele en betrouwbare kliniek. Waar de tijd voor je wordt genomen. Fijne sfeer met vriendelijke medewerkers.
3 November 2025
Kirsten
Almere
Ik kom al jaren graag in de kliniek van Patrice. Een ervaren en deskundig team met persoonlijke aandacht. Haar advies is altijd eerlijk, oprecht en helder uitgelegd. Ik ben altijd erg tevreden over de behandelingen en vertrouw op haar expertise.
27 October 2025
Yvette
Laren
Zeer kundige cosmetisch arts. Neemt de tijd. Geeft goede voorlichting. Ik kom hier al jaren en ik ben altijd tevreden. Nooit iets geks. Ook heel fijn in de omgang. Zeer aan te bevelen.
27 October 2025
Rosa
Purmerend
Vandaag een IPL behandeling gehad. Vond het best spannend. Alina deed de behandeling, rustig, geduldig en ze legt alles ontzettend goed uit. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat.
21 October 2025
Milja
Amersfoort
Onlangs heb ik mijn lippen laten hydrateren bij Patrice en ik wilde absoluut geen duckface, maar een heel natuurlijk resultaat. Ik vond het erg spannend, maar ik ben heel tevreden met het resultaat. Mijn lip rimpeltjes zijn minder zichtbaar en ik heb net een beetje meer een plumpy effect ervan.
14 August 2025
Tess
Laren
Altijd heel prettig, zeer professioneel, en bovenal altijd eerlijk en oprecht. Kom hier heel graag.
17 July 2025
S. van Barneveld
Vleuten
Dr. Patrice Visser is een uitstekende betrouwbare en deskundige arts. Alle behandelingen die je wil legt ze heel goed uit en soms raadt ze een behandeling af als die voor jou minder geschikt is of nauwelijks effect zal hebben. Dat maakt haar heel betrouwbaar. Door haar deskundigheid zijn de resultaten ook altijd heel natuurlijk en mooi. En, voor wie nog schroom heeft iets te laten doen, bij deze kliniek is dat ècht niet nodig. Vanaf de ontvangst t/m de behandeling zijn top!
17 July 2025
Joan
Ede
Wonderful salon Great doctor Explained everything Definitely recommend
6 June 2025
Tarryn Lupini
Blaricum
Heel deskundig, eerlijk wat de mogelijkheden zijn. Duidelijk over het eventuele resultaat.
8 February 2025
Anja
Huizen
Ik kwam bij Patrice voor een lipfiller behandeling. Ik ben super goed geholpen en heel blij met het resultaat. Patrice is rustig, legt alles uitgebreid uit en vraagt vaak of je nog vragen hebt, en neemt de tijd.
3 February 2025
Eleanor
Haarlem
De mensen die hier werken zijn verzorgend vakkundig en nemen de tijd voor je.
17 January 2025
Corina
Bunschoten
Heel prettig geholpen
17 January 2025
Gerti
Epe
Een zeer fijn intake gesprek gehad met Robin voor een ooglidcorrectie. Alles wordt duidelijk uitgelegd hoe de behandeling zal verlopen. De behandeling is uitgevoerd door Robin en Patrice. Tijdens de behandeling wordt stap voor stap alles uitgelegd wat ze gaan doen, als je dit fijn vind. Ik heb deze behandeling als zeer prettig ervaren en is het mij 100% meegevallen. Ik was namelijk best een beetje zenuwachtig voor de ingreep, maar deze dames stellen je heel fijn op je gemak. Dus overweeg je ook om een ooglidcorrectie te nemen, dan raad ik zeker deze kliniek aan.
Robin Vossen
14 November 2024