Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De diverse reviews prijzen de deskundigheid en de rustige sfeer van de kliniek. Het personeel is vriendelijk en attent en geeft duidelijke informatie vooraf en tijdens de behandeling. De resultaten worden beschreven als natuurlijk en tevredenstellend. Al met al wordt de kliniek geprezen om professionaliteit en betrouwbaarheid.
Ik kom al jaren bij de Patrice Visser Kliniek en ben nog steeds ontzettend tevreden. Van het warme ontvangst in de prachtige kliniek tot de behandelingen en de resultaten: alles klopt. Patrice geeft altijd eerlijk en deskundig advies en weet als geen ander hoe ze de mooiste, natuurlijke versie van jezelf naar voren kan brengen. Ik ben ervan overtuigd dat dat voor het hele team geldt. Geen onnatuurlijk of ‘gemaakt’ gezicht, maar een gezonde, frisse huid die straalt. Het is dat je er een paar jaar jonger uitziet.
15 July 2026
Sanna
Amersfoort
Eerste kliniek die belt als nazorg na behandeling.
10 July 2026
Marja
Blaricum
Een fijne service, vriendelijk personeel en een mooi resultaat! Erg blij mee. Tot de volgende keer
7 July 2026
Asch
We komen graag terug!
Sophie
Amsterdam
Een rustige en fijne kliniek met lief en zeer kundig personeel. Geen druk om meer te laten doen dan je wilt. Ik merk ook echt dat de tussenpozen tussen de (Botox) behandelingen langer duren. Het werkt dus goed bij mij.
Iris
Amersfoort
Duidelijke uitleg van behandeling
2 July 2026
Freddy
Blaricum
Fijne praktijk met eerlijk en kundig advies. Vriendelijke mensen en een mooi, natuurlijk resultaat. Erg tevreden!
Son
Blaricum
Tijdens het consult neemt Yulia uitgebreid de tijd om te luisteren en mee te denken over de mogelijkheden voor het mooiste en best passende resultaat. Ik kom er altijd met plezier en ga met een prettig gevoel en een fijne ervaring weer naar huis.
Fleur
Bennekom
Ik kom al jaren bij Patrice en ben heel erg tevreden. Ik blijf jong!
Marinel
Hilversum
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring. Er wordt kundig en vriendelijk geholpen, waarbij goed en kritisch wordt gekeken naar wat je wensen zijn én of dat ook echt bij je past. Patrice neemt alle tijd om vragen te beantwoorden en geeft eerlijk en deskundig advies. Je voelt je gehoord en krijgt alle ruimte om een weloverwogen keuze te maken. Zeker een aanrader!
29 June 2026
Herma
Zeewolde
Fijne sfeer, deskundigheid en oog voor jou staat hier in deze mooie salon voorop. Dit begint al bij binnenkomst, tijdens de behandeling wordt er eerlijk gekeken naar de verwachtingen en daarin advies gegeven. Iedere keer weer met een tevreden gevoel naar huis.
25 June 2026
Annemarie
Scherpenzeel
Vriendelijk ontvangst. Een hele fijne en duidelijke uitleg.
30 May 2026
Jeannette van de Wardt
Lelystad
Zeer goede ervaring met deze kliniek voor de Botox! Absoluut aanrader
28 May 2026
Claire
Laren
Fijn dat ik op zaterdag kon komen, want ik week door de week. Mijn ervaring was heel prettig: ik ben fijn ontvangen, goed voorgelicht, snel behandeld. Zeker aan te bevelen.
21 May 2026
Irena Petric
Laren
Het resultaat van de Botox behandeling is boven verwachting moo geworden en op een heel natuurlijke manier. Patricia is aardig, geduldig en zeer kundig.
7 May 2026
Marion
Laren
Vandaag een hybride filler - en oog behandeling gedaan bij Dr Yuliya. Oog behandeling werd vooraf verdoofd: daarna vrijwel pijnloos, terwijl het best wat prikjes waren Daarna de fillerbehandeling: met verdoving in de spuit. Yuliya heeft me heel rustig en goed tijdens de behandeling begeleid, en ook vrijwel pijnloos:) Vantevoren duidelijke uitleg wat ik mag verwachten. Nu al blij met het resultaat Ik raad haar zeer aan.
16 April 2026
Sandra
Blaricum
Yuliya nam alle tijd om uitgebreid de behandeling toe te lichten. Tijdens de behandeling gaf ze ook precies aan wat ze ging doen. Erg prettige ervaring.
13 April 2026
Judith
Etten-Leur
Patrice Visser is zonder twijfel de beste cosmetisch arts die ik heb bezocht; ze werkt uiterst secuur, adviseert alleen wat echt nodig is en creëert een prachtig natuurlijk resultaat, waardoor ik de reis naar (haar mooie salon in) Blaricum er meer dan graag voor over heb.p
27 March 2026
Patricia
Almere
Het was mijn eerste bezoek aan de praktijk van Patrice Visser. Yuliya en Patrice namen alle tijd om rustig de behandelmogelijkheden toe te lichten en al mijn vragen open en eerlijk te beantwoorden. De behandeling kon vervolgens aansluitend plaatsvinden (dr. Yuliya) en ook hier alle tijd en rust. Heel erg prettig! Absoluut de moeite waard om een stukje voor te rijden en ik kom zeker terug!
16 February 2026
S.
Noord-Brabant
Patrice neemt alle tijd voor je, vertelt duidelijk wat ze gaat doen
16 February 2026
Patricia
Woudenberg
Eerlijk advies en deskundige behandelingen. Ik kom al jaren bij Patrice Visser en ben heel tevreden. De sfeer is prettig en het resultaat is mooi en natuurlijk. Ik zou nergens anders naartoe gaan!
10 February 2026
Sandra
Harderwijk
Eerste ervaring voor mij en meteen heel prettig. Alles werd goed uitgelegd en iedere dame was even vriendelijk. Het is moeiteloos gegaan.
6 February 2026
Sarah
Laren
Goed advies, heldere uitleg, je kan er terecht met vragen. Behandeling op maat. Kom er al diverse jaren en rij speciaal vanuit Zeeland naar haar toe. Zichtbaar resultaat.
5 February 2026
Hanneke
Zeeland
Ik ben altijd ontzettend tevreden. De kundigheid en het persoonlijke contact zorgen ervoor dat ik een vaste klant ben en iedere keer weer met vertrouwen terugkom.
5 February 2026
Chantal