Heeft een totaal van 1.330 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten zagen consequent positieve feedback over tijdige leveringen en vriendelijke chauffeurs. Het online bestellen verliep soepel en de communicatie was duidelijk. Er werd vaak genoemd dat de bakken netjes geplaatst werden en dat de service betrouwbaar is. Al met al was de ervaring positief met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie
Gebaseerd op 51 reviews
Mooi op tijd en goed geplaatst en snel weer opgehaald.
Ik had een container voor puin besteld, deze kon snel geleverd worden. De plaatsing was op een mooie plek op de oprit. En toen we hemvol hadden een melding gemaakt en toen werd hij snel weer opgehaald. Top zeer tevreden!
25 September 2026
Michel
Rolde
Goeie afspraken en snelle levering
Ik heb voor het eerst bij Bork een bak besteld en het voelde gelijk vertrouwd
24 September 2026
Wilfried
Zuidwolde
Snelle levering, voldoet aan verwachting.
13 September 2026
Roel
Alles netjes geregeld
Alleen jammer dat we de container laat in de middag kreegen
Maar blijkbaar kun je dat aan geven
Maar veder perfect
4 September 2026
Johanna
Acial
Zeer tevreden! Het servies weggooien in de bak gaat heel gemakkelijk. Je kunt ook eenvoudig online reserveren en je weer afmelden. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en denkt goed met je mee. Ik ben erg tevreden over de service!
4 September 2026
Aishenelle
Mozartplaats 9
Top super snel geregeld
Aanvraag gaat super wert netjes van te voren gebeld
2 September 2026
Erik
Beilen
Snel, gemakkelijk en betrouwbaar.
Mijn ervaring met Borkbak is prima.
Duidelijk op de website welke mogelijkheden er zijn.
Handig dat je de bak kunt afmelden en dan opgehaald wordt.
1 September 2026
Willy
Wijster
Makkelijk en betrouwbaar
Via de site makkelijk te bestellen en wordt keuring conform afspraak geleverd. Enige verbeterpuntje die ik kan bedenken is dat er mogelijk aangegeven kan worden in welk tijdsvak de bak geleverd wordt. Maar dat is niet storend.
25 August 2026
Jesper
Zuidwolde
Niet geweldig
Het bestellen gaat vlot, het regelen om weer op te halen gaat heel lastig.
Beveelt niet aan
19 August 2026
Reijer
ZUIDWOLDE DR
Perfecte dienstverlening, zie je nog weinig
Online bestellen, de container wordt op de juiste dag op de juiste plek neergezet. En één telefoontje en hij wordt weer keurig opgehaald.
13 August 2026
Femke
Nieuw Balinge
Netjes en snel
In goed overleg met de chauffeur, kon de container staan waar ik het hebben wilde, Top !
11 August 2026
Arie
Elim
Topservice voor een scherpe prijs!
Ontzettend makkelijke online omgeving om een puinbak te bestellen. Snel geleverd door vakkundige chauffeur.
7 August 2026
Rene
Hoogeveen
Betrokken en kwaliteit
Betrokken en meedenkende medewerkers waardoor we blij worden van het contact
6 August 2026
Brigitte
Ruinen
Netjes op de juiste plek geplaatst
28 July 2026
Woningontruimingservice Oosterveen
Assen
Iedereen aanbevelen snelle levering brengen en ophalen
27 July 2026
Gertjan
Hoogeveen
goed geregeld
altijd goed geregeld, zowel het brengen als het ophalen
18 July 2026
Kitty
geesbrug
Persoonlijk, vlot en kundig!
Of het nou online is of telefonisch, er wordt aangesloten bij de behoefte, meegedacht en oplossingsgericht gewerkt
30 June 2026
Brigitte
Ruinen
De bak werd keurig afgeleverd op de juiste datum
26 June 2026
Frans
Dwingeloo
Prima en snel geholpen!
Ben tevreden over de service!
25 June 2026
E
Goede ervaring!
Correcte levering en afhalen van de bak! Advies juiste lever en ophaalnoment is te verbeteren!
19 June 2026
Wim
Alles verliep soepel
Een container bestellen, brengen en weer ophalen , alles ging prettig. Vriendelijke chauffeurs.
15 June 2026
Ab
Pesse
Super service
Behalve dat er geen indicatie werd gegeven van het ophaalmoment was alles top! Valt weinig op aan te merken.
14 June 2026
Andréz
Emmen
Super geregeld snelle levering
12 June 2026
Hilda
Nieuwlande
Vlotte levering
De bak is vlot en netjes geplaatst, wat voor de chauffeur geen makkelijke klus zal zijn geweest. Ook het ophalen is vlot gedaan .
12 June 2026
Miranda
Nieuw Balinge
Goede partij
Komen afspraken na en contact is makkelijk, volgende bak komt ook bij Bork vandaan
7 June 2026
DD
Dwingeloo
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 1.330 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over BorkBak
BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!