Netjes neergezet. Niet dat het mij uitmaakte, maar bak kwam vroeger als afgesproken. Ik was thuis en kon daardoor de plek aangeven waar bak moest komen te staan. Virige keer ook.

De bak is netjes op tijd geleverd

Alles prima verlopen ,bak gebracht en opgehaald door dezelfde erg vriendelijke chauffeur, complimenten.

Erg vlotte en nette afhandeling

Puincontainer voor het weekend laten plaatsen, netjes op de afgesproken plek afgeleverd. Na het weekend vol en meteen weer opgehaald na het afmelden.

Snelle en correcte service

Chauffeur belde zoals afgesproken vooraf en heeft 'm geplaatst op afgesproken plek. Prettig om deze service nog te vinden!

Prima geregeld in no time

Duurde wat lang voor ie gebracht werd ,maar het ophalen daarentegen ging als een speer !! Al met al een aanbeveling voor de volgende keer !!!

Vlotte levering

Goede wijn behoeft geen krans

Super geregeld!

Had verteld dat ik de bak op de oprit wou , de chauffeur had hem er al staan oor dat ik buiten was top gedaan vaak worden de opmerkingen niet gelezen of doorgegeven aan de chauffeur. Chauffeur was ook een aardige gast!

Snel en vriendelijk

Container werd snel geleverd en opgehaald door een vriendelijke chauffeur. Ook snelle reactie op app contact. Prima service.

Goede communicatie, komt afspraken na.

Bezorger dacht mee over plaatsing container. alles snel geregeld.

Goed en snel geleverd

Precies neergezet volgens wens dit is de 3de keer dat we een container lieten komen was altijd perfect

Ik bestel, Borkbak snelt

Bokbak doet wat er beloofd wordt in de website.

Makkelijk en goedkoop een container besteld en alles volgens afspraak. Vriendelijke chauffeur die de bak kwam leveren. Zeker een aanrader.

Erg goed

Erg goed, chauffeur dacht met mij mee!

Prima levering

Snelle wisseling.prima

Top service en aantrekkelijke prijs.

Top service en aantrekkelijke prijs.

Snel en zeer correct

We hadden een voorkeur aan gegeven qua tijd van levering van de container en dit is keurig uitgevoerd. Ook een dag na het afmelden werd de container weer keurig opgehaald. Zeer vriendelijke chauffeurs. Echt zoals het hoort te zijn. We zijn zeer tevreden!

Snel geregeld, vriendelijk personeel. Voldoet aan verwachting.

Prima geregeld.

De dag ervoor gebeld en de volgende dag in de ochtend stond de bak eral. Helemaal top dus.

alles prima

alles ging prima, chauffeur keurig overlegd

Snel goed vriendelijk meedenken

We zijn zeer tevreden !

Keurig afgeleverd, na melding 2 dagen later opgehaald en ook dat is prima verlopen ! Geen problemen. Mochten we weer een container nodig zijn dan wordt Bork weer gevraagd !

Keurig op tijd en netjes op de plaats zonder dat ik aan wazig was.

Goed voor elkaar en netje bak.

Bork bak puincontainer

Nu 2x een container van jullie gehad en zeer tevreden, en de goedkoopste hier in de buurt. Bestellen en ophalen gaat gemakkelijk via de site.. Tevreden klant!!

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!