top geregeld

zeer snelle service

Makkelijk en snel geregeld.

Alles werkt zeer overzichtelijk op de site en het is zo geregeld. Alleen een beetje jammer dat je elke pagina een popup krijgt om je postcode in te vullen...

Zeer slecht, container niet bezorgd en geld veel te laat terug

Wat een slecht bedrijf, ze bezorgen de container niet en dan moet je nog een week wachten totdat je je geld terug krijgt. Waardeloos dus

goede dienst als je geen maatwerk nodig hebt.

Ik had in de ochtend contact opgenomen om diezelfde dag nog de bak uit te laten wisselen voor een nieuwe, dit is iets wat niet mogelijk is bij dit bedrijf. Verder goede diensten geleverd.

Goed te overleggen.

Goede service, goede communicatie!

Wij hebben 3 containers gehuurd. Deze zijn keurig volgens afspraak geleverd. Wij hadden de containers op voorhand afgemeld, want wij zouden het wel redden voor het weekend…. Vrijdag gebeld om te zeggen dat wij ons er een beetje op verkeken hadden. Was geen enkel probleem en uiteindelijk zijn de containers, volgens nieuwe afspraak, keurig maandagochtend opgehaald. Attente en behulpzame chauffeur, weet zijn naam helaas zo niet meer. Top werk!

Handige manier om een container te regelen

Makkelijk te bestellen. Gemakkelijk te betalen. Vlotte levering. Snelle ophaling

Prima bedrijf.

Geheel naar verwachting na lezen website

Heldere en duidelijke website. Borkbak komt zijn afspraken na en makkelijk wat betreft afmelden. Eigenlijk gaat het allemaal vanzelf.

Een goede service en kwaliteit

Strakke planning, goede communicatie!

Makkelijk te bestellen via de site. Bij vragen snelle reactie!

Afspraak goed na gekomen, vriendelijke chauffeur en netjes werk geleverd! Kortom prima!

Bak online besteld volgende dag netjes geleverd.

Afval bak besteld 6 m3 volgende middag netjes afgeleverd. Alles online geregeld duidelijk en goede side.

Snel telefonisch contact, heldere info, goede website

Zie hierboven

Goed en vlot geregeld.

Via site container gehuurd. Ben de dag daarna gebeld of de container iets eerder geleverd kon worden. Chauffeur heeft de container op afgesproken tijd de bak zo dicht mogelijk bij de plek gezet. Dit was een eind de krappe oprit op. Top.

Alles was goed geregeld

Alles,netjes nagekomen em supersnel

Snel besteld, snel geleverd

De site is gebruiksvriendelijk, bestelling is zo geplaatst en de service is uutstekend. Zit de contaner vol, Het afmelden van de container is ook zo gebeurt.

Korte lijnen, goede service, afspraak is afspraak. Top!

Keurig en netjes

Zie bovenstaande beoordeling !!

Aanrader!

Goed bereikbaar, snelle service, correct nakomen van afspraken.

Perfecte service

Container op tijd geleverd En na het weekend ook weer opgehaald. Helaas niet half uur voor levering gebeld. Zodat we de auto konden wegzetten.

Had eigenlijk een bevestiging gehad willen hebben met factuur er bij de mail

Goed ervaren.

Goeie service

Snele en goeie service

snel en betrouwbaar

handig online bestellen

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!