Snelle en correcte levering

Twee containers besteld werden keurig op tijd geleverd. Chauffeur belde of ze een dag eerder mochten komen. Na plaatsing werd er keurig een foto gestuurd met de vraag of ze zo goed stonden, aangezien we een aantal wenden hadden! Top service!

Snelle levering en eenvoudige

Eenvoudige bestelling en snelle levering

afspraak netjes nagekomen

zie boven. Nette hulpvaardige chauffeur. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld.

Volgens afspraak voor 3 uur besteld en de volgende dag geleverd. Super

Plezierige samenwerking

Goede website, makkelijk te vinden wat je wilt, duidelijke info, snelle levering en ophalen van de bak ging ook snel.

alles prima geregeld

precies op de vermelde dag geleverd. chauffeur vriendelijk

Supersnelle aflevering

Donderdagmorgen een bestelling gedaan voor de vrijdag, maar werd ‘s middags gebeld of gelijk mochten komen! Top dus!

Top, geenn problemen.

Alles goed geregeld. Met chauffeur prima te overleggen waar de container te plaatsen.

Keurig afgeleverd op de gewenste plaats.

Wat ik wel prettig zou vinden dat er aangegeven wordt op welke tijd de bak geleverd wordt.

Snel een container geregeld

De container werft een dag eerder gebracht wat geen probleem was een aardige chauffeur en werd alleen een dag later gehaald

Top, snel en deskundig

Goede info over gang van zaken. Zeer goede en humorvolle desk medewerker Miranda. Zo'n personeelslid moet je koesteren. Bestel en afleverproces top.

Top geregeld.

Zoals afgesproken.. top.

super

netjes geplaatst alles naar wens

keurig op tijd geleverd en prima neergezet op de gevraagde plaats

keurig op tijd geleverd en prima neergezet op de gevraagde plaats

Prima geregeld.

Makkelijke selectie op de site, ophaalverzoek gaat ook erg makkelijk. Klantvriendelijke site, en zeer betaalbaar.

Snelle levering en scherpe prijs

Makkelijk te bestellen via de website, maar ook klantgericht bij telefonisch contact. Snelle levering en scherpe prijs.

Alles verloopt soepel

Super goed geregeld.

De container is op het juiste moment afgeleverd en op mijn verzoek weer op het juiste moment opgehaald. Ik werd goed geïnformeerd op het moment dat de schauffeur onderweg was.

Snelle en goede service voor een goede prijs!

Ontzettend goed.

Prima afvalcontainers

Prima afvalcontainers, we hebben er zelfs twee besteld !...

Aanrader

Duidelijke website. Super snelle levering. Container wordt keurig netjes op de aangeven plaats gezet. Door een heel vriendelijke chauffeur.

Netjes

Hij is netjes geplaatst en er is uitleg gegeven hoe de procedure is

Snelle en correcte levering

Zoals afgesproken

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!