Zeer correct

Volgens afspraak

Snel, duidelijk, netjes en service

Perfect geregeld. Duidelijke website. Prijs is prima. Eenvoudig melden wanneer de container afgehaald kan worden. Plek waar de container stond, wordt keurig schoon achtergelaten. Kortom top!

Geoliede machine

Supersnel geregeld, ophalen ook zeer snel. Een uitstekend en zeer efficiënt bedrijf.

Snelle service.

Snel en goed. Vriendelijke chauffeur.

Voor 15:00 besteld. Volgende dag al geleverd

andere bak geleverd

Waarom zou ik meer moeten betalen wanneer Borkbak mij een grotere bak levert en ik er misschien per ongeluk teveel afval in gooi. Zie ik eruit als een wiskundige die precies kan zien hoe vol de container zit?

Al meerdere malen containers bij Bork bestels. Komen altijd hun afspraken na, vriendelijk personeel en denken mee voor de best mogelijke oplossingen.

Dikke prima

Goed geregeld

Snel geleverd en snel weer opgehaald

Komen afspraken niet na, zijn **********

Vrijdag besteld en betaald en week later container nog niet geleverd, elke keer als je belt beloven ze van alles, echte professionele **********!!!!

Alles volgens afgesproken. Keurig neergezet en weer na afmelding opgehaald. Je hoeft nergens om te denken of voor thuis te blijven.

Nette snelle levering

Snelle bezorging. Alleen afmelding via site zou beter kunnen. Krijg eerst een onnodige popup voor postcode check welke voor aanmelden wel handig is maar voor afmelden in mijn inziens overbodig. De datum zou misschien verbeterd kunnen worden in een dubbele datum (Vanaf en uiterlijk voor) is voor de planning makkelijker kunnen ze bak op een retourrit meenemen als deze op een andere dag beter past.

Borkbak maakt waar wat men belooft!!

Goed geregeld

Prima service, op afspraak ook weer opgehaald. We hadden er geen extra werk van. Top!

Compleet ontzorgd

Zelfs op het laatste moment alles nog piekfijn voor elkaar krijgen. Helder, duidelijk en scherp geprijsd. Levering door kundige en vriendelijke chauffeur. Kan Bork zeker aanbevelen!!

Snelle levering, goede service

Na bestellen op de afgesproken dag geleverd. Na afmelden ook meteen weer opgehaald. Goede service en niet duur

Snel en makkelijk geregeld

De container kon snel en eenvoudig worden geregeld. Telefonische afspraak is nagekomen. Het is even afwachten of het ophalen van de container net zo eenvoudig gaat, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Prima service en alles zoals afgesproken

Io

Klantvriendelijk en snelle levering

Goed telefonisch geholpen met een vraag over de levering en plaatsing van de container. Daarna online de bestelling geplaatst. De dag van levering werd ik netjes gebeld, zoals ik had aangegeven bij de bestelling. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. De aanvraag voor het weer ophalen van de container ging ook makkelijk online.

netjes geregeld.

Hoewel de levering bijna mis ging (verkeerde huis, maar oplettende buur.) Chauffeur had blijkbaar moeite met 5 en 7. Met een belletje was het snel opgelost waar hij wel moest wezen. Het had net iets netter gekund door even de mail te beantwoorden, hier stond nog een verzoek in. Ophalen ging prima, op de afgesproken dag. Als ik weer een bak nodig heb zal ik zeker overwegen om hem hier te bestellen.

Bijna heel goed

Had een tijd aangegeven om de bak te brengen. Moest er nog even achter aan bellen hoe laat ze kwamen. Keurig terug gebeld. 20 minuten later dan verwacht Niet duur

Goedkope container en vriendelijke chauffeur

Goedkope container alleen een nadeel dat je niet weet wanneer ze komen

Snel en handig te bestellen

Gemakkelijk online te bestellen en levering volgens afspraak.

Uitstekende service.

Gemakkelijk bestelproces en ook goede telefonische bereikbaarheid en duidelijk antwoord op vragen.

Zeer snelle levering!

Om twaalf uur besteld......om 18.00 uur stond de bak op de oprit!

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!