Komen afspraken na

Duidelijke site. Komen afspraak na. Goed telefonisch contact

prima service

Bij het afmelden van de bak wordt niet aangeven wanneer deze opgehaald wordt, verder goede en duidelijke website waar alles gemakkelijk te bestellen isp

Goeie service

Goeie afspraak gemaakt en snel de container gekregen

Kon iets beter

Jammer dat er geen tijdstippen kunnen worden ingevuld(soort tijdsindicatie ),je moet zelf bij opmerkingen een tijd invullen.Het is iets makkelijker als er staat, morgen,middag,of namiddag.De prijs is echt oke,geen gedoe en goed contact.Alleen jammer dat men vandaag de container zou ophalen,en dat is niet gebeurd.Het is nu17.45 die zal dus vandaag niet meer komen.Toch jammer. mvg j de Groot

Prima geregeld!

Super snel en op de juiste plek

Bestellen is eenvoudig, levering is nog afwachten

Na leveren en ophalen kan ik pas echt een mening geven. Dus score tot nu toe 50%.

Prima op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd. Vriendelijke mensen aan de telefoon. En zeker het goedkoopste wat ik gezien heb.

Snel en correct geleverd.

Prima, ben dag van te voren gebeld over de bezorging.

Prima bakkie

2de keer in een relatief korte periode een puincontainer nodig gehad. Simpel besteld en afhalen is gemakkelijk aan te melden al moest ik wel even zoeken naar het ordernummer omdat ik hier geen mail van had ontvangen (ook niet in de spam). Maar prima!

Snel en vakkundig geholpen.

Snel en vakkundig geholpen

Heel fijn bedrijf. Ik was hier op uitgekomen vanwege de prijs. Gaandeweg gemerkt dat de service ook echt top is. Ik heb een paar keer gebeld met vragen over welke container ik nodig had, en wat daar dan in gestort mag worden. Elke keer heel vriendelijk te woord gestaan en toen bleek dat ik een vergunning nodig had voor de plaatsing is de geplande container on hold gezet zodat ik dat eerst kon regelen. Dit bedrijf denkt echt met je mee.

Perfect!

Duidelijke website voor aan en afmelden, snelle emailservice voor vragen en voor een lage prijs staat de bak waar en wanneer je wenst. Een aanrader dus.

Zeer goede service

Zeer goede en snelle service, s’morgens bestel, s’avonds geleverd.

Correcte levering afvalcontainer op de afgesproken tijd

De chauffeur kwam op de afgesproken tijd en overlegde waar de container te plaatsen. Vriendelijke man!

Na telefonisch contact met de chauffeur alles uitstekend geregeld hij staat op de goeie plek

Hele goede service

'Gewoon' goede service!

Een container bestellen via de website was eenvoudig en snel. (Dat was het enige dat telefonisch niet ging.) Wensen die we in de opmerking hadden aangegeven werden helemaal top opgepakt. Met een bestaande order bellen voor een aanpassing of andere wens ging dan ook weer helemaal super. Ook de chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam in het meedenken voor de plaatsing en het ophalen van de container. We zijn dus helemaal tevreden!

Goedkoop en snel geleverd

Goed en snel geleverd alleen het op halen van de container duurde 5 dagen moet iets sneller kunnen. Maar als ik weer een container moet huren zal ik hem zeker bij BorkBak huren

Super service

Ik ben een tevreden klant En dat blijf ik ook

Goede service!

Goede communicatie en correct geleverd en ondanks dat ik vrijdagmiddag pas laat belde nog geregeld dat de container nog dezelfde dag weer weggehaald.

Top goed geregeld

Snel op zijn plek , en ook weer zo opgehaald Goede service,tot de volgende keer

Snelle Service

Sneller levering en ook de klantenservice reageert snel en ook de prijs was helemaal heel scherp

Goedkoop, snel geleverd maar communicatie kan beter

Makkelijk online besteld, snelle bevestiging. Ik had erbij gevraagd of men zou laten weten hoe laat de bezorging zou zijn. Toen ik hier niets over hoorde gebeld hierover. Men zou aan de vervoerder vragen of deze contact op wilde nemen hierover met mij. Dit is niet gebeurd. Met als gevolg dat een niet al te vrolijke chauffeur om 6.30 uur bij mijn 82 jarige moeder aan de deur stond en zij in haar nachtkleding de auto moest verzetten.

SIMPEL, SNEL DE JUISTE CONTAINER ONTVANGEN

OP DUIDELIJKE WEBSITE EENVOUDIG DE JUISTE CONTAINER BESTELLEN, BETALEN EN DAARNA SNEL GEPLAATST OP DE JUISTE LOCATIE. COMMUNICATIE MET DE CHAUFFEUR UITSTEKEND!

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!