Snel en goed en gunstig geprijst

Goede dienstverlening, snelle reactie op een e-mail en de container geleverd volgens afspraak.

Snel geregeld en niet de duurste

Afspraak gemaakt en de bak werdt zelfs een dag eerder bezorgd, ook geen probleem, en wat een gemak i.p.v. met een aanhangwagens 6 m3 proberen weg te brengen, wat een gemak.

Snel en accuraat geholpen!

Snel en accuraat geholpen!

Correct geleverd.

Website werkt perfect. Duidelijk. Op tijd geleverd. Ophalen weet ik nog niet

Aardige chauffeur en keurig op tijd zoals afgesproken

Goed voor elkaar

Container was snel geleverd en ook weer snel opgehaald na afmelding

Op gewenste moment geleverd

Volgen de site besteld en geleverd mooi voor elkaar

Super snel geregeld

chapeau voor de chauffeurs!

over de klantvriendelijkheid en kundigheid van de chauffeurs ben ik dik tevreden, wat jammer is dat er duidelijk gezegd word dat op werkdagen besteld de volgende werkdag leveren is, en dat je dan zonder pardon mail krijgt dat t niet kan, en dus 2 dagen moet wachten, dat is zeker niet gewenst bij een project met strakke planning! ook zonder overleg een dag eerder willen ophalen/brengen, gaat in dat geval niet. telefonisch communiceren zou dan wel gewenst zijn.

Perfecte service

De container is volgens afspraak geplaatst, en na het afmelden opgehaald. Vriendelijke chauffeur

prima service

snel geleverd. makkelijke site om te bestellen

Communicatie is drama

Aanvraag via internet gedaan. Een dag ervoor gevraagd hoe laat de bak geleverd zou worden, maar geen reactie. Ophalen: op zondag aangemeld voor ophalen op maandag. Op dinsdag eens gemaild, maar nul reactie. Nu woensdag staat de bak nog steeds (in de weg!) en nul communicatie. Voor een paar euro meer ga ik de volgende bak maar bij een concurrent bestellen.

Goede prijs en netjes op tijd geleverd

Voor een goede prijs krijg je een prima container die netjes op tijd wordt geleverd. De instructies op de website zijn duidelijk en je weet precies waar je aan toe bent. Wat mij betreft een aanrader.

Goede cummunicatie en prima afgeleverd! Vriendelijk personeel!

Vriendelijke mensen, goede communicatie en snel geregeld!

Wordt netjes op tijd geleverd

Goed geleverd alleen prijs verschil tussen bedrijven en particulieren zal wel een oplossing zijn

Eenvoudige bestel wijze

Bestellen gaat altijd goed. Levering ook nooit problematisch geweest.

Snel en gemakkelijk

Het bestellen van een container ging gemakkelijk.. Ook de betaling verliep vlot en het brengen op het afgesproken tijdstip was correct

Geweldig service - ook over de telefoon. Hartstikker bedankt. Ook de chaffeur wie die heeft de container bezorgd hebt. Super aardig.

Goed en snel

Snelle levering Alleen vind ik de aanvraag onhandig om bij factuur gegevens het afleveradres te moeten invullen zou makkelijker worden als daar afleveradres van maakt voor particulier maakt het niet uit maar voor de zakelijke klant wordt het misschien wat overzichtelijker Heb zelf een bestratingsbedrijf dus ik bestel wel vaker containers en dan moet de factuur naar mijn bedrijf maar daar hoeft de container dan niet heen die moet dan naar de klant dus zo als ik het dan zie is het afleveradres voor de container en factuuradres voor het bedrijf in mijn geval Mvg Theo knoop knoopbestratingen

Perfekte service. En een beste chaffeur.

Een super service!

was voor mij de eerste keer dat ik een bak gehuurd heb.keurig op de oprit gezet En snel weer opgehaald.een aanrader

makkelijk en afspraak is zo gemaakt

Prima service, in het veld voor opmerkingen kon ik even opgeven dat de container na een bepaalde tijd moest worden geplaatst en ook nog eens op een plekje iets verderop. En prima gedaan hoor, zoals aangegeven.

Perfecte afhandeling.

Ik had een 3m3 bak besteld maar na één telefoontje kon voor de bezorging deze omgewisseld worden voor een 6m3.

Dag te laat

Container dag te laat geleverd. Verder prima geregeld. Vriendelijke chauffeur.

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!