Accurate service

Vlotte afhandeling via internet. Men houdt zich aan afspraken

Het zou handig zijn om het ordernummer op alle correspondentie te vermelden. Hoef de klant niet te zoeken

Prima service en erg behulpzaam

De chauffeur heeft de bak zover mogelijk op de oprit geplaatst.

Snel bezorgd en snelWeer opgehaald

Goed geregeld

Snel geregeld en weinig omkijken naar

De bak werd snel geleverd en ik kon hem zo weer afmelden. Dat afmeldproces was niet helemaal duidelijk, maar toen ik me er in verdiepte, vrij direct.

Chauffeur belde keurig even om te overleggen of de bak op de juiste plek stond en ondanks het late aanvragen van de bak was hij er wel heel snel

snel en makkelijk te bestellen. duidelijke site.

Ik wilde een puincontainer, via google gezocht kwam snel bij bork, heb gebeld, kreeg te horen dat het goedkoper was via internet. dat gedaan en een kind kan de was doen.

mijn ervaring in een zin, dat is mijn ervaring in een woord, uitstekend

alles ging naar wens, geen probleem bak smorgens gebracht gevuld en later weer opgehaald

Direct geleverd, tips gekregen voor een goede vulling en daarna weer heel snel opgehaald!

Eenvoudige bestellign via internet, en daarna direct de bak voor de deur. Even keurig overleg waar de bak geplaatst moest worden en tevens wat tips gekregen om de bak efficient te vullen. Nadat de bak vol was gemeld, binnen 24 uur opgehaald. Prima service!

Word netjes geleverd en keurig op tijd

Aardig personeel

Top geregeld

Prima geregeld

Super service staan je netjes te woord in 1 woord top geregeld allemaal

Top bedrijf alles netjes en correct

Snelle dienstlevering

Eenvoudige aanvraag via internet. Snelle levering en afhaal service.

Duidelijke website, en snelle service, vriendelijke chauffeur

Na eerst telefonische info gevraagd te hebben, ivm gewicht wat in een 3 m3 bak zou mogen, heb ik de bak besteld via de website die duidelijk is. Zoals gevraagd de volgende dag 's morgens al om 08:00 de bak voor de deur en kon ik hem zoals gepland weer in de middag afmelden.

Snel geregeld!

Even een belletje voor wat vragen en vervolgens bestellen op de website. En je hebt een container voor de deur!

Snelle levering duidelijk in prijs

Prettig contact en alles volgens afspraak.

Duidelijk

Duidelijke site goede prijs en zo geregeld

Conform afspraak, goede levering met nette chauffeur!

Groenafvalcontainer (6 m3) besteld. Werd keurig op de aangegeven datum geleverd in de ochtend op een vrachtwagen, zelfs rond de specifieke tijd die ik genoemd had. Vriendelijke chauffeur overlegde met mij waar de bak het beste kon staan en heeft deze netjes en snel (zonder overlast qua geluid voor de buurt) geplaatst. Top, volgende keer weer!

Online bestellen is prima, maar geen tijdsindicatie voor afleveren

Het is niet meer van deze tijd dat ik als particulier geen tijdsindicatie krijg ondanks telefonisch contact. Jammer, verder prima service.

Snel geregeld en goede service

De tarieven zijn scherp, het goedkoopst in de omgeving. Vandaag besteld is morgen geleverd.

goeie service

bak dichtbij geplaats

Goede service, snelle levering

Toppp

Top ervaring met bork bak, precies zoals afgesproken afgeleverd. En netjes weer opgehaald !

top

tijdig geleverd, chauffeur waarmee te overleggen was en vriendelijk

Het aanvragen gaat eenvoudig maar het bezorgen is matig een container s'morgens gevraagd en pas s'middags geleverd.

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!