optijd geleverd en op de goede plaats gezet.

goede service voor een goede prijs.

supersnel container geleverd

supersnel container geleverd

prompte levering

prompte levering en bediening

Goed geregeld no noncense.

Even aanmelden en voor de rest geen omkijken. Container netjes op plek gezet door de chauffeur.

Schone bak snel geleverd

Op zaterdag besteld en maandagochtend geleverd. Snel en vriendelijk personeel. TOP!

Prima, klantvriendelijk geholpen

Snelle en correcte afhandeling. Tip richt de site helder in op het punt van container omwisselen volle weg lege terug.

Ze helpen goed. Luisteren naar de wensen van de besteller.

Prima voor elkaar, Bork komt de afspraken goed na.

Container was mooi op tijd geleverd en ook weer gehaald. Chauffeur had vooraf ook nog even gebeld aangezien er niemand thuis was.

Snelle nette levering

Nette snelle levering

Makkelijk boeken via de website en snel geleverd. Wel een puntje, ik had voorkeur voor leveren in de middag maar het werd de eerste levering in de ochtend.

BorkBak.nl komt afspraken na en de medewerkers zijn vriendelijk.

Online de container geregeld. Vriendelijk personeel, zowel de chauffeur als de medewerkers van kantoor. Container volgens onze wensen keurig bezorgd.

goedkoop,duidelijk en snelle reactie

Wij gaan elk moment voor de derde maal een bak bestellen bij BorBak. Het contact is goed en de prijs ook!

Netjes op de juiste plek geplaats, fijne chauffeur

Netjes op de juiste plek geplaats, fijne chauffeur

Snelle en nette levering

Ik kreeg alleen geen bevestiging via mail maar verder keurig bezorgd.

De bork bak was er super snel, maar het ophalen laat te wensen over.

Het brengen gaat snel, maar na twee maal bellen om de bak op te halen is het er nog niet van gekomen. Vervelend, omdat onze auto dan al meer dan een week voor ons huis staat. Ze moeten er namelijk wel langs kunnen als we er niet zijn.

Vaak nog eerder als beloofd. Erg prettig.

Goedkoop en goede service

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Borkbak. Heb eerst een bak besteld bij Rode bak besteld. Deze kostte mij €175 euro. Nu heb ik bij Bork Bak voor € 133 euro voor schoon puin. Ik vind daarnaast de site van Bork bak ook gebruiksvriendelijker. Met vriendelijke groet, Bauke Haarhuis

Super snel gebracht

Tot nu toe een maal besteld. Werd binnen no-time gebracht.

Snel geleverd en snel weer opgehaald.

Geen bijzonderheden prima

suoer!

Correct en netjes behandeld

Chauffeurs zijn erg behulpzaam en aardig. Zeer correct.

Aanvraag via de site, betaling via Ideal, de bak op tijd geleverd.

Het is toch fantastisch.

altijd zoals afgesproken geleverd

Vriendelijk te woord gestaan en snel geleverd

Geen gedonder, plaatsing volgens aangegeven planning en aanwijzing

👍

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!