Zeer efficiënt bestelproces, uiterst tevreden over kwaliteit product (papieren handdoekjes)

Zeer efficiënt bestelproces, bestelhistorie geregistreerd, snelle levering, goede communicatie over levering. Geen paniek als voorraad op is, handdoekjes weer snel in huis. Uiterst tevreden over kwaliteit product.

Slecht

Ik heb dinsdag een bestelling geplaatst en heb deze nog steeds niet ontvangen!!!!

super

snel, netjes geleverd.

Overzichtelijk, voordelig en snel

Stuk voordeliger dan andere aanbieders. Mooie, overzichtelijke site. Supersnel geleverd. Aanrader..!

Email request was ignored!

Hi, after I placed my 1st order with DispoDeals recently on a Friday evening & paid, I sent an email the next day (Saturday) to ask if it was possible to change my order as I had made a mistake. The order had NOT been processed, so there must have been time to alter the order before it was sorted & shipped. But I had NO reply & the original order was then shipped to me. I still, one week later have not had any reply to my email!! Whilst the order has arrived & I can make use of it, I feel customer service is very poor!!

• Would you recommend us? No

Super goed en vriendelijke geholpen. Alles ook netjes verpakt en geleverd.

Goede prijzen.

De prijzen zijn altijd goed dus wij bestellen maandelijks bij deze website. Dat gaat gemakkelijk via het online account waar de vorige bestellingen worden opgeslagen.

Altijd snel in huis.

Elke bestelling is altijd de volgende dag in huis. DPD levert de bestellingen altijd netjes bij onze balie af.

Aanrader

Doen wat ze zeggen!

Gisteren besteld, deze ochtend al ontvangen. Top.

Zeer goede webshop

Een goede overzichtelijke webshop, doen wat ze beloven. Goede producten leveren tegen de laagste prijzen en de volgende dag in huis. Top!

Fijne webshop met snelle levering. Goede producten!

Makkelijk bestellen en dat kost weinig tijd

De bestellingen zijn makelijk te bestellen bij DispoDeals waardoor het weinig tijd kost om de bestelling te voltooien. Scherpe prijs voor onze tork handdoekjes.

Beste deals, goede service

Wij kopen hier altijd onze papieren handdoeken. Soms vergelijken we nog even online, maar altijd de beste deal. Verder snel geleverd, nooit problemen

Prettig bedrijf

Eerst ff gebeld met een vraag en super geholpen. Hier kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Snel, eerlijk en vriendelijk.

Meteen geleverd en originele Tork artikelen!

Eindelijk een webshop die snel de originele Tork artikelen meteen uit voorraad kan verzenden. 2024 was een fijn jaar waarin we zijn begonnen met bestellen. Zojuist weer een bestelling geplaatst.

DispoDeals helpt onze klanten

Hallo, Voor ons schoonmaakbedrijf stuurt de klantenservice van Dispodeals altijd de juiste artikelen naar onze klanten. Fijn dat ze zo goed meedenken en altijd voorraad op de zaak hebben liggen. Groeten, Marina

Zeer snelle leveringen

Alles is altijd de volgende dag weer op de zaak, zodat we nooit misgrijpen op onze voorraad.

Super prijzen!

Zie titel!

Snel en netjes

Bestelling volgende dag binnen en alle communiucatie is snel en netjes.

Uitstekende producten en levering, geweldig bedrijf! Een aanrader!

Groot assortiment en gunstig geprijsd!

Professioneel en behulpzaam

snelle levering en vriendelijke bezorger

Prima, echter niet het origineel geleverd

Bestelling en afhandeling is prima Wel wordt er geen Tork gekleverd maar een alternatief zonder dit te communiceren.

Parklaan 7

5061 JV Oisterwijk