Bestelling; Tork papier

Goedemiddag, Het eerste telefonische contact was prettig en daarna een bestelling geplaatst en en snelle levering.

Altijd beste prijs

Zo nu en dan zoeken wij toch even waar onze Tork rollen de beste prijs hebben en DispoDeals komt dan toch steeds weer goed naar voren.

Ondanks we een foutje hadden gemaakt was het snel opgelost.

Ondanks er een foutje was bij het bestellen heeft de klantenservice dit meteen opgelost toen we aan het bellen waren. Ze denken mee en zijn zeer oplossingsgericht. Ik bestel de volgende keer weer bij jullie.

Goed bedrijf met goedkoopste prijs

De prijs gaf de doorslag, met snelle levering.

Fijne leverancier!

Snel en voordelig!

Fijne webshop om te bestellen. Levering is zeer snel.

Hele fijne en snelle service!

De spullen werden netjes en snel afgeleverd. Ik vind de prijzen ook erg meevallen voor een merk product. Kortom een goede en betrouwbare leverancier!

Top deal en snelle levering

Top aanbieding en snelle levering

Snel en correct

Juiste goederen werden snel geleverd tegen een scherpe prijs. Dat zijn drie elementen die je verwacht van een goede leverancier.

overzichtelijke site en snelle levering

Alle producten waren goed te vinden, goede afhandeling op de site en snelle levering!

Snelle handel

Duidelijk, snelle levering en goede prijs.

Duidelijk, snelle levering en goede prijs.

Vlotte bestelling en vlotte levering!

Kwaliteit voor lage prijs

Overgestapt op tork producten voor bij ons op de zaak, telefonisch fijn contact gehad en heel goed geholpen. Inmiddels al diverse orders geplaatst en elke keer zeer snel binnen. Het belangrijkste, de prijs is erg voordelig!

Kanniebeter

Besteld-Betaald-Bezorgd. Binnen 24 uur.

Goede deals

Webshop ontdekt in zoektocht naar nieuwe leverancier voor Tork handdoeken. Goede deals!

Vijf sterren waardig!

Wat mij betreft vijf sterren waardig. Geen verbeterpunten.

Aangezien wij altijd meer kopen zijn de staffels nog interessanter!

Nog bedankt voor de uitleg om tot het goede artikel te komen. Aangezien we meestal acht pakken tegelijk bestellen is het interessant om een staffel aanbieding te kopen. We hebben nu drie keer besteld en alles verloopt zoals we het verwachten. Tot snel!

Great service!

I called a little after 4:00 PM to ask if it could be shipped that day. Super customer service and they do what they say!

Snel en goed

Een zeer snelle levering, volgende dag al in huis. Duidelijk ook met track en trace van DPD. Zal zeker in de toekomst blijven bestellen.

Perfect geleverd

Vrijdag besteld en maandag ontvangen.

levering

Goed product en kwalitatief hoogwaardig. De service van de verkoper is van uitmuntende kwaliteit. Zoveel na zorg en goede communicatie heb ik in Nederland nog nooit meegemaakt

Moest gewoon nieuwe rollen hebben en dat is gelukt.

Super geholpen

Helaas was er door de koeriersdienst 1 pakket niet geleverd. Dit is hartstikke netjes door Toby opgepakt en opgelost. Producten zijn zoals belooft, we gaan zeker de volgende keer nog een keer bestellen.

perfect

perfect