Voor mij was het een miskoop, spijtig genoeg
Bij de opzoeking had ik enige moeite om de juiste keuze te maken. Ik zocht een vloer voor een kar waar een paardenkoets op moet komen.
Ik wou een antislip oplossing. Volgens de website waren platen van 15mm ideaal voor een aanhangwagen, maar die hebben enkel een fijne antislip laag. Dus koos ik voor rijplaten met grote antislip laag. Ik bestelde dus 2 rijplaten x 3000 x 1000 x 15 en 1 rijplaat 2000x1000x 15
De bestelling verliep vlot. De goederen lagen klaar op de gevraagde datum. Bij het laden van de platen, stelde ik de vraag of dit wel degelijk ok was voor een bodem van een aanhangwagen. ik zag dat de platen in een boog over de vorken lagen. De clarkist, dacht van wel en was zeker dat de platen niet zouden breken.
Na verzagen werden de 2 grote platen op het onderstel van de aanhangwagen gelegd. Het leek meer op een cakewalk dan op een mooie rechte bodem. de platen verbogen onder het gewicht van een persoon. Dit was voor mij een niet aanvaardbaar. resultaat, een betonplex vloer gekocht, daar de induplaten platen op gelegd voor de antislip. Maar dan had een dunnere dikte zeker volstaan. Dus meer gewicht. Bij aankomst thuis bleek dat de 2000mm plaat precies toch vervormd te zijn door het transport. Die was bedoeld om als frontplaat te dienen . Dat was zeker geen goed idee, de plaat is te flexibel, dus zal afgevoerd worden naar het containerpark. Het product heeft waarschijnlijk goede eigenschappen maar is niet geschikt als vloer voor een aanhangwagen.