Gewoon top!

Alles is heel vlot verlopen.

Op zondag besteld en dinsdag al binnen:) kwaliteit en service= top!

supersnelle levering!

Veel keuze en heel snelle levering!

Mooie ketting, snelle verzending en levering.

Subliem

Mooi product en zeeeeer snelle levering zoals beloofd op site. Proficiat.

Ruim en leuk aanbod, snelle levering

Weinig toe te voegen aan mijn titel. Enige minpuntje is dat de John Lennon zonnebril veel te klein was, kinderformaat.

In orde

OK

wawie

snelle levering, goeie producten (net zoals op de foto) en ik ben heel content!! dankjewel!

supersnelle correcte afhandeling

supersnelle correcte afhandeling

Snelle levering Top!

Snelle levering Top!

Correcte service

Er was iets misgelopen met de aflevering, maar Jokershop heeft dat heel correct afgehandeld.

Fijn en snel

Jammer van dure verzendkoaten

Ervaren als zeer goed!

Zeer mooie hoeden geleverd. Vraag gesteld na levering waar heel snel op werd gereageerd en alles heel netjes is opgepakt. Ook een snelle levering. Zeker een aanrader om nogmaals te bestellen!

ruime keuze snelle levering

een ruime keuze in een breed assortiment een snelle levering aangekomen in goede staat enkel het item zou beter beschreven moeten worden want de fabricatie kwaliteit is bedenkelijk laag wel evenredig aan zijn prijs

Supersnelle service!

Binnen de 24u geleverd, netjes verpakt, kwalitatief materiaal. Wij zijn weer tevreden en helemaal partyproof voor ons feestje!

Snelle respons en levering

Snelle respons en levering! Vriendelijk personeel! Veel keuze

Snelle service! Zeer tevreden.

Zeer veel keuze. Goede prijzen en snelle, correcte en vriendelijke service!

Vlotte afhandeling en levering

Vlotte afhandeling en levering

Alles perfect

Bestelling, status updates, bezorging top in orde. En als klap op de vuurpijl ook nog een vriendelijk kaartje bij het product. Kan niet beter.

super

heel goed

Vandaag besteld morgen bij de post

Maattabel op web klopt, kleedje past Prijzen ok Veel keuze

Mooi op tijd geleverd.

Makkelijk te bestellen.

Geweldig snel

Snelle levering en goede prijskwaliteit.

Prima,

mooi pak, snel geleverd

Gigantische webshop met snelle levering

Voor elk thema enorme keuze, na 2 dagen thuisgeleverd!

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be