Super snel ontvangen

Mijn kleinzoon heeft een heerlijke Halloween gehad met zijn pakje als spookje.

Supercontent

Snelle levering en kwaliteit

Vlotte service en geweldige kostuums

Heb bij Jokershop een heel leuk Halloweenkostuum gevonden dat er prachtig (lees: geweldig gruwelijk) uitziet voor een zeer betaalbare prijs. Snel geleverd. Nog een belangrijke pro: vaak twijfel je bij dit soort dingen aan de maten, maar op de website worden de maten zeer duidelijk uitgelegd, waardoor ik nu niet met een te groot pak zit "omdat ik zeker wilde zijn", maar een maat die heel goed past.

snel en goed

snelle levering en goede producten voor een betaalbare prijs.

Brede keuze en goede kwaliteit

Prachtig pakje en vlugge verzending

Ik had gevraagd om het dezelfde week nog te krijgen en nog zelfs een dagje over Dankjewel Kom tevreden terug

Topservice

Top , snel en verzorgde levering

Heel tevreden

Super service

Topwinkel

Topwinkel en goede service

Topper

Zeer snelle en correcte service.

alles correct verlopen

alles correct verlopen

Snelle levering. Alles in orde en verzorgd!

Snelle levering en je krijgt wat je verwacht

Mooie spullen voor de Halloween kunnen bestellen

Top Winkel , met uitstekende service

Heel Snelle Levering , binnen de 24u !!!!! Vriendelijk !!!! Zeker aan te raden .

Uitstekende service

Uitstekend en correct te levering

Snelle en correcte levering

Alles dik in orde.

Toppie

Snelle reactie en levering

Alles vlot en correct verlopen.

Alles vlot en correct verlopen.

snel en correct

uitstekend

Super tevreden.

Super snelle levering (dag later) Contact, rechtreeks met de winkel gehad om iets recht te zetten ivbm dat ik een fout heb ingevuld in mijn persoonlijke gegevens. Super vriendelijke medewerkster onmiddellijk aan de telefoon gekregen en ze heeft het onmiddellijk recht gezet. Echt een aanrader om iets te bestellen. Ik ga dit zeker nog doen.

super snelle levering

super snelle service

top

heel leuke shop ervaring en alle materiaal perfect afgeleverd binnen een korte tijd. Bedankt

Commande reçue rapidement

Service rapide et livraison parfaite dans un délai très court. Impeccable.

Prijs-Kwaliteit

Tijdige levering en bovendien artikel zoals online weergegeven - past perfect en is van goede kwaliteit.

een aanrader !

zeer tevreden over het assortiment ! goede kwaliteit en goede prijs ! snelle levering - ik ben een zeer tevreden klant en bestel volgende keer zeker opnieuw bij de Jokershop

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be