Laden reviews...
218 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties benadrukken doorgaans snelle levering, goede productkwaliteit en vriendelijk personeel. Klanten waarderen ook de ruime selectie en betrouwbare service. Het bestel- en leveringsproces wordt als soepel en gemakkelijk ervaren. Over het algemeen geldt een positieve beoordeling van prijs-kwaliteit en gemak bij bestellen.
Vlugge levering top
17 March 2026
Rik
Moen
Helemaal tevreden
14 March 2026
Hilde
Hasselt
Site is duidelijk, snel bezorgd en persoonlijk verzorgd door Joke. Product is ook helemaal naar verwachting. Top!
13 March 2026
Maxime
Diksmuide
Was benieuwd naar de kwaliteit van het product. En die was super. Zal hier zeker nog bestellen. Topwinkel
12 March 2026
Peter
Oosteeklo
Hele snelle verzending!
11 March 2026
Laura
Mechelen
... en voor wie twijfelt... er zijn voldoende pashokjes aanwezig. Je uitstap begint hier al. Fun!
9 March 2026
Erik Peters
Westmalle
9 March 2026
Jacques
wommelgem
Snelle afhandeling van het aangekochte product.
7 March 2026
Michel
Opwijk
Vriendelijk en behulpzaam personeel
7 March 2026
Ingrid
Oud-Turnhout
Snelle levering goede kwaliteit en veel aanbod en goede prijzen
4 March 2026
Sylvia
Neigem
Goede service en duidelijke webshop. Veel producten.
4 March 2026
Aanraden.
22 February 2026
Edwin
Merelbeke
Ik heb vlot en snel het nodige materiaal gekregen
Bart
Ninove
Het was snel geleverd. Dat wel. Maar kwaliteit is aan de magere kant. Voor hetgeen dat ik betaald heb vind ik op andere websites beter en goedkoper. Dus voor mij persoonlijk niet echt een goede ervaring.
Beveelt niet aan
Guy
Maakt niet uit
Hallo Guy,
Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te horen dat het kostuum niet helemaal aan je verwachtingen voldeed.
In ons assortiment vind je carnavalskleding in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Dit kapiteinspak met shirt, broek en pet bieden we aan voor € 39,95, onder de adviesprijs van € 44,95. Binnen deze prijscategorie gaat het om een luchtig verkleedkostuum dat ideaal is voor feestelijke gelegenheden, maar uiteraard niet te vergelijken is met een zwaardere of luxere uitvoering.
In de productbeschrijving vermelden we duidelijk dat het bovenstuk een shirt is en geen jas of vest. We proberen onze artikelen altijd zo correct en transparant mogelijk voor te stellen, zodat je weet wat je mag verwachten.
Ben je op zoek naar een steviger en verfijnder kostuum? Dan hebben we ook een kapiteinspak in een hogere kwaliteitsklasse aan een prijs van € 69,95. Dat sluit mogelijk beter aan bij je wensen.
Online kopen blijft kiezen zonder fysiek bekijken/passen. Daarom maken we retourneren eenvoudig en zorgen we voor een vlotte afhandeling. Je kan hier uiteraard gebruik van maken. We helpen je graag verder zodat je alsnog tevreden bent met je aankoop bij Jokershop.
Mvg,
Roel Van Looveren
Bestuurder Jokershop.be
Alles is supper vlot gelopen en optijd geleverd
Linda
Mortsel
IK BEN GOED GEHOLPEN .EN DE MENSEN ZIJN VRIENDELIJK.
17 February 2026
Kim
Eligius.van den Akerplein 5
Snelle levering, correcte prijzen...
15 February 2026
Gwyneth+
Arendonk
We hebben het bijenpakje met vleugeltjes gekocht. Goede kwaliteit en fijn dat alles inbegrepen was zoals de vleugeltjes en diadeem. Snelle levering ook
14 February 2026
Annelies
Edegem
Snelle en corecte levering
14 February 2026
Anja
Merksplas
Het pakje werd de volgende werkdag verzonden. Alles perfect in orde.
12 February 2026
Saskia
Erpe-Mere
En een vriendelijk kaarte in de bestelling :)
Sylvia
Honnelles
Op de foto op de website leek het of de matrozenhoedjes 2 naden hadden aan de zijkant waarbij het patroon niet overeenkwam maar in werkelijkheid is er 1 naar aan de achterkant met een redelijk doorlopend patroon. Jokershop heeft de dag van de bestelling mijn pakje al klaargemaakt en de levering gebeurde ook super snel! Ik ben heel content!
Lisa
Tongeren
Snelle verzending!
Sarah
Meulebeke
Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden.
Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur.
Tot ziens, bij Jokershop !
Roel Van Looveren
Bestuurder Jokershop.be