Perfect!

Snelle en goede levering!

Super service!!!

Ik heb online een bestelling geplaatst. Een artikel hadden ze niet meer op voorraad. Ze hebben mij gebeld en een ander (duurder) artikel aangeboden aan dezelfde prijs.

Zeer goed, vlotte service, levering

Vlotte service en producten die waarheidsgetrouw worden voorgesteld op de site.

Alles prima in orde; snelle levering en prachtig kostuum

Onze bestelde pakken waren snel geleverd, goed van maat en een leuke carnavalservaring hierdoor gehad.

Vlot en overzichtelijk

Op korte tijd alles bekomen

Supersnel en mooi geleverd!

Blij met wat ik besteld heb !

Inorde

Het was inorde.

Er paste iets niet, ik stuurde dat terug en kreeg heel snel mijn geld terug.

Product zoals verwacht en snel geleverd

Geen minpunten: makkelijke website, product zoals op website, snel geleverd. Heel tevreden!

Heeeeel goede service! Zeer vriendelijk!

Winkelplezier

Goede site met een gevarieerd aanbod. Prima prijs - kwaliteit verhouding. Duidelijke informatie via mail. Snelle reactie op vragen. Vlotte levering binnen één dag. De gekochte kleding is mooi en aangenaam om te dragen.

goede ervaring

alles is vlekkeloos verlopen

Top.

Zeer vriendelijk personeel die klaarstonden om je met al je vragen te helpen. Uitgebreid gamma. Zeer overzichtelijk gerangschikt in de winkel. Ruime parkeergelegenheid. Top service

Correct

Producten waren zoals beloofd binnen 3 werkdagen geleverd.

Snel geleverd en product is war je ervan verwacht

Zeer makkelijk te bestellen en op te halen

Super tevreden

Al jaren de winkel voor onze carnavalskleding

Zeer positief TOP

Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit.

Snelle verzending, vooraleerst telefonisch contact gehad en goede uitleg, vriendelijk!

super snelle levering

goede sevice en goed kwaliteit

goede service.

Heel goed kwaliteit en zo snel levering met lieve kaartje

Heel goed kwaliteit en zo snel levering met lieve kaartje

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Bestuurder Jokershop.be