Topservice !

Op zondagavond pas bestelling geplaatst en als opmerking aangegeven dat we (gezien onze late beslissing) graag een snelle levering hadden. Dinsdagochtend mocht ik het reeds in ontvangst nemen. Wat een snelheid ! Bovendien, top verpakt en volledig zoals aangegeven op de site. Bedankt Jokershop !

Super service

Wij bestelden maandag een pak voor onze zoon en zoals beloofd werd deze de dag nadien geleverd! Vrijdag was het dan carnaval en zo fier als een gieter vertrok onze Riddler. Helaas werd de dag een ontgoocheling toen bij een bukbeweging de naad scheurde. Vrijdagavond contact opgenomen met deze firma,foto’s doorgestuurd en heel correct krijgen wij ons geld terug. Topservice! Wij zijn zeker vaste klant! Bedankt

Topservice

Topservice

Snelle service!

Eenvoudig bestellen en bestelling werd ontzettend snel thuis geleverd...

Super snelle levering!

Alles prima! Super snel bezorgd! Op en top af!

Snelle levering en betaalbare prijzen

Snelle levering en betaalbare prijs. Goeie kwaliteit van kostuum

Âalles vlot en correct verlopen

heel goede en snelle service

De eerste keer dat ik iets heb besteld op "www.jokershop.be" en zeker niet de laatste

Geweldig service en goede kwaliteit

- snelle levering - handige website - goede kwaliteit van kledij

Een uitstekende ervaring

Een uitstekende ervaring

Behulpzame shop

Ter plaatse langs geweest afgelopen week en fantastisch geholpen geweest.

Goed product en snelle levering vanuit België naar Nederland

Alles voldoet aan de verwachtingen. Snel geleverd , prima prijs.

Snelle levering, fijne prijs

Nadat er iets fout is gegaan is dit per direct opgepakt en een super service verleend, dikke duim.

Prettig, goede service, vriendelijk geholpen.

Servies top

Geweldig geholpen met duidelijke uitleg

Gewoon goed...

Snelle levering, makkelijk bestellen...

Snel leuke outfit gevonden

Snel leuke outfit gevonden en ook snel geleverd

Alles netjes in orde

Veel keuze in thema kleding. Maak zeker goede reclame voor jullie

Super snelle levering zelfs tijdens drukke carnavalstijd. Echt top !

Had een grotere bestelling geplaatst. Van 1 artikel was 1 maat niet meer voldoende beschikbaar. Fijn dat er meteen een telefoontje van Jokershop kwam en een alternatief geboden werd. Fijne communicatie ! En super snelle levering !

Snelle levering - kwaliteit ok

tevreden

mijn bestelling was snel geleverd ondanks dat in in Nederland woon.

Zeer snelle levering !

Zeer eenvoudige website, snelle levering. Mijn eerste bestelling via Jokershop verliep perfect.

Gemakkelijke en snelle service

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be