Reactie van het bedrijf
Hallo Guy,
Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te horen dat het kostuum niet helemaal aan je verwachtingen voldeed.
In ons assortiment vind je carnavalskleding in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Dit kapiteinspak met shirt, broek en pet bieden we aan voor € 39,95, onder de adviesprijs van € 44,95. Binnen deze prijscategorie gaat het om een luchtig verkleedkostuum dat ideaal is voor feestelijke gelegenheden, maar uiteraard niet te vergelijken is met een zwaardere of luxere uitvoering.
In de productbeschrijving vermelden we duidelijk dat het bovenstuk een shirt is en geen jas of vest. We proberen onze artikelen altijd zo correct en transparant mogelijk voor te stellen, zodat je weet wat je mag verwachten.
Ben je op zoek naar een steviger en verfijnder kostuum? Dan hebben we ook een kapiteinspak in een hogere kwaliteitsklasse aan een prijs van € 69,95. Dat sluit mogelijk beter aan bij je wensen.
Online kopen blijft kiezen zonder fysiek bekijken/passen. Daarom maken we retourneren eenvoudig en zorgen we voor een vlotte afhandeling. Je kan hier uiteraard gebruik van maken. We helpen je graag verder zodat je alsnog tevreden bent met je aankoop bij Jokershop.
Mvg,
Roel Van Looveren