Onvoldoende duidelijkheid

Het proces is niet duidelijk beschreven dat begint al bij de start en het zoeken van priklocatie. Ook uitslagen ( waarden) niet duidelijk. Een uitslag niet ontvangen Paar jaar geleden veel efficienter

Snelle uitslag

De uitslagen zijn altijd snel binnen en bij aanvullende vragen is er een snelle communicatie mogelijk.

Soepel en prima

Alles prima en erg snel resultaat.

Eenvoudig aanvragen en iit te voeren

Fijne ervaring

Snelle en duidelijke uitslag. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Snel, duidelijk en prima klantenservice

Checkt je gezondheidstoestand snel, duidelijke uitslagen met toelichting, prima back office die snel reageert op vragen, complimenten! Ik heb in 2025 weer een algeheel bloedonderzoek laten doen, fijn om een even te weten hoe belangrijke waardes als cholesterol ervoor staan nu. Door mijn test uit 2024 kan ik ook vergelijken of leefstijl aanpassingen hebben geholpen. In mijn geval wel, alle waardes verbeterd. Geeft geruststelling en motivatie om door te gaan! Via het dasboard van de website kun je oude uitslagen ook makkelijk teruglezen, goed beveiligd ook!

Snel en duidelijk

Aanvraag is snel in huis en binnen 24 na het prikken staat de uitslag op de site. Prima info over de betekenis van de score.

Professional, quick and very thorough service!

I received the test-results by end of the day.

Uitstekende service, snel resultaat

Snelle uitslag

Ik kreeg de formulieren snel in huis. Na bloedafname kreeg ik de volgende morgen al bericht dat uitslag was in te zien. Compleet met heldere uitleg over de betekenis van de waarden.

Zeer efficiënte en snelle benadering

Zowel bloedafname als snelheid van feedback is uiterst professioneel en zeker aanbevelingswaardig.

Klantvriendelijk. Ook bij telefonische contact. Heel snel resultaat

Onacceptabel incompetente site moest4x bellen eer er duidelijk was waar ik moest wezen.

Onvolledige site klant/patiënt onvriendelijk moest 4 x in contact treden door alle onduidelijkheden. Ziet er volledig amateuristisch uit gezien de aanname te maken dat de klant bij alle afname punten begrijpt waar deze gevestigd zijn. De uitslagen niet juist gecommuniceerd werden ondanks de bevestigings mail toch niet vrij gegeven kortom geen beste ervaring en de prijzen stonden ook niet juist op de site.

Goed geregeld

Klein probleempje goed geholpen

Helder en duidelijk

Makkelijke procedure en goed te volgen. Alles duidelijk omschreven.

Klantvriendelijk service gericht

Overzichtelijke en duidelijke website. Snelle uitslag test.

Snelle service.

Alles verloopt correct.

Niet helemaal tevreden

Ik heb compleet preventief bloedonderzoek laten doen. Eén van de resultaten (glucose nuchter) zat er niet bij. Ik krijg een oproep om opnieuw te komen en dus opnieuw te laten prikken. Jammer. Aangezien het de vorige keer allemaal in een keer goed ging, kan ik het toch aanbevelen.

Snel en professioneel

Vrijdag ochtend bloed afgenomen en op dezelfde dag in de namiddag de resultaten

Duidelijk en snel

Het was makkelijk te regelen en ik had heel snel uitslag.

Aanrader. Mijn aanvankelijke argwaan is 200% weerlegd!

Ik kende dit bedrijf niet, test besteld met het idee "schaadt het niet dan baat het niet". Tweemaal gebeld omdat ik twijfelde met locatie kiezen en afspraak maken. Snel contact en goed geholpen. Formulier op tijd ontvangen. Uitslag binnen 14 uur (!!!!!) in de mail. Petje af dus!

Professioneel

Snel en professioneel.

Uitstekende ervaring ! Alles was duidelijk en de uitslag van de test binnen enkele uren gekregen ! Aanrader !

Snel en betrouwbaar

Ik heb de test geboekt, een afspraak gemaakt, betaald en binnen een week was het resultaat binnen. Goede service ook bij vragen. Top!

Duidelijke afspraken, snelle verwerking en patientvriendelijke benadering. Kan niet beter!

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Check-U . De uitkomst van het onderzoek werd in zeer duidelijke en leesbare taal gezonden.

Rostocklaan 61

7315HL Apeldoorn