Al jaren goede ervaringen mee . Ook met vragen wordt je snel geholpen

Tevreden

Snel en goed geïnformeerd

Simpele en snelle check

Als 65 plusser doe ik jaarlijks een test om te checken of bloedsuiker, cholesterol, etc. nog op orde zijn. Super simpel, bloed laten afnemen (met of zonder afspraak) en soms dezelfde dag nog de resultaten in je mailbox. Als er een waarde buiten de norm valt, zoek ik dat verder uit. De normwaarden van Check-U zijn soms erg strak.

Gemak

Het is heel simpel en eenvoudig.

Helemaal top

Duidelijkheid en snel

Makkelijk geregeld en super snelle uitslag.

Het ging allemaal heel makkelijk en ik heb nu een inzicht gekregen waar ik extra op moet letten.

Snelle uitslag!

Voor de mensen die twijfelen, dezelfde dag heb je meteen uitslag binnen!

Makkelijk en snel geregeld!

Makkelijk en snel online geregeld! Afspraak inplannen en wijzigen is een fluitje van een cent! Uitslag dezelfde dag al in je inbox!

Prima geregeld en snelle uitslag

Ik ben heel tevreden met de procedure en de snelle afhandeling en duidelijke uitleg bij de resultaten.

eenvoudig en snel

het is simpel bestellen, snel verwerkt: top.

Everything was clear and fast ,short waiting time for letter and also for the results,I m very happy about this Highly recommended

Al jaren uitstekend.

Alles sloot naadloos op elkaar aan: aanvraag test, afspraak bij lab in de buurt, prikken, uitslag.

Goede ervaring met deze tests

Ik laat me al sinds 2008 regelmatig testen en dat is zeer goed bevallen. Uitleg over de uitslag in duidelijke taal. En goede adviesen. Ik blijf dit zeer zeker doen om mijn gezondheid goed in de gaten te houden.

Ik doe jaren testen bij uw online site. Het is erkend. Via de post binnen 3 dgn alles netjes ingevuld. Staat duidelijk op vermeld hoe de procedure in werking gaat. Je krijgt binnen 5 uur over de mail dat het resultaat binnen is ( ligt er wel aan welke test je gaat doen) je logt in en de uitslag is. Top top top heeeeel tevreden

Snelle en goede test

Uitvoerige test van een aantal belangrijke zaken. Ik doe dit jaarlijks om alle belangrijke zaken te testen en te vergelijken met het vorige jaar.

erghhh tevreden

ik deed de test al een aantal jaren en bij de test in 2021 was mijn PSA verhoogt bij verder onderzoek bleek het prostaat kanker te zijn dus ik ben Check -U erg dankbaar was er nu op tijd bij en was het nog goed te behandelen !!

Pico Bello

Alles ging gesmeerd. Test bestellen, post in de bus, vriendeiijk meisje bij de Star en de uitslag voor een leek begrijpelijkj. Kan niet beter!

duidelijke uitslag

Voor de locatie die ik koos was onduidelijk of ik afspraak moest maken. maar de uitslag is mooi duidelijk omschreven. fijn dat deze testen kan laten doen.

Punctueel werk.

Alles verliep zoals afgesproken was. Uitslagen duidelijk.

Fijne ervaring met snelle uitslag

Ik kreeg binnen 2 dagen de brief, kreeg heel snel de uitslag.

Fantastisch!

Snel en gemakkelijk aan te vragen. Uitslagen dezelfde dag!

Vlakbij bloed afname en zeer snel uitslag

Goed en snel

Snelle en duidelijke informatie nav onderzoeken.

Alle verwachtingen mbt procedure en wijze van uitleg deel-onderzoeken heel positief.

Goede service en snel resultaat

Ik maak al een paar jaren gebruik van deze dienst naar alle tevredenheid. Echte aanrader,

Alles super snel.

Uitstekende ervaring. Ook op de vragen die ik per mail had gesteld. Snel antwoord gekregen, met de juiste oplossing. Hartelijk dank.

Rostocklaan 61

7315HL Apeldoorn