Snel, makkelijk, duidelijk

Per telefoon goed bereikbaar en en heldere uitleg . Test resultaten nog dezelfde dag binnen! Bij SHL bloedafname geen afspraak nodig en snel geholpen.

Snel en correct geregeld

Herhaalde test, tevreden over organisatie

Super goed

Oh heb een goed ervaring met testgezondheid.nl

2 woorden: geweldige ervaring

Professionele en bekwame service, efficient en zeer snelle uitslag. Een aanrader!

Zeer tevreden!

Het laboratorium werkt snel en professioneel. De medewerkers zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit. Ik kreeg mijn resultaten snel en betrouwbaar. Zeker aan te raden!

Makkelijk en betrouwbaar!

Ideaal om buiten de officiële kanalen zelf te bepalen wat je wilt laten bepalen

Duidelijk...

en overzichtelijk.

Tijdige ontdekking

Jaarlijks laat ik mijn bloed controleren op belangrijke waardes. Die communiceer ik dan met mijn huisarts omdat deze niet meewerkt aan preventieve onderzoeken. Bij het laatste onderzoek kwam er een afwijking boven water en die hebben we samen met de huisarts besproken en aangepakt. We waren er op tijd bij. Lang leve het eigen initiatief en testjegezondheid.nl

Duidelijk en gemakkelijk

Ideaal om zelf de mogelijkheid te hebben om tests te laten uitvoeren. Snel de uitslag binnen.

Makkelijk, duidelijk en snel

Vrijdag ochtend I uur bloedafname, om 15:30 email met resultaten. Duidelijk overzicht met uitleg per onderdeel. Zoek alleen nog. Hoe ik data kan bewaren, om bijvoorbeeld een volgende te kunnen vergelijken

Onvoldoende duidelijkheid

Het proces is niet duidelijk beschreven dat begint al bij de start en het zoeken van priklocatie. Ook uitslagen ( waarden) niet duidelijk. Een uitslag niet ontvangen Paar jaar geleden veel efficienter

Snelle uitslag

De uitslagen zijn altijd snel binnen en bij aanvullende vragen is er een snelle communicatie mogelijk.

Soepel en prima

Alles prima en erg snel resultaat.

Eenvoudig aanvragen en iit te voeren

Fijne ervaring

Snelle en duidelijke uitslag. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Snel, duidelijk en prima klantenservice

Checkt je gezondheidstoestand snel, duidelijke uitslagen met toelichting, prima back office die snel reageert op vragen, complimenten! Ik heb in 2025 weer een algeheel bloedonderzoek laten doen, fijn om een even te weten hoe belangrijke waardes als cholesterol ervoor staan nu. Door mijn test uit 2024 kan ik ook vergelijken of leefstijl aanpassingen hebben geholpen. In mijn geval wel, alle waardes verbeterd. Geeft geruststelling en motivatie om door te gaan! Via het dasboard van de website kun je oude uitslagen ook makkelijk teruglezen, goed beveiligd ook!

Snel en duidelijk

Aanvraag is snel in huis en binnen 24 na het prikken staat de uitslag op de site. Prima info over de betekenis van de score.

Professional, quick and very thorough service!

I received the test-results by end of the day.

Uitstekende service, snel resultaat

Snelle uitslag

Ik kreeg de formulieren snel in huis. Na bloedafname kreeg ik de volgende morgen al bericht dat uitslag was in te zien. Compleet met heldere uitleg over de betekenis van de waarden.

Zeer efficiënte en snelle benadering

Zowel bloedafname als snelheid van feedback is uiterst professioneel en zeker aanbevelingswaardig.

Klantvriendelijk. Ook bij telefonische contact. Heel snel resultaat

Onacceptabel incompetente site moest4x bellen eer er duidelijk was waar ik moest wezen.

Onvolledige site klant/patiënt onvriendelijk moest 4 x in contact treden door alle onduidelijkheden. Ziet er volledig amateuristisch uit gezien de aanname te maken dat de klant bij alle afname punten begrijpt waar deze gevestigd zijn. De uitslagen niet juist gecommuniceerd werden ondanks de bevestigings mail toch niet vrij gegeven kortom geen beste ervaring en de prijzen stonden ook niet juist op de site.

Goed geregeld

Klein probleempje goed geholpen