Simpel en snel

Vrijdag even in Ridderkerk bij Goed geweest zonder afspraak na 3 minuten wachten 3 buisjes bloed afgetapt. Eind van de middag kreeg ik een mail met een link om de resultaten te bekijken. Kortom lekker simpel en snel.

alles werd snel en volgens de hoogste standaard afgehandeld

Snel je resultaten ontvangen

Ik gebruik deze service al enkele jaren en ben daar zeer positief over. Veel mogelijkheden voor bloedpriklocaties en snel je resultaten binnen. Echte aanrader.

Om de 2 jaar doe ik een compleet medis ch preventie bloedtest. Snel besteld,snel in huis.prikken en volgende dag al resultaat

Snel en vakkundig.

Zeer snelle uitslag, heel mooi.

Bloed

Super , bedankt

Kleine moeite en direct resultaat.

Ik vond het enorm fijn om alle resultaten overzichtelijk in één document te hebben. Ook kon ik direct het probleem in mijn geval aanpakken ( ijzertekort).

Fast and good quality service

I am happy because after the letter I could find an appointment for the day after at the time I wanted. I received the results either on the same day or the day after. 4 stars because: - a lot of paper/sending things via post - the lab was actually not the one I had selected when buying the tests, but eventually I was happy with the servicr

Absoluut een aanrader

Een test laten doen ter voorbereiding op narcose. Zeer behulpzaam personeel en de uitslag was er razendsnel. Absoluut een aanrader!

Super!!!!

Alles snel en goed geregeld

Makkelijk en snel dienst

Het is een eenvoudig proces om de bloedtest te bestellen. Alle informatie is duidelijk. Ik ontving mijn resultaten dezelfde dag nog in een gedetailleerd rapport.

Eenvoudig, razendsnel en keurig rapport.

Online aanmelden en direct betalen is zeer eenvoudig. Na het aanmelden krijg je een keurige brief met formulier. Ik ontving binnen 8 uur na het bloedprikken al de uitslagen in een overzichtelijk pdf document inclusief uitleg per bloedwaarde. Ik ben zeer tevreden.

Bloed APK

Bloed ‘keuring’ zonder verwijzing van arts. De uitslag is erg overzichtelijk en ook voor mensen zonder medische kennis goed te begrijpen. Aanvraagformulier wordt snel verzonden. Ook fijn dat je eerdere testen ook nog kunt terugkijken in jouw account.

Het bloedonderzoek verliep vlot, snel en begrijpelijk. Ik zou het zeker aanbevelen.

Hoi, Ik test me regelmatig bij jullie zeker 3 tot 4 keer per jaar en krijg altijd netjes de volgende dag de uitslag!

Geweldige service

Snelle uitslag dmv mail. Fijn om een zelftest te kunnen doen voor geruststelling en/of preventief onderzoek. Heel blij met deze mogelijkheid en kundige mensen.

Duidelijk,compleet en snel

Het is een duidelijk proces. Ik vind de brief die je ontvangt voor verbetering vatbaar. Het is je zwaarste contact moment en het voelt onpersoonlijk aan. Commercieel gezien is die brief ook je kans om van een eenmalige klant een recurring klant te maken, ik zou sowieso er op richten dat je mensen ieder jaar terug wilt laten komen door ze bijvoorbeeld een abonnement aan te bieden.

Goede service, snel resultaat

Om half negen 's ochtends heb ik mijn bloed laten prikken en om 12 uur 's middags was het resultaat er al, met zeer duidelijke uitleg hoe de resultaten en verschilende waardes te interpreteren en eventueel opvolgadvies. Dit is de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van dit bedrijf en ben zeer tevreden.

Erg fijne en betrouwbare manier om inzicht te krijgen in je gezondheid. Kort,snel en simpel, komen de gemaakte afspraken prima na.

fantastische service

aangename ervaring mensen van Start zijn vriendelijk en behulpzaam

Eigen regie!

Zelf eerst bij U laten testen of mijn klacht aan iets zou kunnen liggen werkt voor mij prima. Was gerustgesteld dat alles okay is voor zover ik zelf dacht waar het aan kan liggen. Geef het lichaam nu nog wat meer tijd om mijn klacht op te lossen, zo werkt het voor mij goed. Blijven de klachten zal ik me melden bij de HA, maar voor nu kan ik weer even verder.

Snelle service en duidelijke uitleg test resultaat

Snelle service en duidelijke uitleg van test resultaat

Snelle afhandeling

Zeer goede ervaring. De testresultaten waren heel snel beschikbaar.

Snel de uitslag! Top!

Snel de uitslag! Top!

Prima geregeld

Zoals ik schreef. Prima geregeld.

Rostocklaan 61

7315HL Apeldoorn