ik vind het fijn dat je gewoon je bloed kan laten testen

Je wordt snel geholpen en hebt de uitslag snel binnen. Ik zelf vind dat dit gewoon in het basis pakket thuis hoort en je jaarlijks een algeheel bloedonderzoek moet kunnen doen. Ik geef de uitslag ook altijd door aan de huisarts, zodat zij ook weten wat er eventueel speelt in mijn geval is mn chloresterol te hoog.

Uitstekend, snel en makkelijk

Betrouwbaar en snel service. Ik wil op de hoogte blijven hoe het gaat met mijn cholesterol en hemoglobine, maar niet elke keer via huisarts de test laten doen.

Al vele jaren betrouwbaar voor mij..Altijd uitslagen mooi op tijd binnen.

Alles prima, alleen zou ik graag online zakelijk onderzoeken aanvragen. Nu kan dat niet en moet je mailen dat je n zakelijke factuur wilt hebben. Dat komt ook goed, maar wat omslachtig.

Interessant experiment

In verband met een vegetarische leefstijl was ik benieuwd naar een aantal bloedwaarden. Het online aanvragen van de test ging vlot. Daarna was het wachten. Dit was niet het gevolg van Check U maar Post NL die er maarliefst 9 dagen over deed om de envelop bij mij af te leveren. In de tussentijd via email contact gehad met Check U die een 2e envelop stuurde. De enveloppen kwamen uiteindelijk tegelijkertijd aan. Bij de bloedafname keken ze raar op van het formulier. Dit kenden ze niet. Ze wilden het inscannen maar ook dat lukte niet. Na 20 minuten wachten hebben ze bloed afgenomen om later het formulier te verwerken. Uiteindelijk toch binnen 24 uur de resultaten! Ik zou de test over een tijd wel eens willen herhalen. Het gaf me waardevolle informatie om mijn voedingspatroon bij te stellen. Ondanks dat er bijna 2 weken tussen aanvraag en resultaat zat, kan ik het wel aanbevelen omdat dit Check U niet aan te rekenen is. Maar ik waarschuw wel dat dingen iets langer kunnen duren dan je misschien verwacht.

Goede snelle en efficiente service

Goede snelle en efficiente service

Wat een super professioneel bedrijf , alles is tot in de puntjes georganiseerd .

Fantastisch bedrijf , zeer professioneel en binnen 24 uur een zeer correcte mail met alle uitslagen en ook met een interessante en goede kijk op wat de uitslagen exact inhouden een aanrader om je gezondheid goed in de gaten te houden . Ik ga dit 1x per jaar doen !!

Makkelijk aan te vragen en snelle reactie

Erg makkelijk online aan te vragen, snel de papieren binnen en goed overzicht van dichtbijzijnde priklocaties! 1 dag later al de uitslag online!

Super snelle service en echt binnen 24 uur!

Duidelijk en overzichtelijke uitslagen! En echt binnen 24 uur de uitslag.

Test was snel geregeld en de uitslag supersnel

test afgenomen in Meander MC in Amersfoort. Daar wel aardige wachttijd ondanks maken afspraak. Uitlsag test afgenomen om 11:00 was er tegen 16:00 dezelfde middag.

Snel en betrouwbaar

Good service. However, instructions could be clearer and shorter and use less paper and no plastic.

Klantvriendelijk, adequaat en snel

Snel, klantvriendelijk en keurige en duidelijke rapportage

Prima en snel geregeld!

Ik weet waar ik voortaan mijn testen laat uitvoeren. Easy te bestellen,makkelijk om een afspraak en snelle uitslagen.

Snelle labuitslag

Bloedafname formulier kwam binnen enkele dagen per post binnen. Daarna ben ik bloed gaan prikken nog dezelfde dag uitslag. Ik ben erg tevreden. Een aanrader, zeker als de huisarts jouw klachten niet serieus neemt. Er kwam een duidelijke uitslag uit, die ik zelf al had verwacht.

snel en doeltreffend

de uitslag van het bloedonderzoek ontving ik dezelfde dag; inclusief een heldere uitleg; uitstekende service

Alles goed verzorgd

Ik vind de test bij jullie toppie ik doe het 2x per jaar goede controle

Heel fijn!

Super snel resultaat!

Goede info en zeer professioneel verwerkt

Echt een aanrader voor iedereen die een bloedonderzoek wilt laten doen. Duidelijke info en staan je direct te woord en alles netjes ontvangen in gestelde termijn in mailbox. Thnx Edwin

Gemakkelijk te boeken en een snelle uitslag

Het maken van een afspraak was gemakkelijk. Fijn dat ik in Velp terecht kon op een plek met vrije inloop. In de ochtend geprikt en in de avond al de uitslag. goed geregeld.

Makkelijk en erg snel!

Makkelijk aanvragen, snelle levering van de papieren en veel mogelijke locaties. Na afname in de ochtend had ik diezelfde middag nog de uitslag. 1 uitslag mistte, maar na mailen kreeg ik deze direct alsnog toegestuurd. Erg fijn. Al meerdere keren tevreden met de service en snelheid.

Vlotte, duidelijke aanmelding en uitslag.

Veel gemak om testuitslagen in eigen beheer te houden.

Snel en praktisch

Snel , professioneel en duidelijk

Snelle service - snel de uitslag binnen en duidelijke uitleg van resultaten.

zeer professioneel en snel

zeer professioneel en snel

Simpel en efficiënt

Eenvoudiger kan niet. Je meld je aan, gaat naar het - gecertificeerde! - lab van jouw keuze, laat bloed prikken en binnen 24 u is de uitslag beschikbaar.

Rostocklaan 61

7315HL Apeldoorn