Snel en efficiënt!

Snelle uitslag en makkelijk in te zien! Ook niet te duur, zeker waar het gezondheid betreft!

From A to Z easy and perfectly organized

I chose my test on the website, got the necessary paper work a few days later by mail (necessary because stickers are included), set up my appointment online to take my blood where and when I wanted and got the results within 24 hours. Perfect!

Snel en heel klantvriendelijk

bij vragen heel snel een reactie: fijn! Met vr. gr. MGJ Gorter

Snel de uitslag gekregen, simpel en makkelijk

Er waren veel locaties waar ik uit kon kiezen. Ik moest wel eerst een afspraak maken, maar ik kon 2 dagen later al terecht. De uitslag had ik binnen 6 uur al binnen. Voor mij is het belangrijk om mijn cholesterol in de gaten te houden. Ik ga zeker nog vaker hier gebruik van maken.

Goede uitleg.. Snelle uitslag.. Alles heel overzichtelijk.. Gewoon top.. Daar waar een huisarts 't laat afweten zijn jullie er voor de 100 procent.

Top Service

Heel snel geregeld en de uitslag binnen 24 uur zoals beloofd.

‘s ochtends betaald, daarna getest…

… en ik kreeg ‘s middags nog de uitslag! Helaas twee COVID-“vaccinaties” gehad dus ik hou zeker mijn gezondheid extra in de gaten de komende jaren.

Binnen 1 uur kreeg ik al uitslag.

Snelle service echt een aanrader. Duidelijke omschreven labuitslagen.

Super eenvoudig en snel

Eenvoudig aan te vragen, gemak van inloop (vereist wel wat geduld) en supersnelle uitslag en communicatie.

helemaal oke

snelle afhandeling

snelle service, resultaten laten soms op zich wachten.

Zie boven, de test aanvraag wordt snel en duidelijk verwerkt en je krijgt heldere info wat je moet doen. De resultaten komen in gedeelten binnen, dat is soms verwarrend. Je weet niet wanneer je die kunt verwachten.

Zeer snel en hoed

Zoals altijd snel, duidelijk en goed!

Werkt goed

Snel en accuraat

Test snel ontvangen, prikken en 2 uur later uitslag. Super!

Werkt super. Vind het alleen vreemd dat je n test niet aan kan vragen vanuit een rechtspersoon

Heel snel de uitslag!

Elke twee jaar doe ik de preventieve test. Viel me op dat dit jaar de uitslag wel heel snel online stond, dezelfde middag nog! Alle waarden weer prima in orde.

prima, snel en duidelijk

idem

Snelle actie!!!!

Binnen 6 uur de uitslag in mijn mailbox. Duidelijk en helder uitgelegd. Goede keus!

Niets op aan te merken. Alles zoals afgesproken

Testpakket is overzichtelijk. Resultaat binnen 24 uur en overzichtelijk met wat uitleg. Niets op aan te merken. Prima service!

Uitstekende service.

Deze week (dinsdag 7 mei) bloed laten prikken ten behoeve van compleet preventief medisch bloedonderzoek. Op donderdag (Hemelvaartsdag) reeds de uitslagen binnen. Duidelijk wat de waarden moet zijn en wat het is. De naam van het onderzoek zegt het al: preventief. Dus medische problemen proberen te voorkomen. Ik ben voornemens dit onderzoek 1 x per jaar te laten uitvoeren. Initiatief zou bij de huisartsen moeten liggen, maar ja .... Zij hebben medicijnen gestudeerd en geen geneeskunde, liever een pilletje erbij dan ervoor te zorgen, dat de klant (patient) probeert te genezen. Mijn conclusie is, dat we zuiniger zijn op onze auto, dan op ons lichaam en het "zonde" is van het geld wat we hiervoor moeten uitgeven.

goede, snelle en superpunctuele service

Dat eeuwige wachten is erger dan menig uitslag!

Soms heb je vage klachten of weet je dat er iets niet klopt maar je dokter ziet geen noodzaak in bloed prikken. Hoe fijn is het dan om zelf je test uit te kiezen, binnen 1-2 dagen naar een laboratorium in je buurt te gaan en na het prikken heb je de uitslag zo binnen. Ideaal! Scheelt heel veel kopzorgen en wat als - scenario’s. Komt er iets gwks uit de tests, dan kan je met feiten bij je eigen huisarts aankloppen en worden doorverwezen. Ideale oplossing dit, ik test mijzelf elk jaar en hou zo zelf mijn gezondheid bij.

Super snel de uitslag ontvangen, duidelijke uitleg! Erg tevreden!

Op vragen die ik had , is der snel gereageerd met de uitleg en hoe het in z’n werk ging. I.v.m. de test is alles snel gegaan en ook de uitslag ervan. Met vriendelijke groet, Kate Kleijwegt

Ik heb de resultaten nog niet ontvangen

Ik heb de resultaten nog niet ontvangen