Super fast results

Easy process Clear scheduling Fast results Im super happy

Minimale dienstverlening, communicatie kan beter

De verleende dienst (bloed laten prikken en laboratorium laten onderzoeken) is wat het is, en niets meer dan dat. De informatie over de diverse tests - en de beperkingen - bleek (achteraf, voor mij) niet duidelijk, en op een vraag naar aanleiding van een test kreeg ik geen inhoudelijk antwoord.

S ochtends prikken and eind vd dag al de uitslag . Service en extra.

Van aanvragen naar uitslag binnen 3 dagen!

Op aanraden van mijn dochter ( die op de afd. bloed afname werkt) de test aangevraagd. Binnen 2 dagen formulieren in huis Volgende dag bloed prikken. Zelfde dag nog uitslag. Nu heel gerust gesteld. Zeer aan te bevelen voor een ieder die twijfels heeft over zijn/haar gezondheid.

Snel, service en vakbekwaam

Prettig dat ik overal snel terecht kon

goed en snel

Ruim 15 jaar een goede ervaring!

Betrouwbaar, goede service, snelle uitslag kortom een aanrader!!!

Super snel en duidelijk.

Snel de papieren in huis, eenvoudig afspraak te maken en dezelfde dag nog uitslag. Verder is het dashboard prima ingericht en zijn de resultaten in 1 oogopslag te zien en te duiden. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening!

Zeer snelle uitslag

Aanvraag werd binnen 1 werkdag afgehandeld. Het formulier voor de bloedafname was keurig compleet met stickers. Als je in de morgen bloed laat prikken kan je vaak dezelfde avond al de uitslagen inzien Kortom prima service!

Alle testen wat ik wil weten qua gezondheid kan ik opvragen vind het prettig voordat ik het deel met mijn arts of er wel of niet vervolg plaats vind en de regie in eigen handen heb!

Super!!

Ik doe het vanuit test je gezondheid elk jaar voor een gezondheidscheck en blijf het elk jaar ook doen. Bevalt me prima!! Aanvraag simpel, informatie duidelijk en uitslag supersnel. Ik zit nooit in onzekerheid.

Degene die het bloed afnam deed dit goed echter wel totaal ongeintresseerd alsof je een nummer bent. Ook al ben je dat voor haar dat is niet zo voor jezelf

geweldig

fijn om om de zoveel maanden te checken

Alles snel en goed geregeld

Snelle bepaling van waardes

Correcte dienstverlening

leverd wat ze aanbieden

eigenlijk zou de nationale gezondheidszorg dit preventieve werk moeten vergoeden. zolang dit niet gebeurt doet dit bedrijf nuttigwerk.

Snel en overzichtelijk.

' s ochtends bloed geprikt op 1 van de vele priklocaties, in mijn geval jn het ziekenhuis. Eind van de dag had ik al keurig netjes de uitslag binnen. Goede en duidelijke uitleg/verklaring per waarde in een online en downloadbaar overzicht. Sommige testen mogen voor mij wel wat goedkoper, vind ze persoonlijk nogal aan de prijs. Je krijgt wel korting voor een individuele test naast een uitgebreide test, maar dit mag naar mijn mening wel iets meer zijn. Bijvoorbeeld voor vitamine d die je extra wilt, etc.

Supersnel zicht op je gezondheid

Ik test al enkele jaren mijn bloed via testjegezobdheid.nl. Wat een uitkomst! Eindelijk zicht op tekorten of problemen zodat je op tijd kan ingrijpen. Een afspraak maken met het labo is zo geregeld en de uitslag is binnen 24 uur bekend. Een aanrader voor iedereen die zicht wil houden op zijn gezondheid!

goed geregeld en snel resultaat

dezelfde dag al de resultaten!

Snel, betrouwbaar en inzichtgevend

Heldere site, snelle reactie op vragen, zeer snel resultaat online, uitleg bij waarden is inzichtgevend. Jaarlijkse check via compleetbloedonderzoek is een aanrader.

Eenvoudig te bestellen en te regelen. Snelle service en snelle uitslag, top!

Goed geholpen en heel snel de uitslagen

zie boven

Uitstekende ervaring van begin tot het eind

Ik heb gebruik gemaakt van de dienst om zelfstandig, zonder tussenkomst van mijn huisarts, mijn bloed te laten testen. Het proces verliep vanaf het begin erg soepel. Ik had een niet-standaard aanvraag, maar dat was geen enkel probleem. De communicatie was duidelijk en het maken van een afspraak ging snel en gemakkelijk. De bloedafname was professioneel en efficiënt, en ik ontving de uitslagen van sommige onderdelen dezelfde dag nog, wat ik ontzettend fijn vond. Voor een paar andere uitslagen is de wachttijd wat langer, zoals vooraf aangegeven, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook netjes wordt afgehandeld. Al met al ben ik zeer tevreden en zou ik dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die zelfstandig inzicht wil krijgen in hun gezondheid!

Snel, goed en vakkundig

Ook zo net voor de kerst binnen 1 dag de uitslag binnen! Duidelijk altijd uitgelegd, dus ik weet waar ik mee aan de slag moet!

Altijd top geregeld

Rostocklaan 61