Testjegezondheid.nl is makkelijk , snel en goed!

Testjegezondheid.nl is makkelijk aan te vragen en te betalen En de link naar het afnamecentrum/laboratorium automatisch , ideaal!! In 1 of 2 dagen je test per mail beveiligd binnen Het gemak dient de mens, kunne rustig zeggen.

snel,duidelijk, en goede uitleg

Site en betalen werk makkelijk ,bloed laten prikken bij star was ook zo gedaan en de uitslag was ook zeer snel binnen. de uitslagen zijn duidelijk op te lezen en zelfs voor een leek te begrijpen. Alleen toen ik de uitslagen wou uitprinten waren sommige delen van de tekst over elkaar gelopen en was uitprinten meer werk door ze in words te plakken Al met al erg goed op het uitprinten na, maar misschien ligt dat ook aan mijn oude computer

Super snel een duidelijk overzichtelijk resultaat

Uitstekende service

Alles is duidelijk en snelle uitslag. Als je vragen hebt en je stelt ze per mail, wordt er snel gereageerd en vriendelijk.

Snel en goede informatie

De uitslag van de test kwam heel snel en werd ook goed uitgelegd wat alles betekende! Heel fijn. Je kan zelf dan beslissen of je ergens meer onderzoek naar wil doen. Zou dit zeker aanraden voor mensen.

Snel en gemakkelijk, uitslag geregistreerd, zodat je het ook terug kunt kijken.

Super snel en professioneel report

Delfde dag al uutslagen. Duidelijk uitleg. En, veilig.

Besteld. Binnen 48 uur het formulier om bloed te prikken. Bloed geprikt om 10:30 uur. 17:00 uur de uitslag! Alles is heel snel geregeld en raad het zeker aan!

Prima.

Snel uitslag. Goede klanteservices. Ik kan eindelijk mijn bloed testen wanneer ik maar wil.

Snel en duidelijke uitleg test resultaat

Buitengewoon

Zelf afspraak maken en snel inzicht in de uitslag online met duidelijke uitleg. Top!

Uitstekend service. Snel en duidelijk uitslag.

Afspraak en resultaat binnen 1 etmaal is perfect

Prima ervaring en dito afhandeling in het DIAk van Zeist

Superb service - Works fantastic

Used the service for a tailor made blood test. Worked perfect, lab form was sent to me within one day and the results came back the day after my blood test. Very nice table with an overview of all my blood results. Will certainly use them again!

Uitstekende service!

Duidelijke voorlichting, goede voorbereiding waardoor ik snel en zonder problemen bloed kon laten afnemen en het allerbelangrijkst: zeer snelle uitslag. Maak inmiddels al vele jaren gebruik van deze mogelijkheid om hiermee preventief mijn gezondheid te monitoren. De uitslagensite voorziet je ook in goede voorlichting en geeft op een duidelijke wijze de resultaten weer.

Bloedtest

Duidelijk en snel

Het duurde even voordat ik de aanvraag binnen had maar dat lag aan postnl en niet aan de verzender. Alles zeer duidelijk omschreven en locatie duidelijk aangegeven. De test laten uitvoeren en het verloop ging prima. En uitslag binnen 24 uur via mail ontvangen. Het openen ging ook zonder problemen. Kortom zeer professioneel en absoluut een aanrader indien u snel uw gezondheidstoestand wilt weten en kosten zijn zeer voordelig en ik ga zeker een volgend onderzoek laten uitvoeren indien ik dat nodig acht.

Snel veilig en simpel

Ik werd gebeld omdat ik mijn gegevens niet helemaal goed had ingevuld. Goede controle aan die kant. Uitslag snel binnen in een duidelijk overzicht.

Goed voorbereid naar de klant.

De procedure is simpel en de resultaten zeer snel beschikbaar. Het hele proces zit goed in elkaar.

Soepel

Voor de tweede keer (in 3 jaar tijd) een compleet preventief onderzoek gedaan. Het aanvragen, afspraak maken bij het ziekenhuis en het ontvangen van de resultaten verliep uitermate soepeltjes. Net als de vorige keer trouwens. Ik ben leefstijlcoach en kan een bloedcheck als deze aan iedereen die zijn fysieke gezondheid in kaart wil brengen aanbevelen. Meten is weten, niet? Nu nog de medewerking van de ziektekostenverzekeringen. Een test als deze kan veel curatieve behandelingen voorkomen. Iets voor het basispakket;-⁠)

Voortreffelijk, snel en adequaat

De gehele procedure verliep zeer snel. De dag na de bestelling en betaling ontving ik de formulieren en die zelfde dag een afspraak gemaakt om de volgende dag bloed af te nemen. Die zelfde dag ontving ik ook de uitslag. Beter nog dan beloofd.

Slechte service / geen privacy maatregelen

Krijg maar gedeeltelijk uitslag, na drie weken de afspraak binnen een week, of geld terug. Maar een gedeelte terug gekregen, terwijl de uitslag die ik wilde er niet bij zat, oftwel, betaald voor niets. Bedrijf heeft ranzig slechte beveiliging voor privacy gevoelige data, geen duo factor inloggen, eenmaal ingelogd is er geen time out, blijft ingelogd zolang niet expliciet zelf uitgelogd. (Dus zelfs na browser afsluiten.) Resultaten worden ook gewoon per mail gedeeld. Bedrijf doet alsof het groot is. ("zal het aan de directie voorleggen", uit de mond van de eigenaar van het bedrijf, die in z'n eentje ook de volledige 'klantenservice' is, en degene verantwoordelijk voor de kantine neem ik aan. Geen zaken mee doen.

Snelle en handige manier

Gaat makkelijk, loopt vlot en volgens afspraak.

Goed verzorgd van A tot Z

Na enkele jaren aan het tobben met mijn gezondheid en maar niet verder komen bij de huisarts heb ik besloten om zelf maar een uitgebreide bloedtest te laten doen. Ik heb gekozen voor het "Compleet Preventief Medisch Bloedonderzoek" en kon in de naastgelegen plaats (Oosterhout) makkelijk terecht voor de bloedafname. 5 uur later stonden de uitslagen al online.

Perfect.

Alles super snel en duidelijk geregeld. Vragen worden ook snel via de mail beantwoord. Wel krijg ik elke keer te horen van de persoon die bloed afneemt dat de formulieren erg ouderwets zijn. Ik heb daar verder zelf geen last van. Normaals alles is erg duidelijk wanneer de uitslag binnen is. Top

Rostocklaan 61

7315HL Apeldoorn