Fijn

Gaat supermakkelijk allemaal. Uitslag krijg je al na 24 uur en is zeer overzichtelijk.

Snel en duidelijk

De test was erg snel geregeld. Bij mijn betreffende prikpost kon ik binnenlopen zonder afspraak en in 10 min stond ik weer buiten. Dezelfde dag had ik de uitslag.

Lekker vlot, lekker duidelijk

Sneller kan niet. Binnen 24u duidelijke uitslag van je bloedwaardes. Goed en helder weergegeven en uitgelegd. Beter kan niet!

Uitstekende service

In de vroege ochtend bloedafname resultaat eind van de middag al binnen. Klasse!!!!

Netjes geholpen en snel uitslag binnen.

Ik heb 3 keer contact gehad met testjegezondheid omdat ik diverse vragen had. Alle keren ontving ik snel een antwoord en werd ik netjes geholpen. Het bloedprikken ging vlot en ik kreeg de dag erna al de uitslag binnen. De enige reden waarom ik 4 sterren geef ipv 5 is dat ik nogal een eind moest reizen doordat er geen priklocatie bij mij in de buurt zit.

Snel en handig

Ik kreeg binnen twee dagen het labformulier thuisgestuurd. Daarnaa kon ik dezelfde dag bloed laten prikken. De resultaten kreeg ik via een link in mijn mail binnen een dag. De resultaten waren helder en kon ik goed interpreteren.

Nog niet compleet

Aanvraag voorspoedig verlopen.

Perfect geregeld. Betrouwbaar en transparant!

Prima ervaring. Keurig geregeld. Overzichtelijke website en procedure. Na bloedafname uitslag binnen 8 uur beschikbaar. Overzichtelijke presentatie met referentiewaarden! Helemaal top.

Ontvangen eerste bloeduitslag bleek volledig onjuist te zijn.

Kreeg bericht dat bloeduitslagen binnen zijn. Daar bleek alle uitslagen o te zijn. Volgende dag mailbericht: Goedemorgen, Er is in het laboratorium iets niet goed gegaan met de bloedbuisjes Deze zijn daarom niet in behandeling genomen. U krijgt van het lab een nieuwe uitnodiging voor afname. Vraag: hoe kan ik dan toch een bericht ontvangen hebben dat de uitslagen er zijn en een link ontvang.

Heek makkelijk om te regelen

Test bestellen. Ontvangen. Afspraak maken Bloed afname is binnen 5-7min gedaan door vriendelijke,bekwame mensen. Zelfde dag de resultaten. Eenvoudiger kan niet. Ik ga weer over 6mnd.

Zeer goed, en snel de uitslag

Goede ervaring, voor mij de eerste keer testen laten doen. In de ochtend bloedgeprikt en aan het eind van de middag de resultaten binnen.

Prima ervaring

Goede en snelle organisatie en communicatie. Uitslag onderzoek binnen 2 dagen en wordt wordt prima gepresenteerd.

Snel en duidelijk

Oor de tweede maal de “compleet” bloed test gedaan. Terugkoppeling is er al een dag na de test, alles in een overzichtelijke manier weergegeven met een tekstuele toelichting erbij welke te begrijpen is voor iedereen, dus geen medisch jargon.

Heel vlot en kundig!

Het hele traject, van online aanmelden, de bloedafname en de uitslag, in een woord : chapeau!! Heel professioneel!

Goed georganiseerd! Snelle uitslagen!

Goed georganiseerd, Snelle uitslagen. En een fijne en oprechte klantenservice! Bedankt!

Goede service, en betrouwbaar

Flexibel duidelijke uitslagen En bloedprikken gewoon bij ziekenhuis Top Gr Marty

Snelle afhandeling en resultaat.

Kreeg binnen 3 dagen de test, en het resultaat was binnen 24 uur beschikbaar. Klantenservice ook bereikbaar en beantwoord vragen binnen een dag, zelfs binnen het uur op vrijdag om 10 voor 5.

Snelle en zeer heldere uitslag

Binnen 8 uur resultaat, per onderdeel uitgebreide uitleg en goed ontzorgt

Snel en overzichtelijk

In de ochtend bloed laten prikken en een paar uur later de uitslag. Heel overzichtelijke uitslagen met uitleg. Dit gaf me snel een stukje inzicht in m'n gezondheid.

Snel en accuraat

Al jaren laat ik met enige regelmaat mijn bloed onderzoeken via Testjegezondheid.nl / CheckU. Ik ben zeer tevreden over de supersnelle verwerking van de aanvraag. Ook als ik een keer een vraag stel via email, heb ik heel snel een reactie. Ik geef een 8 omdat de reacties wel heel erg kort en bondig zijn :-). Iets meer klantvriendelijkheid zou ik fijn vinden, maar de snelheid compenseert dit enorm. Kortom: aanrader, betrouwbaar!

Simpel snel en helder

Een prima procedure die helder en snel verliep. De benodigde papieren werden kwijtgemaaktg door post nl en ook dit werd snel gecorrigeerd.

Vlot, professioneel, vriendelijk

Resultaten erg snel bekend