Beste Nicole, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Met vriendelijke groet, Cleo
Beste Pieter, Wat vervelend dat je je boekenbon niet hebt kunnen verzilveren. Dat komt omdat de maximale te besteden waarde per transactie 50,- is. Dit is wettelijk bepaald. Het ordertotaal mag niet hoger zijn dat 50,- . Je kan je boekenbon wel verzilveren bij een aankoop in de winkel. Vriendelijke groet. Inge
Beste Gerrit, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Dank je wel. Vriendelijke groeten, Inge
Beste Jan, Dank je wel. We zijn blij dat je tevreden bent met het product en de snelle levering. Vriendelijke groeten, Inge
Beste Carla, We zijn dankbaar voor jouw vriendelijke woorden. Vriendelijke groeten Inge
Beste Lucille, Deze recensie maakt onze dag goed! Met vriendelijke groet, Cleo
Beste Willem, heel erg bedankt voor jouw review. Wat geweldig om te lezen dat jij ons 5 sterren geeft en dat je erg tevreden bent over onze kwaliteit en levering! We hopen je snel weer terug te zien. Groet, Inge
Bianca, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over Bookspot. Dank je wel. Met vriendelijke groet, Inge
Beste, Tot onze spijt is het annuleren niet gelukt. Om alle pakketjes zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen is het soms niet meer mogelijk om te annuleren, omdat je bestelling dan al te ver in het verzendproces zit. Natuurlijk proberen wij het, maar helaas lukt dat niet altijd. Je mag het pakket uiteraard gratis terug sturen, geen probleem. Met vriendelijke groet, Cleo
Beste Sjoerd, Bedankt voor je beoordeling. Het spijt me dat er problemen waren bij de levering van jouw pakket. Ik begrijp dat je teleurgesteld bent. Zoals mijn collega je inmiddels via social heeft laten weten, respecteren we een wachttijd van 7 dagen. Mocht je dan nog niet ontvangen hebben, laat het ons dan weten op klantendienst@bookspot.nl. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Cleo
Beste Martin, wat vervelend om te lezen dat je jouw boek niet hebt ontvangen. Ik zie dat je een eBook hebt gekocht. Je kunt dit digitale boek downloaden vanuit je BookSpot account. Wanneer je in het bezit bent van een eReader, iPad of tablet, zou je het eBook alsnog hierop kunnen lezen. Hier kan je altijd je eBooks terug vinden: 1. Log in op BookSpot 2. Klik op je naam (rechts bovenin) en kies voor 'Mijn BookSpot'. 3. Klik op 'Mijn eBooks'. Hier vind je een overzicht van al je eBooks. Een eBook is een digitaal artikel. Door op ‘Betalen’ te klikken, stem je in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht. Het is dus niet mogelijk om een eBook te annuleren of retourneren. Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken per chat, e-mail, Whatsapp of telefoon. Groet, Michelle
Beste Willem, We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze acties. Met vriendelijke groet, Cleo
Goedemiddag Yves, ik heb je retour vraag intern besproken. Je kunt het boek retour sturen naar BookSpot. De wijze van retourneren kun je vinden op onze klantenservice pagina, via onze website. Het retourlabel zal ik per e-mail naar je toesturen. Mijn excuses. Met vriendelijke groet, Pieter
We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Rob. Met vriendelijke groet.
Beste Wendy. Deze recensie maakt onze dag goed! Met vriendelijke groet, Cleo
Beste Marian, Allereerst willen wij onze excuses bieden voor het feit dat je geen updates hebt ontvangen over je bestelling en je alleen informatie hebt gekregen omdat je zelf telefonisch contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Ik zie dat je boek vandaag door DHL geleverd werd. Alvast bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Cleo
Wat vervelend dat je het eBook niet kunt openen op je telefoon. Welke app gebruik je om het te openen? Een geschikte app is voor de iPhone is 'Boeken' en voor Android 'Play Boeken', een andere goede app is Adobe Digital Editions. Hier vind je meer informatie: https://klantenservice.bookspot.nl/digitaal-lezen/d/hulp-bij-het-downloaden-van-je-ebook Ik zal de ePub naar je mailen. Als je nog hulp nodig hebt, kun je mailen naar info@bookspot.nl Groet, Antoinette