Disappointed

Very disappointing performance. Don't fall for the low price, unless you don't care when you get what you ordered. 8 days after order still no idea of when it would be sent. I cancelled my order and ordered on Amazon. This is not even Corona time... There is no excuse. Customer service is very friendly, quick and helpful though, but i think the organisation behind them is junk and/or nonexistent!

Levering vertraagd en boek was stoffig

Levering wasvertraagd, wat wel netjes gecommuniceerd was Vreemd genoeg was de bovenzijde van het boek voor de helft verkleurd door stof

i love u guys

I have purchased through BookSpot several Pepin Press items over the past year and price, availability and service is top notch. Unfortunately i moved abroad and wont be able to order until i return to NL. Wouldnt mind some world wide delivery in the meantime haha! Thanks to all the team for an amazing job!

matig

heb een boekenbon van boekenbon.nl van €15,= de eerstekeer is er wat fout gegaan ,mijn email adres klopte niet ,maar toen is bij de volgende poging wel die €15,= er afgegaan ,nu heb ik de bestelling gedaan zonder tegoedbon en nu lukt het wel ? naar mijn idee hebben jullie €15,= van mijn boekenbon .zonder dat het van mijn eindbedrag is afgehouden .jammerlijk .

Slecht op de hoogte gehouden

Na bestelling zou boek na een paar werkdagen komen, na de levertijd pas mail dat het vertraagd was, weer te laat bericht dat boek tijdelijk niet leverbaar was en ineens was het met de bezorger meegegeven. Krijg de indruk dat ze het zelf niet goed weten allemaal.

Het bestellen ging gemakkelijk. Het kinderboekgeschenk is niet leverbaar. Krijg ik dat dan later nog wel???

Boek is niet down te loaden

Dit werkt niet. Boek gekocht, en nu loopt de boel vast. Boek is op geen enkele wijze down te loaden. Weg 9 euro.

Donderdagavond besteld, zaterdagochtend in de bus. Perfect.

verzilveren cadeaucode lastig

Ik voerde de code zoals per email aan mij verzonden in, maar die werd niet geaccepteerd. Pas na veel proberen kwam ik er achter dat je de spaties tussen de blokjes met cijfers niet in moet voeren. Waarom zetten jullie die er dan tussen zonder te vermelden dat de code zonder spaties ingevoerd moet worden? Ik ben 10 minuten bezig geweest om dit uit te vinden, en ik ben nog redelijk digivaardig! Verder: waarom een chatbot die alleen tijdens kantooruren werkt? Opnieuw: ben een poosje op zoek geweest naar de knop om de chat te starten: onderaan de website (niet), zelfs niet buiten dienst!

Voortreffelijk

Snelle levering, veilig en netjes verpakt, goede service voor betaling

Niks ontvangen

Een LP besteld begin augustus. We zitten nu bijna eind September en nog steeds niks ontvangen Mijn pakketjes uit China komen sneller aan....

voor het eerst geprobeerd, nu al een enorm goede ervaring

Makkelijk bestellen, gigantische keuze. Nu nog binnen krijgen, maar daar heb ik wel vertrouwen in.

goede prijzen

Slecht

Je kunt duidelijk merken dat ze de grootste online winkel zijn. Alles wat we besteld hebben. Is niks op tijd geleverd. Bij elke bestelling krijgen we een dag voor tijd weer zo'n k mailtje. U bestelling heeft 2 dagen vertraging. Daarna hoor je niks meer. Geen antwoord op mail die je verstuurd. Als je antwoord krijgt is het dagen later. Je bestelling is duidelijk niet belangrijk voor ze. Bestelling 1: 2 weken na leverdatum. Bestelling 2: 5 weken na leverdatum. Bestelling 3: 2 dagen te laat. Bestelling 4: 1 dag te laat Bestelling 5: Leveringsdatum 14-09-2021 - Nu 3 dagen te laat, maar loopt nog. Bestelling 6: Leveringsdatum 15-09-2021 - Nu 1 dag te laat, maar loopt nog. Dus tot nu toe 100% van de bestellingen komen te laat. Ik vraag me ook echt af hoe het met me laatste 4 artikelen gaat. Deze zullen vast allemaal te laat gaan komen. Bestelling 7: Leveringsdatum 17-09-2021 Bestelling 8: Leveringsdatum 18-09-2021 Bestelling 9: Leveringsdatum 18-09-2021 Bestelling 10: Leveringsdatum 18-09-2021. Ze kunnen nog 40% halen wat op tijd komt, maar dat geloof hebben we al opgegeven. Wilt u de eindstand zien van onze uitkomst van 10 bestellingen plaatsen bij bookspot.nl Check dan FenV Nederland op Facebook. Voor nu. 6 van de 6 bestellingen te laat. Trage klantenservice.

Gisteravond besteld en om 14.00 uur al in huis

het boek opent niet op mijn kobo ereader

het was weggegooid geld, jammer. het boek nogmaals gekocht bij de kobo shop.

Goede snelle levering

nog niets ontvangen

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid en vlotte service

Vraag

Cd's zijn in goede orde ontvangen. Wel wat na 2 weken ontvangen, maar dat zal aan de gekozen artiest liggen, en het was van te voren aangegeven op de site. Perfect op de hoogte gehouden van de verzending, aanbevolen.

Ging super goed goeie uitleg voor het eerst op jullie site maar nu al tevreden

Geen van mijn bestellingen kwamen op tijd aan.

Twee boeken zouden vrijdag aankomen, twee gister, en geen zijn er überhaupt al verzonden, zeker slecht geregeld.

Super snel geleverd!

Je besteld vandaag en volgende dag in huis! Er was een boekje dat wat later kwam, ook netjes vermeld, ik ben er blij mee!

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.