De service is tot en met vandaag nog steeds goed.

De service is altijd goed geweest.

Mooie boeken, snelle levering

De boeken kun je snel uitzoeken op de site. Wel was het jammer dat ik een boek had uitgekozen welke een dag na de betaling niet meer leverbaar was. De rest van de boeken gelukkig wel maar dit moet niet hoeven te gebeuren.

Voor mij DE online boekenwinkel

Grote collectie, snelle levering en de voordelen Die je hebt als VIP, maken dit voor mij DE online boekenwinkel!

De verpakking is niet sterk.

Het boek werd in een enveloppe gedaan en verzonden. Het pakket kon in de brievenbus. Doordat het pakket op een punt viel is het boek aan de hoeken beschadigd.

Perfecte levering

Snelle en accurate levering van de gewenste boeken. Tot een volgende!

grote teleurstelling

De door Bookspot aangeboden en door mij gekochte (betaalde) DVD blijkt na anderhalve week helemaal niet beschikbaar te zijn bij Bookspot. Uiteindelijk stort Bookspot het aankoopbedrag naar mij terug. (Vervolgens heb ik dezelfde DVD voor anderhalve euro meer bij Bol.com besteld: ik had de DVD binnen 48 uur wel in huis. Voortaan bestel ik wel direct bij Bol.com.)

Altijd snelle levering en goede artikelen

Ik bestel graag bij Bookspot: ze hebben een behoorlijk uiteenlopend assortiment, leuke kortingen en verzenden de bestelde producten altijd snel.

bestelling op tijd en netjes thuis gekregen

Snelle en correcte levering

Bestelde wordt snel en correct geleverd. Je krijgt ook tijdig meldingen over de levering.

Prettige site goed benaderbaar en snelle afhandeling

Prettige site goed benaderbaar en snelle afhandeling

In afwachting

Beste BookSpot, Heb een boek besteld vorige week maandag, het order nummer is: 0128497098 Naam : Keuring van polyester zeiljacht Koos Blonk Maar nog steeds niet ontvangen, en ook helemaal geen bericht gekregen, wanneer het zou worden verzonden. Heel vreemd. In afwachting , Frits Lubbe Mail: [email protected]

Prima service!

De keuze is ruim en er is altijd wel iets voor mij te vinden. Wat ik bestel wordt snel en onbeschadigd geleverd. Ik dreig nogal eens de kwartaalbestelling te vergeten, maar word daar op tijd via de mail aan herinnerd.

goede ervaring

prima afhandeling

Alles correct verlopen!

Vooral de berichten van bestelling en bezorging waren perfect!

Na bestelling supersnelle levering

Goede producten voor een prima prijs

Prima, kan niet beter!!

Eerste ervaring met Bookspot is klasse, voor herhaling vatbaar.

Teleurstellend

Nog steeds niets ontvangen !!

Snel, goed, en goedkoop, en je weet wanneer het bestede boek aankomt

Het is de tweede keer dat ik bij bookspot iets bestel, ze is dan ook best wel voordelig als je een boek wilt gaan aanschaffen.

goed contact

Artikelen worden snel geleverd en keurig verpakt!

Snel en efficiënt bestellen en ontvangen van boeken en BRD's tegen de laagste prijzen.

Prima service!

Vlotte afdhandeling alles netjes op tijd bezorgd.

Mijn vaste bestelling gedaan. 2 artikelen. Jammer dat die apart werden bezorgd (wel tegelijkertijd!) Had in verpakking e.d. bespaard kunnen worden.

Ik heb een boek via de pre-order gekocht en ontvang deze op de dag dat het boek uitkomt.

Duidelijke site en zeer snelle reactie inzake bestelling. Nu wachten op aflevering zo dat ik snel kan gaan lezen in mijn nieuwe aanwinst

Geslaagd !

Zelf kon ik het boek niet vinden bij bookspot. Maar een chat met Pieter bracht uitkomst. Hij vond het boek wel. Direct besteld en de volgende dag in huis ! Nogmaals bedankt.

Veel keuze en snelle levering

Prettige klantenservice en correcte levering

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.