Makkelijk bestellen en vlotte levering

Al jarenlang een tevreden klant

fijne website en snelle levering

Al jaren lid en nog steeds tevreden

De bestelling ging perfect.

Goede site, Bestellen is gemakkelijk. Werkt prima!

Alles netjes geleverd!

Prima, alles ontvangen. Alleen 3 bestellingen in 3 pakketjes. Dat begrijp ik niet. Kan niet uit voor jullie!

Makkelijk besteld en snel in huis.

Ik krijg dagelijks een voorstel voor boeken. De nieuwste Nicci French wilde ik zeker hebben. Bij Bookspot is dat zo besteld en de volgende werkdag thuis bezorgd.

Bestellingen worden snel en correct afgeleverd.

Doen wat ze zeggen

Winkel waarbij je weet wat je krijg, want ze doen wat ze zeggen. En dan zijn er ook nog niet eens zo slechte prijzen. Met dit assortiment.

Ik had 3 boeken besteld. De eerste 2 waren de volgende dag al in huis, het andere de dag daarop. Ze waren netjes verpakt, voor een nette prijs en met gratis verzending. Top dus!

Besteld en 2 dgn erna in huis, zou eigenlijk 3 dgn duren. (Had ih weekend besteld). Duidelijke emails over betaling en bezorging en scherpe prijs!

Erg goed.

De boeken die ik heb besteld worden snel geleverd en waren goed beschermd tegen beschadiging.

Gewoon helemaal goed

Veel keuze, leuke (dag)aanbiedingen, aantrekkelijk geprijsd, snelle levering etc.

Ze weten niet wat ze verkopen

Het bestellen van het boek ging soepel. Het boek zelf bleek alleen geen informatief boek maar een uitgebreide studiegids van een opleidings instituut. De omschrijving deed anders vermoeden. Bookspot was verder niet geïnteresseerd om te kijken naar de inhoud van het boek. Wie een ebook koopt, heeft geen recht op retourneren. Zelf dus ook niet wanneer het boek niet zonder disclaimer verkocht zou mogen worden.

2 boeken tegelijk besteld. 1 boek is gelijk de volgende dag geleverd. In mijn bestellingen gecheckt hoe het met de andere bestelling stond. Daar stond dat die vandaag geleverd wordt. Inmiddels ook bevestiging van PostNL ontvangen dat ‘ie vandaag bezorgd wordt.

bestelling ging heel makkelijk

het bestellen van me boek ging heel makkelijk goede overzichtelijke site

Snel account aan kunnen maken.

Er is niets aan te merken op de service. Snelle, volledige levering van de bestelling.

Fijne site makkelijk met bestellen

Snelle levering, goed verpakt

Binnen een dag mijn bestelling binnen en zonder verzendkosten omdat ik premium lid ben. Goed verpakt ook.

Kan e book niet downloaden

Kan e book niet downloaden. Wat een gedoe zeg. En gebruiksonvriendelijke

Hartelijk dank voor de uitvoering en bezorging van mijn bestelling.

Hartelijk dank voor de uitvoering en bezorging van mijn bestelling.

perfecte en snelle levering

Goede koop, snelle levering.

Smelle levering. Lkeuk boek

Prettig

Altijd goed alleen de laatste levering

Een boek besteld op 28 maart op 2 april boek nog niet geleverd

gemakkelijke website, veel keuze groot aanbod voor jong en oud

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.