Gemakkelijke bestelling en snelle verwerking

Het is een fijne ervaring om snel en gemakkelijk Een of meerdere artikelen te bestellen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Vroeger kreeg ik 1 keer per kwartaal een folder waar ik boeken uit kon kiezen, via internet gaat het niet zo leuk.

goede levering

zeer snel en makkelijk te bestellen en ook zeer snel geleverd

Ruime selectie boeken, ruime keuze. Leuke aanbiedingen!

Uit de ruime selectie boeken de juiste boeken gevonden die ik zocht.

Webshop is vooral gericht op boeken (logisch). De site is snel en gemakkelijk in gebruik. Zoekfunctie werkt ook goed. Bestelling was verder erg snel bezorgd en uitstekend verpakt.

geweldige service

makkelijk te bestellen service is prima de levering is goed te volgen

goede en snelle afhandeling van hetgeen je besteld hebt

ben zeer tevreden over de afhandeling van hetgeen je besteld hebt

Prima,netjes

Je krijgt wat je hebt besteld, en keurig verzorgd. Alleen snap ik niet, ik had 2 boeken besteld en die kreeg ik apart, 2verschillende dagen, dit kan volgens mij ook wel anders, minder verpakking en minder verkeer op de weg.

Duidelijke taal en snelle service

Mooie aanbieding

Een interessant boek voor een interessante prijs

niet

lekker makkelijk

ja geweldig

Ik ben als sinds 1967 (54 jaar in oktober) lid en heb nog steeds hetzelfde abonneenummer! Nog steeds heel blij mee. Hele series boeken en dvd's gespaard in de loop der jaren..... Baantjer, de Forsyte Sage etc.

Prima geregeld

Inderdaad, de ene dag besteld de andere dag in huis.

Goede levering. Mooi product voor weinig geld

Snel, netjes verpakt...zeer ruime keuze

Ik bestel sinds een tijdje regelmatig n boek bij Bookspot. Erg ruime keuze, de bestelling wordt snel geleverd, netjes verpakt, kortom: een aanrader.

Vraag

Waarom krijg ik geen kortingskaart code heb al verschillende boeken gekocht ? Mvg Emmers Lea

waanzinnig

bedankt het materiaal ontvangen

Snelle en correcte levering

Wel jammer dat er voor 3 cd's ook 3 keer post gestuurd wordt.

prima zaak

myn ervaring prima

Mijn kleinkinderen zijn heel blij met de boekjes

Grote keus en prima kwaliteit

Al vanaf 1978, toen het nog ECI heette, ben ik klant en bestel nog steeds regelmatig (e)boeken omdat ik er ook nog steeds zeer tevreden over ben, hoewel ik het zoeken op uw web-site nogal traag en behoorlijk omslachtig vindt, als ik b.v. een bepaalde zoekterm opgeef krijg ik vrijwel altijd ook zaken te zien waar ik helemaal niet om gevraagd heb maar waar ik dan wel doorheen moet en dat kost mij dan nodeloos veel tijd.

snelle bezorging

Het boek was stevig verpakt en snel ,op tijd, bezorgd

Lang gewacht

Door de drukte bij Post.nl moest ik een paar dagen op mijn pakket wachten. Bezorger was ook nog eens te lui om de trap op te lopen en heeft terwijl wij thuis waren het pakket bij het post.nl punt gebracht. Ik kreeg bericht dat ik het de volgende dag vanaf drie uur kon halen, maar heb het meteen opgehaald. Al met al bijna een week gewacht. Contact met de klantenservice van Bookspot verliep prima. Misschien kan Bookspot de klant laten kiezen door welke vervoerder men pakketten wil laten vervoeren.

Snel besteld, snel geleverd

Snel geregeld, snel geleverd, precies wat ik wilde

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.