Jammer dat er 2 DVD' s die op dezelfde rekening staan in 2 x worden bezorgd.

Snel en correct

Is prima, snel geleverd.

uitstekende service

goede en snelle service eenvoudig bestellen met een korting op mijn dvd,s ga zo door .

Prima service!

Leuke producten & aanbiedingen. Snelle bezorging. Prima service!

Handig bestelsysteem voor boekenliefhebbers.

Bookspot is een goede uitkomst als je regelmatig een boek bestelt. Door het VIP abbonnement wat maar 99 cent p/maand is, krijg je korting op vele boeken. Soms hebben ze een boek niet, maar heel vaak ook wel. Verder duidelijke en goede service. Bestel regelmatig, nooit problemen.

Heel slecht en kwetsbaar verpakt!

Snelle levering... maar producten zo slecht en matig verpakt, waardoor sprake is van heel veel beschadigingen aan het nieuwe product. Overweeg hierdoor mijn account op te zeggen. Het een en ander besproken met klantenservice, echter hier werd heel laconiek op gereageerd.

Ruim aanbod en prima service

Bestelling werd snel geleverd

Veel aanbod, mooi stukje korting als lid

Boeken voor mezelf, voor m’n dochter, of om cadeau te doen. Vind op BookSpot altijd wel iets leuks

Ik ben niet tevreden over de belofte vandaag besteld morgen in huis!

Ik vind het niet kunnen dat als je besteld je je artikel morgen in huis kunt hebben! Terwijl er langere tijd overgaat, achter Corona kan iedereen zich verschuilen, de kranten worden ook tijdig bezorgd! Nog meestal voor 7 uur maandag tm vrijdag, zaterdag voor 8 uur! Van krantenbezorgers/ sters in de zeer vroege ochtend wordt meer verwacht blijkbaar! En zij brengen het nieuws aan huis!!

erg goed

op tijd gehad prima

Op zich okay, maar duur

Verzendsnelheid, gratis retour, etc. is heel fijn, maar zelfs met VIP "korting" zijn jullie eigenlijk altijd net zo duur of een tikkie duurder dan ergens anders. Ik probeer altijd mijn tegoed op te maken bij jullie, maar het assortiment is toch net wat te beperkt voor mijn smaak en als ik het product al vind, is het niet goedkoper. Misschien dat het assortiment voor andere mensen wel "klopt", maar voor mij valt het niet op zijn plek.

Een boek wat later geleverd wordt moet je zelf achteraan

Normaal gesproken ben ik erg tevreden over Bookspot. Alleen hadden wij deze keer een boek wat niet op voorraad was. De eerste mail zei dat het 3 dagen vertraagd zou zijn. Na 21 dagen hadden we nog steeds niets ontvangen, ook geen mail dat de levering langer zou duren en dat vond ik heel jammer.

De artikelen werden goed verpakt en snel bezorgd. Ik krijg op tijd mijn bevestiging en ook een track and trace .

Snelle levering, goed bereikbaar via internet.

Eerste ervaring met Bookspot.nl is matig.

Pas nadat ik de bestelling had geplaatst krijg ik te zien dat een van de 2 bestelde cd's niet op voorraad is. Had ik dit meteen kunnen zien dan had ik een andere keuze gemaakt (het is namelijk om cadeau te geven en dus nu maar afwachten of hij er op tijd is). Ook heb ik geen reactie ontvangen op mijn ingesproken bericht (telefoon ging meteen op de voicemail).

Handig en vlot

Het zoeken van artikelen is niet zo overzichtelijk geregeld op de site. De afhandeling is wel efficient.

Scherpe prijzen, grote collectie en snelle levering.

Groot aanbod van muziek tegen scherpe prijzen. Ik koop geregeld wat cd’s, het loont altijd om even op Bookspot te vergelijken.

Prima online winkel

Twee dvd boxen besteld. Goed ontvangen. Door drukte iets later maar is netjes gemeld.

Er gebeurt wat je mag verwachten

Alles op tijd en netjes geregeld

Goed serie kwaliteit

Net en goed berzorgd

Netjes verpakt en vlot bezorgd

Eerste ervaring goed!

De eerste ervaring is goed. Hoewel, het was bijna fout gegaan. Mijn bestelde artikel was beschadigd, maar je kunt met ze Whatsappen en het advies was: niets ervan, moet goed zijn, dus retoursturen. Dus dat gedaan en vrij snel erna een nieuw exemplaar gekregen. Daar word ik vrolijk van.

Goede ervaringen met Bookspot.nl

Leuke acties. Site om in de gaten te houden.

Snelle levering en overzichtelijk aanbod

Een overzichtelijke site met een duidelijke zoekmachine. Hierdoor heb je snel duidelijk of leverbaar is wat je zoekt.

Prima !!!

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.