Niet fijn, Levering duurt lang

Ik begrijp dat het druk is maar dat je een week moet wachten alvorens je een levering krijgt die de volgende dag zpou komen gaat wat ver. Wacht nu al weer op de post. Ook is er plotseling iets niet voorradig. Als dat ontaard in niet meer leverbaar is het het echt exit. En ja ik begrijp het is druk. Maar dit is niet leuk.

Nette producten voor goede prijzen en super informatie over levering product

3 producten besteld. Twee ervan zouden later komen want waren niet op voorraad. Eerste product komt netjes binnen. Goed verpakt en geen krasje deukje etc (bordspel) te zien. Heerlijk avondje volgde. Tot mijn grote verrassing stond de postbode vanmorgen met een pakketje vooral de deur. Deze kwam van bookspot.nl. Het was het cadeau dat ik voor kerst had besteld voor mijn vrouw (maar ging er vanuit dat deze later geleverd zou worden) Dat was super.. Wederom perfect verpakt geen enkele schade (film box 5 films) Ik wacht nog geduldig op mijn laatste bestelling. Deze staat aangegeven op 29 december. De combinatie van informatie / producten / kwaliteit en prijs kan ik iedereen aanraden!! Vanuit mijn werk kreeg ik een cadeau bon. Ditmaal geen bol. Com. Maar bookspot.nl. Geen seconde spijt van! Ook raad ik aan om een account te maken, zo heb je een makkelijk overzicht van wat je besteld hebt wanneer het komt en details. Thanks bookspot.nl! Gelukkig en vooral gezond 2021. Voor eventuele lezers van mijn recensie en uiteraard medewerkers van bookspot.nl

Prettig winkelen

Snelle levering goede prijs kwaliteit.

Top.

Alles is goed verlopen.

geweldig

Ik had 22 december hier iets besteld. Vandaag al mogen ontvangen (23 December), ondanks de kerstdrukte!

betrouwbare

goeie en duidelijke website, mooie prijzen Snelle levering

Altijd goede product netjes geleverd

Altijd goede product netjes geleverd

Goed, snel en makkelijk.

Tot nu toe altijd betrouwbaar, netjes en goed geleverd. Twee weken geleden een DVD retour gestuurd ivm schade, doordat de DVD uit de vergrendeling was geraakt onderweg naar mij. Kreeg een nieuwe gestuurd, maar in de verpakking zat een boek. Weer retour gestuurd, en nu afwachten of de juiste wordt opgestuurd. Baal daar wel van, omdat ik nog nooit iets had geretourneerd. En nu niet het juiste product heb gekregen. Moest ik weer naar het verzendpunt voor de retourzending. Dus vandaar maar 4 sterren.

prima op tijd bezorgd en goed verpakt

mijn boeken zien er netjes uit en de beschrijvingen zijn altijd juist

De boeken waren snel binnen op eentje na, onduidelijk wanneer en of die komt

Ik heb verschillende boeken besteld waarbij ik er 1 gratis meegestuurd zou krijgen. Helaas alles ontvangen maar niet het gratis boek. Een mail gestuurd maar helaas nog geen antwoord. Vandaar maar een 6.

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaringen met Bookspot.

De bestellingen komen steeds erg snel. Mijn contacten met de servicebalie zijn erg goed. Snel contact. Zeer vriendelijke en bereidwillige mensen. Ze willen zich duidelijk inzetten en hun klanten het naar de zin maken!

Binnen 24 uur is het bestelde binnen . Zelfs nu met deze drukke dagen voor kerst echte toppers !

De postduif is nog onderweg

Zie voorgaande

alles is naar wens ontvangen

mooie website goede collectie boekenpuzzels enz blijf op de hoogte van uitgave van nieuwe boeken

Boeken waren bij een postnl punt afgeleverd daar ben ik zeer onbeschoft behandeld niet jullie fout maar het joudt me wel tegen nog eens iets te bestellen

Gedeeltelijke bezorging

Gedeelte is nog niet bezorgd

Bookspotfan

Ben weer blij met me bestelling, ondanks december maand is mijn pakketje snel geleverd

Duidelijke produkten met goede produktinformatie en snelle levering.

Zie omschrijving in een zin.

Zeer tevreden !

Netjes verpakt , tevreden over Bookspot

Snel, netjes en volgens afspraak, uitstekend!

Ook al bestel ik het zelf en weet ik wat er gaat komen, toch voelt het iedere keer als een verrassing, als een cadeautje.

Ik ben niet voor niets meer dan 40 jaar lid van deze club. Heb al meer dan 3 verschlilende namen van de deze club meegemaakt!

Snel

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Zie in vak hieronder

Als ik iets bestel of vragen heb ( altijd telefenisch ) word ik ALTIJD KEURIG te woord gestaan. Bestellingen altijd netjes geleverd, soms iets later dan vewacht, maaaaaar voor mij, ZEKER NU, geen probleem. Resume; ben tevreden.

Snel gevonden wat ik zocht met een fijn prijskaartje eraan. Daarna heel snel geleverd. Top service

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.