Bestelling snel en makkelijk

De bestelling werke echt goed en snel nu wacht ik nog op het bezorgen van mijn CD

ik heb geen idee

Dit is een cadeautje voor kerst, dus ik geef het iemand en hoop dat deze persoon het leuk vind. Het leek mij nl. wel wat

Duidelijk.

Bestellen en netjes thuisbezorgd.

Ruime keus voor leuk prijs

Als ik iets specifieks zoek, koop je t bij bookspot goedkoper dan in d winkel. En anders keus genoeg zodat je wel wat leuks vindt.

Goed geregeld

Wat ik wilde hebben was op voorraad en is snel geleverd

Geweldige webshop

Je vindt er echt van alles wat, van cd en dvd....tot games/ boeken Voor iedere smaak en iedere beurs.... Kortom geweldige webshop

snel geleverd.

Prine service!

Super snel geholpen

Heel fijn en pakje heel snel in huis

Ruime keuze, snelle service

Mijn ervaring met bookspot is erg positief. De keuze is reuze en de service is prima.

Goed en snelle bezorging

Snelle bezorging, goede communicatie over de zending. Bestelling kwam in goede staat aan.

Snel geleverd!

Prima, vlot besteld, snel geleverd

Uitstekende behandeling

Snelle levering.

Besteld en de volgende dag al in de bus .

Goedkope winkel met snelle levering

Mooie prijzen. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden.

Top assortiment

Bestelling zeer snel geleverd.

Levering gaat snel

Alleen als iets niet geleverd kan worden van een bestelling gaarne een mailtje

1e boek snel in huis, 2e boek kwam 2 dagen later?

Zal de drukte wel zijn geweest

Snelle goede levering

Zeer tevreden over de snelle en goede levering

Veel keuze en snelle levering

Bookspot heeft heel veel keuze in boeken en dvd's. Daarbij ook leuke kortingen en een snelle levertijd.

Boek was er ondanks de drukke dagen voor kerst snel in huis. Thanks

snel en accuraat afgeleverd

niets negatiefs op aan te merken

Gemakkelijk en voordelig thuis bestellen en ontvangen

Regelmatig krijg ik leuke aanbiedingen per e-mail , waar ik een keuze uit kan maken, die snel en accuraat bezorgd wordt.

Hele goede snelle service ook nadat ik mijn bestelling retour had gezonden.

Mijn bestelling(puzzel) was niet compleet. Retour gezonden en zeer snel werd een nieuw exemplaar verzonden. Toen dat niet afgeleverd werd ,werd er niet moeilijk over gedaan en wederom een nieuw exemplaar gezonden. Een hele fijne service dus.

Altijd een snelle en goede bezorging!

Al jaren lid, begonnen bij boek en plaat , toen ECI, nu Bookspot en nog steeds dik tevreden over alles. Maar soms vergeet ik dat ik nog een tegoed heb en kan ik dat niet terug vinden, vroeger kreeg je een bon, en dan kon je het bon nummer invoeren, maar nu ben ik die mails soms al kwijt!

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.