Duidelijke website, snel geleverd

Website is overzichtelijk, snel geleverd, prettig dat het vaak door de brievenbus past.

Goede prijs-qualiteit verhouding

Snel geleverd tegen een fantastische prijs

Al jaren lid, nog altijd tevreden.

Fijnen aanbiedingen, veel keus, ook op muziekgebied. Levering op de aangegeven tijd.

Mijn bestelling nog niet ontvangen

zeer goed

zeer goede en vlugge levering

Lekker makkelijk

Vandaag besteld, morgen in huis. Niets betalen vooruit, makkelijk achteraf met machtiging en geen verzendkosten. E-Brooks altijd bereikbaar.

Snelle levering en leuk verrassings pakket

snel,makkelijk, goede prijzen

goede site, snelle levering en prima prijzen

handige website en scherpe prijzen

handige website, scherpe prijzen en lage verzendkosten

hartstikke leuke site

Geen problemen met alles.

Altijd snel geleverd en keurig in orde!

Goede service en contac en zeer vlotte levering

Zie boven

Ben zeer content

Jammer , dat alleen de papieren gids niet meer verschijnt

uitstekend goede webshop

Snelle levering en hoog aanbod

Snelle en correcte levering

Bij Bookspot hadden ze alle films die ik wilde hebben.

naar tevredenheid

de service en de te bestellen boeken zijn uitstekend alleen het lidmaatschap systeem etc. laat te wensen over. Hier is het nodige aan te verbeteren. zie mijn opmerkingen en tel contact met jullie. mvrgr Peter ook nu weer geen duidelijkheid wat er met mijn persoonsgegevens gebeurd cq niet gebeurd. NL er staat nergens dat het strikt voor intern gebruik plaats vind wat gebeurd er met mijn IP adres ligt hij op straat als ik toestemming geef. Heel onduidelijk en ik MOET akkoord gaan anders kan ik het niet eens verzenden, schandalig.... Overweeg om hier werk van te maken in het door jullie aangegeven AVG het klopt niet, het is slikken of stikken zou komt het over. Daarom ga ik noodgedwongen akkoord zodat jullie van mijn grieven kennis kunnen nemen Succes ermee

Mooie boeken tegen gunstige prijzen.

Snelle levering, begeleid door adequate informatie. Vaak "ramsj", maar daardoor goedkoop en nog steeds kwalitatief goed.

Ik heb het pakket nog niet

Al jaren geen problemen, deze keer duurt lang , het staat dat pakket nog niet is geleverd bij postnl.

Snel en volgens specificatie geleverd.

Prettig geprijsd en goed verzorgd.

helft bestelling niet geleverd

ik heb twee boeken besteld en betaald en maar eentje geleverd gekregen zonder uitleg of planning wanneer ik andere boek kan verwachten

Goed en snel.

Bij vraag naar een boek krijg ik snel antwoord en de link naar direct bestellen is handig.

prima website met goede service

Al jaren lid van BookSpot en blijf zo op de hoogte van goede en nieuw verschenen literatuur.

Schoonzoon blij meegemaakt

Vlotte levering goed verpakt ..

Uitstekende en snelle verzorging

Uitstekende en snelle verzorging!

Mijn vrouw besteld graag bij jullie.

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.