bestelling bijna 5 maanden vertraagd

bij bestelling stond dat se levertijd iets langer was dan normaal. namelijk 2 weken als snel werd duidelijk dat het vertraagd was. pas ja 5 maanden mijn bestelling gedeeltelijk ontvangen. geef dan bij bestelling aan dat de goederen niet op voorraad zijn en dat het lang kan duren. dan heb ik zelf de keuze om wel of niet de bestelling te plaatsen.

Eerste ervaring goed maar daarna............

Heb 2 keer kort op elkaar vinyl besteld,en kreeg bericht dat ik even geduld moest hebben maar na een tijdje werd bestelling geannuleerd. Kan gebeuren dacht ik. Kort daarna plaatste ik bestelling en weer duurde het véél te lang. Maar zag dat het produkt opeens een stuk duurder was geworden. Na lang wachten weer geannuleerd maar zag wel dat t product nog steeds te bestellen was voor een duurder tarief en wat ik besteld had is natuurlijk nooit gekomen.

BookSpot valt me tegen

Heb nu al twee maal een boek besteld, waar op achteraf bleek dat niet leverbaar was op dat moment en ik er een lange tijd op moest wachten. Normaal zo het ook zo moeten zijn dat de betaling pas gebeurd bij levering en niet gelijk afschrijven bij de bestelling

uitstekend

heb geen negatieve ervaringen. Als er iets niet duidelijk is bel ik en je wordt vriendelijk te woord gestaan

Boeken waren netjes op tijd geleverd. Netjes verpakt.

Helemaal goed

Snelle levering en goede informatie

Tevreden

Fijn boeken snuffelen op de website, en als je besteld is het redelijk snel binnen. Als het langer duurt dan word je heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang en wanneer je je pakket kunt verwachten.

Snel, in goede staat, precies op tijd

Alles helemaal zoals je kunt wensen. Nu nog tijd vinden/maken om te lezen.......

Zeer tevreden .

Nog nooit een probleem gehad met dit bedrijf na al die jaren dat ik al lid ben .

Snel en perfect geleverd

Snel bevestigd en verzonden boekje, keurig stevig verpakt.

Als altijd snel en efficient geleverd

Ik vind wat ik zoek, website werkt snel en gemakkelijk. Veel betaalmogelijkheden. Per omgaande geleverd.

Prettig boeken uit zoeken

De zoek machine voorkeuren uitbreiden met jaar van uitgifte (bij een 2e druk dat dan ook vermelden)

Wat een fantastisch ,lief en vooral behulpzaam mensen werken er bij ,,BOOKSPOT,, en MARGO is de beste!!! Als je klantvriendelijkheid in een bedrijf zoekt , dan vind je dat alles in MARGO . Zo aardig ,behulpzaam en geduldig , altijd goed advies gevend ,moeite doen om een klant zo goed mogelijk te helpen en nooit te beroerd om dat extra te geven door b.v klant netjes volgens afspraak terug te bellen .En geloof me ,dat is in andere bedrijven niet zo vanzelfsprekend ,als je zou denken en zeker niet in de tijd van tegenwoordig . En zijn er problemen met de bestelling, dan zoekt MARGO samen met de klant naar de passende oplossing en rond het pas af als het is opgelost! Ik hoop, dat alle collegas daar een voorbeeld aan nemen ,want zo wil je altijd geholpen worden .Van mij krijgt ze een dikke 10 en hoop voor haar een mooie salarisopslag ,want dat heeft ze in mijn ogen echt verdient. Met hartelijke groeten van een zeer tevreden klant van meer dan dertig jaar !

Kan niet echt beter.

Gemakkelig bestellen en vlotte levering.

gebruiksvriendelijk

Dat vind ik wel heel prettig dat ik bij de betaling eigenlijk niets meer hoef te doen. Het wordt automatisch afgeschreven. Ben vooral filmfan dus op die pagina's ben ik vooral te vinden. Ik vind ze gebruiksvriendelijk, wel jammer dat er nog zo weinig 3D films te koop zijn want daar zoek ik vooral naar. Zelf een verlanglijstje aanleggen is ook fijn.

Redelijk snel bluray aanbiedingen.

Snelle levering en altijd leuke bluray aanbiedingen.

prima kwaliteit-prijsverhouding en bovendien een snelle levering

iedere keer dat ik een boek bestel bij Bookspot.nl ben ik weer blij verrast door de kwaliteit van het boek. Goede uitvoering, zeer de moeite waard.

Gewoon goed

Het bestelde krijg je netjes thuisbezorgd . Het is zo verpakt dat het een stootje kan verdragen , wat heel veel waard is als je ziet hoe sommige bezorgers omgaan met andermans spullen

Alles kwam netjes geleverd en de kwaliteit was zoals belooft. Het is alleen jammer dat een deel van mijn pakket later moest komen, maar dat kan gebeuren. Vandaar een 9/10. Echt goed!

Levering zonder problemen, zoals altijd

Zo lang ik bij Bookspot bestel en dat zijn al heel wat jaren, zijn er geen problemen geweest en ik vind er wat ik hebben wil.

uitstekende verzorging van de bestelling en genoeg keuze

zie boven

Een zeer groot aanbod met een snelle levering

Als ik snel een boek over een bepaald onderwerp nodig heb kan ik haast altijd bij bookspot terecht voor een snelle levering en een scherpe prijs.

Alles ging zoals afgesproken Perfect.

Bestelling gedaan en 's avonds een mail gekregen en de volgende ochtend een mail van Post.nl en ruim op tijd afgeleverd. Top.

Lang gewacht, maar uiteindelijk toch gekomen.

Was lange tijd niet voorradig, maar daar kon Bookspot niets aan doen.

Goede service en boeken niet te duur.

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.