levering postNL bagger slecht

Donderdag track en trace levering bezorgd.Inmiddels 22:19u levering 17:59u.Geen brief in brievenbus of pakket aanwezig.Vrijdag wel gehad maar pakketdoos was in 1 woord zeikend nat.Waar heeft het pakket die ene dag rondgedwaald???

Goede service, redelijk goed assortiment, matige website

Van oudsher goede service en snelle afhandeling. Wat betreft assortiment: de bestsellers zitten er allemaal bij... alleen mijn voorkeuren zijn veranderd. Ik mis o.a. de categorie Urban Fantasy. Vanwege de aanschaf prijs en het niet beschikbaar zijn van Nederlandse vertalingen, ga ik steeds meer ebooks lezen en dan vooral Engels talige. Super fijn dat de ebooks nu ook op direct in iBooks te lezen zijn. Was alleen behoorlijk zoeken om er achter te komen hoe dit werkt. Ik mis goede informatie bij onbekendere en/of Engelse boeken. Soms staat er gewoon helemaal niks bij de omschrijving. Dat nodigt dan toch niet uit om een aankoop te doen?

Bookspot is het modernere ECI

Boeken zijn prima omschreven, al kan het vaak wat duidelijker. Leve,ring gebeurt steeds volgens afspraak / info. Er is 1 punt waarvan ik vind dat het absoluut verbetering verdiend: de zoekfunctie op de site. Ik koop minder en minder snel dan de afgelopen 42 jaar dat ik lid ben (sinds 1978 bij ECI) en dat komt vooral omdat er bij elke zoekopdracht veel te veel onzinnige titels getoond worden! Als ik op bol.com een schrijver zoek dan vind ik die schrijver; bij Bookspot verbaas ik me naar elke zoekopdracht naar het belachelijk aantal oplossingen dat getoond word,

Snel gevonden wat ik zocht.

Ik zocht een bepaald boek voor de Kinderboekenweek en ik moest het snel hebben. Het was er idd de volgende dag, als brievenbuspakje dus ik hoefde er ook niet voor thuis te blijven. Ideaal.

brede keuze en snelle levering!

's Avonds een boek bestelt en de volgende dag in huis!

Kreeg geen bericht van post nl over de dag van bezorging

Ruime keuzes, snelle bezorging. Prima allemaal!

Ben al jaren lid. En ik vind het altijd weer fijn om een mooi boek uit te kiezen uit het ruime assortiment.

Bestellen gaat makkelijk. Website is duidelijk en de levering op tijd

Stipte levering op de afgesproken tijd

goed en vreemd

Ik had twee boeken gelijk besteld. Ik kreeg een boek via de regulieren post als brievenbus pakketje en twee dagen later het ander boek als pakket in een doos waarin ze beide pasten, vreemd en de kosten?

Snelle bezorging

Snelle melding van het bestelde product en levering

Ik heb een dagaanbieding besteld. Het artikel was snel binnen en kwam in goede staat aan.

Prima !

Altijd goede service

Mijn bestelling snel en goed ontvangen

Mijn bestelling snel en goed ontvangen. Altijd goede ervaring.

erg slecht

ik zit bij bookspot voornamelijk voor de DVD'S waarvan het aanbod bedroevend is.

Top afgeleverd

Meestal bestel ik e-books maar deze boeken waren een cadeau. Prima ingepakt. Op tijd bezorgd.

goede online winkel

Goede online winkel met een ruime keus aan boeken en films.

Geen problemen met de bestellingen

De bestellingen zijn altijd prima verzorgd . En netjes op de dag die aangegeven is.

Al 40 jaar lid dat zegt genoeg

Ik raad het iedereen aan

Helemaal goed

Niets aan toe te voegen

Op zich alles prima voor elkaar, mis alleen de mogelijkheid van het kiezen voor een afhaalpunt aangezien ik veel van huis ben.

Vlotte nauwkeurige service

Bij het zoeken van de gewenste titel bleek dat heel snel en efficiënt te lukken. De bezorging was al de volgende dag.

Makkelijke site en snelle levering.

Snel geleverd!

Duidelijke beschrijving, in één keer uitgelezen. Handige tips!

De bezorging was prima op tijd!

Het belangrijkste is dat het boek goed verpakt op tijd bezorgd wordt en dat was het geval.

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.