Goede en goedkope webwinkel

Grote keuze voor iedereen.Ook de nieuwste uitgaven al vlug op voorraad. Prima verzendig en goed verpakt.

fantastisch

prima service

Bevalt heel goed

Gebruik jullie voor Nederlandstalige ebooks en tv-series en af en toe een film. Voor Engelstalige ebooks gebruik ik Apple omdat jullie aanbod daarvoor te klein is en dat is ook logisch want Apple is een wereldspeler en ik heb eenIPhone waar Ik de boeken op lees. Wel een E-reader gehad maar die was binnen 3 jaar stuk en ik doe alles met de IPhone. Heb Amazon nooit gebruikt voor ebooks wel voor tv-series en Prime Video

snelle bezorging, ruime keuze en voordelig

Als vaste klant is het naast de ruime keuze, aantrekkelijk (voordelig) om hier boeken te bestellen

de volgende dag was alles er al!

Makkelijk te bestellen en snel te ontvangen.

Bestelde kort geleden en binnen 2 dagen bezorgt. Verpakking zag er goe en stevig uit. Ga zo door.

goed en mooi

Bookspot een goede webwinkel met een uitgebreid assortiment dus een enorme keuze aan leesvoer en film en muziek, ik ben al zeer lang lid vanaf 1987 voorheen was het eci boek en plaat en nu bookspot en het bevalt mij nog steeds. een aanrader voor iedereen !!!

Alles wat je besteld wordt snel geleverd en is goed verpakt

Bookspot is voor mij een uitstekende DVDspot !

Ondertussen heb ik al meerdere dvd 'complete serie boxen' via Bookspot besteld. De prijzen waren het meest aantrekkelijk in vergelijk met andere bedrijven en de dvd-boxen kwamen in dik stevig goed nauwsluitende verpakkingen, zodat de dvd-boxen daar perfect en ongebutst uitkwamen. Daarnaast vind ik het prettig dat Bookspot met PostNL verzendt, omdat ik dan bijna op het kwartier weet hoe laat ik het pakket kan verwachten.

Overzichtelijk en snel geleverd

De boeken die ik bestel zijn de volgende dag al in huis wat erg fijn is.

keurig snel en goed verzorgd

lekker rustig winkelen vindt ik t grootste voordeel

Makkelijk en snel besteld; volgende dag in huis

Prima, zie boven

Nette, super snelle bezorging

Prima, netjes verpakt, volgende dag in huis

Na twee keer bestellen ben ik zeer tevreden over bestellen - bezorgen. Zeker in voor een volgende keer.

Snel maar wel in meerdere zenndingen

Het zou beter zijn in 1 zending gewoon even wachten en dan alles tegelijk

Makkelijk bestellen

makkelijk bestellen. Nadeel is dat je als trouw lid. Ruim 33 jaar, geen vip lid kan worden zuiver dat je eerst je lidmaatschap op moet zeggen. Nu kan ik dus niet profiteren van de voordelen.

Goede afwikkeling van de bestelling

Ruim voldoende

Bestelling netjes en snel geleverd

Snel en goedkoop

Leuke aanbiedingen. Vooral de dagdeel spreken mij aan

Groot assortiment, keurig netjes en altijd op tijd.

Ik heb best wat besteld door de jaren en nog nooit ontevreden geweest. Dank daarvoor!

Perfecte afhandeling van de bestelling, ondanks dat deze in twee keer moest worden bezorgd.

Het bestellen gaat gemakkelijk, de afhandeling gaat snel, en als door omstandigheden een boek nog niet beschikbaar is komt hij automatisch zo snel mogelijk.

Dik in orde!

Mooie jeus in boeken, snel geleverd en tegen een goede prijs.

Altijd prima, fijne prijs.

Mijn bestellingen zijn altijd keurig naar wens aangekomen. De prijzen zijn altijd scherp dus ik doe hier graag bestellingen!

Duidelijk,levering vlg afspraak

Goede ervaring,gemakkelijk winkelen

Prima en snelle service

Bookspot levert snel en goed.

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.