Ik had een bril besteld bij Bookspot, maar helaas was die niet goed. Binnen paar dagen nieuwe binnen! Superservice en heel blij met mijn bril.

top service

Van mijn bestelde encyclopedie ontving ik maar 1 deel. Na een korte chatsessie werd de volgende dag al de gehele reeks bezorgd. Super!

Tevreden

Vooral blij dat het gekochte artikel zo snel geleverd kon worden, omdat op andere site's minder snel geleverd kon worden. Voor bookspot gekozen, en het was een cadeautje.

van bestelling tot levering prima

Fantastisch service.

Door een fout van de uitgever werd niet de juiste bestelling gestuurd. De volgende dag werd het hele pakket afgeleverd. Prima service!

Goed!

Ik ben al bijna 50 jaar lid van ECI/Bookspot. Dat zegt genoeg lijkt me

Snelle levering van de nieuwste boeken

Vind het iedere keer weer fantastisch om boeken te bestellen bij bookspot , snelle levering en actueel aanbod boeken .

Supersnel en heel veel aanbod.

zie boven

Goede keus, snelle service

Ik heb een aantal goede titels besteld, prettig geprijsd en vlotte levering

Leuke asnbieding

Makkelijk bestellen en redelijk snel geleverd

Top volgens afspraak op tijd geleverd tegen een goede prijs.

Goede ervaringen en betrouwbaar

goede service

Snel binnen en altijd netjes afgeleverd

een fijne ervaring

snelle levering en bezorging snelle en prettige bezorging

goed aanbiedingen en snelle levering

goed aanbiedingen en snelle levering

Doen wat ze beloven,geweldig! betrouwbaar dus.

Koop regelmatig wat de laatste tijd en dan vaak de volgende dag al in,huis. Dezelfde dag al verzonden na aankoop? heel bijzonder dan jullie wel! Mooie prijzen en betrouwbaar.

Heerlijk om boeken uit te zoeken en de aanbevelingen neem ik serieus.Prettig dat je een boek even kunt inzien. Ben na al die jaren lidmaatschap nog uitermate tevreden over Bookspot ( voorheen E.C.i.

Je krijgt wat je verwacht.

Bestellen bij Bookspot.nl gaat heel gemakkelijk en de garantie van op tijd je boek binnen hebben komt iedere keer weer uit.

Gewoon goed

Goed assortiment tegen een goede prijs. Geen rare fratsen. Gewoon goed verpakt, op tijd verstuurd.

Bookspot is een site waar ik graag boeken koop.

Bookspot vind ik een betrouwbare onlinewinkel die best veel boeken te koop aanbied. De verzending is vaak de volgende dag al en goed verpakt in hun speciale doos. Soms zit er wat ruimte in en dan kunnen de boeken verschuiven. Lijkt mij mogelijk deze op te vullen. Dat doen zovelen andere website's en leveranciers ook. Aan de kwaliteit van de boeken is niets aan te merken: Nieuw = NIEUW, dus niet al een beetje gelezen. De prijzen van de artikelen van Bookspot liggen meestal lager dan in een reguliere boekhandel en vaak nog goedkoper. Altijd wel een aantal aanbiedingen. De nieuwsbrieven zijn goed en overzichtelijk. Ik ontvang ze graag.

De keuze maken is ingewikkeld.

Door popups en de moeite om de juiste keuze te kunnen maken is het bestellen doorlopen best tijdrovend als je echt op zoek bent is het echt ingewikkeld.

Ze hebben de meeste mooie boeken, films en muziek.

Ik heb de meeste boeken,film en muziek bij Bookspot (ECI) gekocht die ik in de kast heb staan. Ze zijn vriendelijk en hebben goede service.

Top boeken, top service en mooie prijzen.

Altijd de nieuwste boeken kunnen reserveren. Heel ruim aanbod in alle genres. Fijne service!

Een prachtig orakel deck!

De afbeeldingen zijn prachtig, mooie kleuren, mooie teksten, stevige kaarten in een handig formaat. Ik heb dit deck gekocht voor mijn vriendin, ze heeft net haar man verloren en haar man zijn engel was St. Michael, hoop dat zij veel steun heeft aan deze kaarten.

Ruime keus. Goed betaalbaar en lekker snel

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.