De boeken die ik heb ontvangen hebben kleine beschadigingen. Scheurtjes in bladzijdes en in de cover, beschadigde hoeken. Ik vind dit wel jammer. De bestelling wel snel geleverd

Het bestellen is gemakkelijk en daarbij een goede service.

Ik ben een tevreden lid, maar ik vind het jammer dat de jeugd van tegenwoordig eigenlijk niet zo geïnteresseerd is in lezen. Kan Bookspot misschien een soort van campagne houden om jonge lezers/studenten beter te bereiken? Mij is de mening toegedaan dat de studenten van tegenwoordig 'allergisch zijn voor lappen tekst'. Ik wens Bookspot daarom veel succes.

Uitgebreide keuze , ook in andere talen

Fijn om hier ook Engelse boeken te vinden, vaak tegen concurrerende prijzen. Prettige webshop voor DVD's.

Nog nooit teleurgesteld geweest over de boeken en groot assortiment

Prettig maar helaas informatie gemist ivm vaste klant zijn en geen gratis verzendkosten meer

Goed en snel

Goede producten en snel geleverd

Zo als gewenst...

Veel info over Turkije, waar je nuttige dingen over leest voor vakantie.

Snel kunnen vinden wat ik zoek. Bestellen gaat snel. De levering goed verpakt en super snel bezorgd

Ik bestel al tijden bij bookspot, bestellingen gaan zoals het hoort. Vanwege het aantal boeken dat ik aankoop betaal ik geen verzendkosten en heb ik ledenkorting op boeken. Indien een bestelling is vertraagd dan word je daar keurig van op de hoogte gesteld. Pakketjes passen vaak door de brievenbus dus hoef er ook niet voor thuis te zijn.

Goede afspraak boek was keurig op tijd

Blij met de snelle levering

Onverwacht verjaardag van een 11j jongen- Op zoek naar een leuk geschenk - Even gezocht bij de boeken voor jongeren en jawel een leuk exemplaar gevonden. Nu hopen dat het echt de andere dag geleverd werd. Zo blij dat de postbode de andere middag om 16u aanbelde met mijn pakket. Op tijd voor het feestje

Prima, duidelijk website en gebruiksvriendelijk, vlotte levering, duidelijke informatie over de leve

Ik ben dik tevreden. Duidelijke en gebruiksvriendelijke wesite, snelle levering, goede informatie over de levering!

Levering zoals beloofd

Bestelde boeken waren niet allemaal voorradig. De aangegeven levertijd van drie dagen werd nagekomen. Boeken netjes verpakt ontvangen.

snel en goed

snel en goed

Al jaren lid, goede service

nu positief

Postbode had het pakket in de brievenbus gepropt Ik was niet thuis op het tijdstip

Ben goed opgevangen per telefoon bij Bookspot..

Ben al lid vanaf 1978 en ben uitstekend geholpen door jullie personeel dus kort en bondig prima kontakten met jullie.

Fantastisch geholpen

Door een fout van mij en het niet doorgeven van mijn andere e-mail adres, heeft een zeer vriendelijke dame me uitstekend geholpen en adres aangepast. 2 dagen later had ik het bestelde boek.

....

....

Alhoewel ik mijn plaatselijke boekhandelaar vaak steun koop ik ook graag bij Bookspot. Goeie acties, lage prijzen. Daar ben ik blij mee.

Iets beloven en dan niet leveren, zeer teleurstellend!

Beloven en niet nakomen! Wel meteen bij bestelling betaald. Ik heb dus wel geleverd!

Alles is volgens afspraak geschied.

Zie boven.

Correcte levering

Goede ervaring

vlotte afhandeling

weinig op aan te merken en snelle levering

Bookspot is altijd prima.

Voorheen was ik al 19 jaar lid van ECI wat nu Bookspot is. Dat zegt voldoende.

Mijn thuis haven voor boeken en dvd’s

Bookspot is de place to be voor dvd’s boeken. Bookspot heeft altijd leuke acties, zijn altijd goedkoper dan andere site’s/winkels (uit mijn ervaring) Wordt je een vip dan geniet je meer van de site met extra kortingen en exclusieve aanbiedingen. Het enige wat ik mis is een app.

Noordereinde 56

1243JJ Graveland

0352043107

Over Bookspot.nl

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.