Klantenservice is geweldig!

De klantenservice bij CadeauXperts is geweldig. Ton, de contactpersoon is behulpzaam en snel. Wij bestelden een groot aantal relatiegeschenken tegen een scherpe prijs en deze werden netjes en op tijd geleverd. Dankjewel Ton!

Uitmuntend!

Geweldige service en dank voor het meedenken! Onze klanten hebben we een geweldig geschenk mogen geven mede dankzij CadeauXperts! Wij komen zeker weer op de lijn bij jullie!

Snel en makkelijk

Communicatie was snel en helder, goed afspraken te maken over leveringen en proefdrukken.

Origineel, meedenkend en behulpzaam

Ton heeft ons erg fijn geholpen aan een origineel eindejaarsgeschenk, die dan ook erg goed in de smaak is gevallen bij onze klanten. Van eerste afspraak tot aflevering van het geschenk, Ton was behulpzaam, meedenkend en niets was teveel. Het was een krappe levertijd maar ook dat is ruimschoots behaald. Een absolute aanrader, bedankt team Cadeauxperts!

• Reden Aankoop Duurzaam / MVO

Al jaren onze meedenkende betrouwbare leverancier!

Manon en Ton verzorgen al jaren de relaties geschenken voor onze opdrachtgevers en collega's. In goed overleg komen we altijd tot iets moois. Dit in een voor ons passend gemaakte verpakking

• Reden Aankoop Relatiegeschenk

Uitstekende service, korte doorlooptijd en een perfect eindresultaat.

Wij hebben via CadeauXperts gepersonaliseerde powerbanks laten maken voor ons bedrijf en zijn zeer tevreden over het hele traject. Van het meedenken en het ontvangen van een sample tot een duidelijke offerte voor levering en bedrukking: alles was professioneel en prettig geregeld. Ook de korte doorlooptijd van slechts twee weken bleek geen probleem. Het eindresultaat was van hoge kwaliteit en heeft veel positieve reacties opgeleverd, zowel intern bij collega’s als bij onze partners. Ik kan CadeauXperts dan ook van harte aanbevelen.

• Reden Aankoop Relatiegeschenk

Betrouwbaar, professioneel en unieke geschenken!

Wat een fijne ervaring bij CadeauXperts! Het bestellen ging heel makkelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd, precies zoals beloofd. Wat ik echt waardeer is het meedenken en de nazorg: er werd persoonlijk nagevraagd of alles naar wens was en eventuele vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Top service van begin tot eind, ik bestel hier zeker weer!

• Reden Aankoop Relatiegeschenk

Betrouwbaar, meedenkend en zeer dienstverlenend

De kwaliteit van dienstverlening van dit bedrijf is uitzonderlijk hoog. Vanaf het allereerste contact denkt men mee, komt pro-actief met suggesties en ideeën en komt afspraken na. Zowel het uiteindelijk product (grote keuze van mooie, niet standaard kado's voor verschillende geefmomenten) als de levering zijn uitstekend. Een heel fijne partij om zaken mee te doen.

Super klantgericht !

Wat een geweldig ontvangst kreeg ik bij cadeauXperts, na een leuk oriënterend gesprek zijn we op zoek gegaan naar mooie kerstkado’s voor onze klanten en personeel. Ik het ruime assortiment was het makkelijk kiezen na advies van Ton en Manon was de keuze snel gemaakt. Alles werd keurig gecommuniceerd en de kado’s werden keurig netjes ingepakt en op tijd bezorgd! Top!!

• Reden Aankoop Eindejaarsgeschenk

professioneel, snel, mooi product en zeer vriendelijk

We wisten welk product we zochten en kwamen zo bij CadeauXperts uit. Snelle respons op onze online vraag. Het product was beschikbaar en kon gepersonaliseerd worden. Tijdens proces goede opvolging van Ton. Het eindproduct voldeed aan onze verwachtingen en we kregen zn fijne attentie als dank voor onze bestelling.

Uitstekende service!

Ik heb dit jaar voor onze relaties een mooie Le Creuset wijnkoeler besteld. Ik heb daarbij een hele mooie korting gekregen. Wat ik vooral heel prettig vond was het persoonlijke contact, het meedenken in praktische zaken en de volledige "ontzorging". Het was een kwestie van een adressenbestand aanleveren en de verzending werd tot in de puntjes geregeld. Ik kreeg zelfs een filmpje van het inpakproces zodat ik precies kon zien hoe ons relatiegeschenk er uit zag zoals het bij de ontvanger werd afgeleverd!

• Reden Aankoop Relatiegeschenk

Topservice, heel snel geschakeld!

We hadden een lastminute vraag, die ook nog wat complexer bleek dan initieel gedacht (aarding in België die anders is dan in Nederland), maar Ton heeft ons heel snel en efficiënt geholpen, zodat we de deadline konden halen. De communicatie liep heel vlot, er werd kort op de bal gespeeld. De goodies werden tijdig geleverd en ook heel mooi verpakt.

• Reden Aankoop Relatiegeschenk

Fijn en snel contact, uitstekende producten

Altijd makkelijk om in contact te komen. Producten zijn mooi en zoals besproken. Verkoper komt afspraken na m.b.t. verzend en ontvangst datum. Zeer persoonlijke manier van zakendoen

• Reden Aankoop Anders

top

Vriendelijke vertegenwoordiger, persoonlijke service, leuke en originele ideetjes.

• Reden Aankoop Relatiegeschenk

Aankoop van draadloze oplader telefoon met logo

Mijn ervaring was zeer goed qua contact en snelle reactie. Even alleen ter info: Enige minpuntje van het product zelf is dat de oplader niet blijft staan bij telefoons die niet van apple zijn.

super geholpen

x

• Reden Aankoop Anders

Originele cadeaus

CadeauXperts heeft originele en mooie geschenken. De "award winning" taartschep heeft een prachtig design en is een origineel cadeau om te geven. CadeauXperts pakt alles ook nog eens heel mooi in en verstuurt de geschenken razendsnel.

• Reden Aankoop Relatiegeschenk

Snelle service, levering op tijd.

• Reden Aankoop Eindejaarsgeschenk

Wat een fantastische samenwerking!

Fijn dat we met elkaar een mooi cadeau voor onze medewerkers hebben verzorgd. Dank!

perfect! goede en vriendelijke service

perfect! goede en vriendelijke service

Enome fijne service.

Fijne service, enorm goed geholpen.

top service !

tevreden met de aangeboden service

hartelijk bedrijf!

Het persoonlijke contact met Ton was top en vooral hartelijk. Het product was super mooi! Leuke aanbieding hiervoor ontvangen, prettig zaken doen met Ton. Levertijd liet wel iets langer op zich wachten dan afgesproken, maar kwam ook meer door onverwachte gebeurtenis in Spanje, dus geen slechte review naar Ton en zijn bedrijf

• Deskundigheid N.v.t.

Top service!

Bij cadeauXperts kerstgeschenk voor medewerkers besteld. Het hele proces van het begin tot einde super begeleid door Ton. Ontzettend vriendelijke service en denkt graag mee. Niks is teveel! Heel blij mee, topper is het.

• Reden Aankoop Eindejaarsgeschenk

Duidelijk, accuraat en vriendelijk.

Ton is een zeer aangenaam contactpersoon die alles weet over zijn relatiegeschenken. Samen met hem hebben we dan ook een mooi resultaat verkregen en door de snelle en korte communicatielijn verliep alles zeer vlot. Aanrader!

Zuidbaan 512

2841MD Moordrecht

Over CadeauXperts

Voor de zakelijke creëert CadeauXperts innovatieve, eigentijdse cadeaus, die passen bij het bedrijf en bij het geefmoment. Omdat het krijgen van Waardering de diepst menselijke behoefte is, moeten bedrijfsgeschenken Waardering uitstralen en Erkenning opleveren.