Fantastisch.

De service vind ik uitstekend. Gisteren ontving ik mijn order met als extra zelfs verfhandschoenen en twee roerstaafjes. Heel erg fijn.

zeer goed

snelle levering zoals belooft

Prima product netjes verpakt en met extra's zoals handschoenen en kwast dus gelijk beginnen. Top !

Ik vond jullie een voorbeeld van hoe het zou moeten. Heb naar jullie gebeld omdat ik weer eens (te) spontaan verf had gekocht en ik niet wist hoe ik dit aan moest brengen. Ik kreeg uitleg en bovendien werd mij even een filmpje per email verzonden. Bovendien kreeg ik 3 liter voor de prijs van 2,5 liter, omdat deze niet meer in voorraad was. Het is overigens mooi geworden. Bedankt voor jullie uitstekende service. Dit maak je niet zo heel veel meer mee. groet Wim Willemsen

Snel en keurige levering. In de verpakking verfhandschoenen en een kwast wat een service. Zeker niet onze laatste bestelling.

Meedenken in oplossingen. Top bedrijf!!

Bestelde product was niet direct leverbaar, na telefonisch contact werd een alternatief aangeboden.

Ik had een vraag en die werd direct opgelost. Tevens was de verf in de volume die ik wou niet op voorraad dus kreeg kosteloos een grotere maat als alternatief. Snelle verzending, en een kwast er bij. Top!

Topverf

We gebruiken het op onze beurtvaarder uit 1900

Goed verzorgd fantastische verf en extra verfhandschoenen erbij! Top

Goed dekkende verf en bij 1 laag voldoende dus makkelijk op te brengen.

Topverf, met een topresultaat

Wij hebben de buitenbeits voor onze overkapping gebruikt. Kan niet anders zeggen dat het goeie kwaliteit is die zich perfect laat verwerken! Daarnaast is hij kleurecht en zelfs al in 1 laag dekkend zoals wij hem wilde hebben.

Prima webwinkel, prijstechnisch niet de voordeligste

Snel verzonden, duidelijke site en goede info. Wel zouden ze beter met PostNL of DHL verzenden want het transport duurde 2 dagen

Positieve ervaring

Product bestelt en de volgende dag in huis.

Prima nette levering

Meerdere keren iets besteld, en super netjes geleverd met alle toebehoren

Snel besteld, snel bezorgd

Via dr duidelijke website het artikel besteld en de volgende dag was het binnen. Geen issues dus.

heel goed

de verf is snel bezorgt heel blij mee echt een aanrader

Mijn bestelling op maandag geplaatst en nu vrijdag nog steeds niet gekeverd

Hi Bart we zijn nog steeds op Sicilie. Sorry dat ik niet opnieuw een review heb gegeven. Ik dacht dat mijn bericht aan jullie door jullie zelf zou worden ingetrokken. Als je wilt geef mij de gegevens zodat ik jullie mijn complimenten kan geven. Uitstekende service en nogmaals bedankt. Groet pauline

Supersnelle verzending en goeie prijs

Al vaker besteld bij verfvanniveau Snelle service en afgeleverd met gratis kwast handschoenen en ivm het EK voetbal een oranje hoed

prettig contact

er waren wat problemen met de bezorging maar dit is prima opgelost door Verfvanniveau. Waren goed bereikbaar en gingen er meteen achteraan. Super zaak

Prima product

Product werkt fijn, droogt niet te snel en geeft een mooi eindresultaat!!

Topniveau

Heel goede service. Verf wat ik had besteld was niet op voorraad. Ik werd netjes op de hoogte gehouden . De verf werd gelijk verzonden toen het bij hun binnen was. Verfhandschoenen, kwasten en roerhoutjes kado bij de bestelde verf. De metallicverf (koper) inmiddels gebruikt. Supermooie verf en mooi resultaat. Volgende bestelling komt eraan.

Prima service en communicatie

Goede service, jammer dat er niet voldoende voorraad was bij de bestelling maar verder goede communicatie.

Skype levering en prima spul

Goeie service

Goed advies en snelle advies

Super !!!

Bestellen binnen 2 dagen doosje goed verpakt kwast handschoenen en roerstok je het kan niet beter top service Tip doe er een brochure bij verkoopt goed kan bijvoorbeeld bij ons Multicopy Gouda

Goede snelle levering . Leuk verpakt incl handschoen en kwast !!

Haarbos 1

3953 HA Maarsbergen

Over verfvanniveau.nl

De verven van NIVEAU zijn van Nederlandse bodem en hoge kwaliteit. We doen ons best om maximale service te verlenen aan onze klanten. Door een goed advies en snelle, correcte levering. We zouden het waarderen als u uw ervaring met NIVEAU deelt.