Kleur kwam niet overeen met wat er op de website te zien was

Uiteindelijk is het een proefmonster geworden van 30 euro. Foto's op de website komen niet overeen met de kleur in de pot. Op de muur was het eerder groen dan goud. Verfpot moeten weggooien. Kreeg de pot wel open geleverd. Wel snel geleverd.

snelle levering, goede communicatie en veel en duidelijk info bij de producten op de website!

Werd gelijk door verfvanniveau gebeld nadat ik de bestelling had geplaatst omdat het niet op voorraad was en werd gelijk een alternatief geboden super.

Mijn bestelling snel bezorgd helemaal top

Snelle service & mooie verf

Poos geleden al besteld maar nu pas kunnen gebruiken. Verf is echt mooi. Had de mettalic verf. Geeft n mooi effect en n moderne look. Blokkwast die ik erbij had besteld was helaas niet goed. Der vielen zoveel haren vanaf. Dus die gelijk weggedaan.

Zeer fijn bedrijf

Duidelijke product omschrijving. Dat is voor een consument zeer fijn, dan kan er ook geen misverstand op treden, produktbladen te downloaden.

prima!

komen afspraken na, prima product!

Niets op aan te merken!!

Prima bedrijf... Ze hebben me netjes gebeld toen de bestelling van mijn kant noet helemaal duidelijk was... Snelle levering... allemaal goed en volgens afspraak!!!!!

volgens verwachting

niets te klagen

Super !!

Geweldig van info tot bestellen, tevens de vriendelijkheid en hulp van de medewerker. Top

Goede site en snelle levering.

Bestelling geplaatst, snel geleverd en netjes op tijd.

Fantastisch die polyvine, goed gelukt op onze oude kast.

We hebben onze oude dressoir gedaan met polyvine nootelaar en vergrijst met taupe

Kalkverf voor binnen

Eerste blik gekocht. Prachtig resultaat. Altijd lastig om met matte verf geen enkel streepje te zien, maar bijna gelukt.

Heel goed geholpen

Met veel geduld en vriendelijkheid werden mn vragen telkens weer beantwoord, en fijn product!

Ze leveren wat ze beloven !!

We hebben roestverf gekocht. Ik was wat sceptisch maar het resultaat is zoals beloofd wordt. Dank !!

Top bedrijf erg behulpzaam

Fijn bedrijf en erg hulpvaardig en voor vragen kon ik bellen. niet twijfelen bestel je producten bij dit bedrijf.

echt een top bedrijf. hele goede service en ook adviezen

echt een top bedrijf. hele goede service en ook adviezen

Prima kwaliteit en goede informatie beschikbaar.

Geweldige service en snelle levering

Stucco d’or concreto besteld en toegepast, eerst een liter blik en daarna voor de grote klus meer besteld van dit mooie product. Mijn eerste ervaring is dat het een mooi en makkelijk te verwerken product is met een zeer mooi eindresultaat.

Snelle levering, goed product

Snel geleverd en het product bevalt.

Zeer snelle en goede service

2e keer wat besteld bij jullie. Afhandeling was goed en werd super snel geleverd.

Prima prijs, snelle levering

Meer dan de titel is niet gewenst. Stokje, ja die zat er ook bij. En zelfs een kwast en een setje handschoenen. Gewoon Perfect dus.

Service was goed en snel geleverd.

Dank u voor de gratis toegevoegde handschoenen, kwast en roerhoutje.

Haarbos 1

3953 HA Maarsbergen

Over verfvanniveau.nl

De verven van NIVEAU zijn van Nederlandse bodem en hoge kwaliteit. We doen ons best om maximale service te verlenen aan onze klanten. Door een goed advies en snelle, correcte levering. We zouden het waarderen als u uw ervaring met NIVEAU deelt.