Prima snelle service

Vlotte en correcte levering!

Voor herhaling vatbaar. Vlugge respons op mails. Heel vriendelijk.

Zeer tevreden met product

Super service

Super service! Ik zou hier zeker weer opnieuw bestellen.

Het enige wat niet prettig was dat het bij de buren bezorgd is, 2 x 10ltr is wel een heel groot pakket ! We hadden geen bezorgdatum en tijd ontvangen! Anders waren we thuis geweest!!

Snelle levering. Prima prijs kwaliteit verhouding!!

Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog een keer gebruik maken van verfniveau.nl!

Snelle levering, goede kwaliteit verf.

Bestelde verf blijkt niet op voorraad te zijn

Zeer teleurstellend dat verf die je besteld en betaald niet op voorraad is. Dit is een voor mij zeer negatieve ervaring die helaas nogal eens voorkomt bij webshops die hun voorraadbeheer bewust of onbewust niet op orde hebben. Stel je voor dat je hier transparant over bent. Dan wordt de verf misschien wel elders besteld. Dus niveau? Echt niet!

Prima en snelle levering

Deze verf werkt zeer prettig en dekt goed.

Al 3 bereiken gedaan en nu een 4e..mooi snel geleverd

Super service

Heel vriendelijk en een super service. Ik zou hier altijd weer bestellen!!!!

Snel geleverd, door een prettige bezorgdienst! Kwaliteit van de producten is goed, en de prijs is niet te hoog!

Super geregeld allemaal

Super snelle service!

Na een tijdje op zoek te zijn geweest naar een gouden metallic verf voor de achterwand van onze keuken uiteindelijk terecht gekomen bij Niveau. Nadat ik telefonisch contact heb gehad waren de volgende dag de kleur staaltjes al binnen en hebben we direct de goede kleur kunnen bestellen. We zijn heel blij met de keuze die we hebben kunnen maken door middel van de kleurstalen! Fijne verf en na twee lagen perfect dekkend!

Perfecte service

De verf werd snel geleverd! Helaas de verkeerde kleur maar na 1 e-mail gelijk terug gemaild en gebeld dat we een nieuwe zouden ontvangen! De volgende dag werd het al geleverd. Meer dan tevreden over de service en goede kwaliteit verf! Top!!

Goede en snelle service

Wij kregen snel de kleurstaafjes opgestuurd met een goede uitleg! Erg tevreden over dit bedrijf.

Erg fijn om mee te werken

De dikte van de verf is heel prettig werken en dan heb ik het over de primer als ook over de stucco D'or concreto.

Uitstekend!

Fijne en goede service, na het plaatsen van mijn bestelling kwam ik erachter dat ik de verkeerde kleur had besteld. Een mailtje gestuurd of dit gewijzigd kon worden. Dag daarna werd er telefonisch contact met mij opgenomen en de juiste kleur doorgegeven. Was een zeer vriendelijke meneer die mij te woord stond. De levering was zoals zij op de site beloofden en de verf is heel erg goed, mooie en de verwachte kleur en dekt heel goed. Kreeg er gratis schildershandschoenen bij. Kortom zeer tevreden en zal zeker weer bij hun bestellen.

Expertise en service!

Telefonisch prima advies en hele snelle levering. Inmiddels drie keer iets besteld (ook na 12 uur 's middags) en in alle gevallen de volgende dag in huis. Ze omzeilen de drukte van PostNL met eigen bezorgservice. Product Stucco D'Or op wanden gesmeerd. Fijn dat ik even belde want had niet gezien dat zelfs de primer al op kleur te bestellen is. Superhandig! Inmiddels ook andere materialen besteld.

Super service

Ik had de bestelling super snel in huis en was blij verrast door de meegeleverde handschoenen en mengstokje. De verf voldoet aan de verwachtingen en ik heb inmiddels prachtige gouden accenten in mijn huiskamer. Ben nu nog opzoek naar een andere kleur voor op een muur in de huiskamer en zal deze naar alle waarschijnlijkheid ook weer hier bestellen.

Even gebeld omdat de website voor mij niet helemaal duidelijk was maar vriendelijk tewoord gestaan en super snelle levering. Goede verf!

Keurig

Vlot en netjes.

Goede dekkende verf op gestraald ijzer

Goede verf ook om te spuiten

Goedkoop en snel

Zondags besteld en dinsdags in huis voor de laagste prijs die ik kon vinden op internet. Geen verzendkosten en ook nog wat nuttige dingetjes gratis in het pakket. Wat wil je nog meer ?

Helemaal goed!

Snelle levering, ik was iets vergeten te vermelden, daar werd ik netjes voor gebeld en aangepast.

Haarbos 1

3953 HA Maarsbergen

Over verfvanniveau.nl

De verven van NIVEAU zijn van Nederlandse bodem en hoge kwaliteit. We doen ons best om maximale service te verlenen aan onze klanten. Door een goed advies en snelle, correcte levering. We zouden het waarderen als u uw ervaring met NIVEAU deelt.