Goed potje verf

Stucco d’or concreto Urban Army Green besteld. Snelle service en het juiste advies. En het belangrijkste een mooi resultaat zeer mooi geworden.

Snelle levering & top kwaliteit

Snelle en goede levering, geen beschadigingen!! Goede kwaliteit, doet merknaam eer aan!

Professioneel advies ook buiten kantoortijden

Tijdens onze zoektocht naar iets nieuws zijn wij uitgekomen bij Niveau verf. Alle vragen die wij hadden zijn beantwoord en we hebben goed advies gekregen! Echt super!

Geweldige service en goede kwaliteit. Door goed advies welke verf ik het beste voor mijn woonkamer kon nemen, ziet deze er weer 'gelikt' uit!

service staat hier hoog in het vaandel

Zeer goede/prijs kwaliteit verhouding en producten zijn fijn te verwerken. Goed advies en sevice

Fantastische kwaliteit en advies!

Altijd hele goede ervaringen gehad met de producten en advies!

Duidelijk shop, snelle correct levering

Ik belde met een vraag, direct goed advies. De bestelling was de volgende dag al in huis. Toppie.

Top kwaliteit!!!!

Top service en top spullen

Top verf!

Fijne service en super producten!

Fijn advies en een top service. Schilder vond het ook een fijne verf om mee te werken.

Denken altijd met je mee!

Geven vakkundig advies, staan altijd voor je klaar en niets is teveel! Topbedrijf!

Betere leverancier kunnen we niet wensen!

Denkt altijd met je mee! Levert super snel! En nog belangrijker top kwaliteit!!

Super service en advies

Via facebook ben ik uitgekomen op de site van Niveau. Omdat ik nog wat vragen had heb ik gebeld. Op zaterdag netjes te woord gestaan en super advies! Blij met de service en het resultaat.

Verf met erg mooie glans

Keurig verpakt, snel geleverd en de schilder vond de vers zeer prettig om mee te werken.. Het eindresultaat ziet er schitterend uit. Mooie glans op de verf. Aanrader!

Haarbos 1

3953 HA Maarsbergen

Over verfvanniveau.nl

De verven van NIVEAU zijn van Nederlandse bodem en hoge kwaliteit. We doen ons best om maximale service te verlenen aan onze klanten. Door een goed advies en snelle, correcte levering. We zouden het waarderen als u uw ervaring met NIVEAU deelt.