Netjes tot aan de deur geleverd

Ben te vreden met stucco d'or verf. Nooit meer andere verf. Echt super.

super snelle levering van Rust-Oleum afbijtmiddel! Professioneel verpakt en verzonden. attent: Er was een kwast en handschoenen bijgevoegd! Hier had ik zelf niet aan gedacht bij bestellen

Eerste keer dat ik een bestelling gedaan heb Vol lof hiervoor Paar x tel contact gehad ivm Vraagjes betreffende product Geweldige service Echt een aanrader

Snelle en complete levering!

Na bestelling kreeg ik het gevraagde product de volgende dag. In het doosje zaten naast mijn bestelling ook handschoentjes en een kwast, superservice!!!

Netjes en snel

Snelle en nette reactie op mijn vraag via de app en vervolgens een snelle levering van mijn bestelling. De bestelde roller met afdek kap doet het super. De randen langs het plafond zijn misschien niet zo straks als die van de schilder, maar komen nu wel ik de buurt ;-)

super

super snelle levering! attent: kreeg een extra kwast en handschoenen bij de producten die ik kocht!

zeer snelle en degelijke levering v

Heel tevreden van de supersnelle levering. Ook was het product zeer degelijk ingepakt. Zinsser Bin primer is bovendien een echte kwaliteitsprimer.

Altijd weer een goede keuze om verf te bestellen!! Goede kwaliteit en snelle levering!!

Top.

Goede website. En snel geleverd, keurig verpakt en zelfs een cadeautje erbij. Kom zeker terug.

Snelle levering en goed advies

Vriendelijke medewerkers die onze vragen netjes en en professioneel beantwoordden.

Zeer vlotte en snelle levering.

Duurzame verf en erg speciaal. Leuke ervaring om weer eens iets nieuws te proberen. Vriendelijke groeten uit België

Heb mijn tafeltjes 2 keer gedaan met polyvinewas transparant zien er goed uit maar of het echt niet krast moet ik nog ervaren.

Snelle levering,

Snelle levering, netjes op de hoogte van je bestelling.

geven telefonisch een uitstekend advies

na enig zoekwerk op internet in contact gekomen met een medewerker van Verfvanniveau. Op uitstekende en deskundige wijze verder geholpen in mijn zoektocht voor een speciale verf toepassing. Ook de nadien bestelde goederen zijn goed aangekomen. Het was even experimenteren met de verf en toevoegingen, maar het gehele experiment is goed verlopen. En de spullen zijn gewoon in Nederland verkrijgbaar.........

Supertevreden

Snel geleverd en fijne extra spullen er gratis bij. Een aanrader om hier uw producten te bestellen.

Goed product, geleverd tegen de laagste prijs, levering dag erna, en extra korting ook nog....

Ik had een goed afbijtmiddel nodig om 3 lagen Sikkens topcoatverf van de buitenmuren te verwijderen. Op internet gezocht naar een goed product. Rust-Oleum Nr 1. Groene Verfafbijt kwam naar voren als een heel goed en milieuvriendelijk product. Vervolgens surfen naar shopping en toen kwam VERFVANNIVEAU qua prijs en levertijd bovenaan. dus eerst een klein blik besteld voor te testen, welke de volgende dag is geleverd. Dan het product getest, op de muur gesmeerd en met Kaercher met koud water afgespoten, werkt heel goed, de verf kwam met vellen helemaal los..... Vervolgens 10 x 2,5 liter besteld bij VERFVANNIVEA, En na omgaand overleg via whatsapp, levvering in 2 parten afgesproken, de volgende dag en de rest in overleg enkele dagen daarna. En tot mijn verrassing spontaan nog extra korting gekregen op de bestelling ondanks dat het product al in verkoopactie was. Dus.......op alle punten, prijs, extra korting, service na overleg, en leveringsduur is VERFVANNIVEAU zeer goed. Ik zou niet weten wat beter zou moeten.......

Alles is perfect geleverd

Alles perfect verlopen

Schandalig

Wij hebben vernis besteld om een tegelvloer te behandelen. Ondanks de nodige voorbereidingen en de algeheel conforme uitvoering houdt deze vernis niet. Onze mooie middeleeuwse vloer is hierdoor werkelijk beschadigd want het geheel moet volledig verwijderd worden. Dit kost handen vol geld. We hebben veel ervaring als bouwontwikkelaar met verf maar vernis die niet geschikt is voor tegelvloeren verkopen als watervast/krasvast/enz.. terwijl het aan geen van deze kenmerken voldoet, is ronduit schandalig. We hebben dit gemeld aan de verkoper maar we kregen enkel het advies om een product van hen aan te kopen om de vernis te verwijderen wat wij geenszins gaan uittesten aangezien ons vertrouwen manifest geschonden is. Veel geld en tijd besteed voor een slecht resultaat.

klasse en betrouwbaar

Na de recensies gelezen te hebben, dacht ik: ja, ja, eerst zien dan geloven. Idd zitten de handschoen, spatel en kwast er gewoon bij. Ik vind de service top. Je zegt wat je doet, en je doet wat je zegt, heel mooi. De vervoerder die gekozen word is betrouwbaar alles kan in detail gevolgd worden. De vernis is top, zit zelfs een extra goede uitleg apart bij. Prijs is heel goed. Ik kom hier zeker terug dit bedrijf is echt een aanrader..!!

Snelle levering en hele fijne en goede krijtverf!

Snelle levering en hele fijne en goede krijtverf!

Snelle levering, top

Goede prijs, snelle service en leuk presentje bij de levering .

Goede prijs, vlotte levering

Goed aanbod, scherpe prijzen, vlotte levering

Goed product

Zeer snelle levering en goede service bedankt daarvoor

Verf en kwasten besteld. Prima geleverd. Setje handschoenen erbij was fijn.

Lekker snel.

Goed.

Haarbos 1

3953 HA Maarsbergen

Over verfvanniveau.nl

De verven van NIVEAU zijn van Nederlandse bodem en hoge kwaliteit. We doen ons best om maximale service te verlenen aan onze klanten. Door een goed advies en snelle, correcte levering. We zouden het waarderen als u uw ervaring met NIVEAU deelt.