goede service

snelle levering vd verf (en de benodigde materialen )

Snel verstuurd, veilig ingepakt en met extras (handschoenen, kwast) verzonden. Normaalgesproken doe ik reviews niet vaak maar met deze winkel was ik zo positief verrast! Ik zal hier zeker opnieuw winkelen.

Prima!!!

Op de website van verfvanniveau.nl snel gevonden wat ik zocht. Prijs was voordeliger dan elders. Snel besteld. Mijn bestelling werd supersnel afgeleverd. Er zaten een paar leuke attenties bij. Heel aardig. Ik heb het bedrijf ook nog telefonisch benaderd met een vraag. Super aardig te woord gestaan. Ik ga dit bedrijf zeker onthouden voor een volgende keer.

Scherpe prijs, snelle levering!

Zeer goede verf mooie resultaten!!

Een snelle levering!

Was heel goed

Ze hebben me goede raad gegeven en alles is vlot verlopen.

Top winkel

Verfafbeid gekocht en een dag later al in huis. En tot mijn verbazing zaten er handschoenen en een verfkwast bij. Was een leuke verassing. Top service

Topverf

Verf van Niveau, goede keuze! Goed advies. Goede verzending, verfhandschoenen bij elke verfbus, mooi verzorgd.

goede service, mooi materiaal

Goede klantenservice, snel geleverd en goede producten

Goed advies en super snelle verzending!

Ik had wat vragen over de vernis was en heb een goed advies gehad! De bestelling was de volgende dag al in huis, met wat leuke extraatjes zoals handschoenen, sleutelhanger en roerstokjes! Heel leuk dat dit nog gebeurd!

Ik kreeg niet alleen het bestelde heel snel maar ook andere hulpmiddelen erbij. Geweldig.

Fijne overzichtelijke site

Mijn ervaring met niveau is top Fijne site, hele snelle levering en de metallic muurverf is top mooie kleuren ivm andere merken metallic muurverf ( waterig en niet dekkend)

Kwaliteit spullen

Zeer tevreden over de levering en de kwaliteit. Geweldige dekking en vloeiing.

Pakket service waardeloos

De pakketservice is waardeloos. Na een week pakket nog niet ontvangen. Pakket was ook niet aangeboden bij de buren. Heb het maar retour gestuurd.

Makkelijk bestellen

Goede duidelijke website

Goede service!

Ik denk dat het goed gaat komen

Ik zou eerder een tip willen geven. Ik kan beamen dat jullie snel mail versturen dat er aan mijn bestelling wordt gewerkt maar dat is denk ik niet wat jullie willen horen. Wacht dus even met het vragen om een waardering tot de klant het product thuis heeft. Het product is nog onderweg en dus nog niet in mijn bezit. Verder moet ik aanbevelingen doen die ik (nog) niet kan waarmaken. Ik kan natuurlijk ook wachten tot ik de spullen heb maar ik zou wachten deze mail te sturen.

Zeer behulpzaam

Zeer geduldig en behulpzaam als ik telefonisch informatie wil hebben over de producten.

Mooi product en snel in huis!

goed geprijsd en levering volgens afspraak met extra's

goed geprijsd en levering volgens afspraak met extra's

Het is dat ik graag deze verf wilde...

De website werkte niet goed. Vaak werd de pagina niet geladen, kreeg ik een error melding en ook de zoekmachine van de site welke niet naar behoren. Over de winkel zelf en de inhoud kan ik nog weinig zeggen. Het zag er prima uit. Van de mogelijkheid om uit zoveel verschillende merken de verf te laten mengen werd ik heel blij.

Deskundig advies en snelle levering.

Deskundig advies en snelle levering.

Mijn bestelling werd snel geleverd en met het uitpakken van het pakketje zat er één paar schildershandschoenen en een super fijne verfkwast extra bij!!

Supersnelle levering van mijn bestelling voor een lage prijs

Gisteren heb ik rustoleum verf besteld via de webshop, hier vond ik goede informatie over de verf en de toepassingsmogelijkheden. Via track and trace ben ik netjes op de hoogte gehouden van de levering die ik vandaag (de volgende dag) ontvangen heb. Een leuke attentie is een kwast samen met een paar handschoenen en een sleutelhanger! Ik ga hier zeker nog vaker een bestelling doen.

Verf waarschijnlijk van niveau (maar elders ook verklrijgbaar), de levering zeker niet !

Was op zoek naar (een snelle) leverancier van Polyvine. Kom op de website van Nouveau (voor 14:00uur besteld.... morgen in huis), vind het product, bestel en betaal. Later op de dag een email met sorry is niet op voorraad, verwachten we ieder moment (wel zo fatsoenlijk om dat bij bestelling te melden). Krijg een dag later van een (voor mij) totaal onbekend verzendbedrijf Packs ???? een melding dat het de volgende dag tussen 10:00uur en 18:00 bezorgd zou worden. Ben de hele dag thuis geweest, inmiddels 19:55uur en niemand gezien. Kun je geen planning op maken.

Haarbos 1

3953 HA Maarsbergen

Over verfvanniveau.nl

De verven van NIVEAU zijn van Nederlandse bodem en hoge kwaliteit. We doen ons best om maximale service te verlenen aan onze klanten. Door een goed advies en snelle, correcte levering. We zouden het waarderen als u uw ervaring met NIVEAU deelt.