Verzenden veel te duur als je het daar van moet hebben ben je wel heel klein. spons is goed

Snel en goed geleverd

Het was een goed product en werd snel geleverd. Prima

Perfecte kwaliteit en fijne service

Service op maat.

Uitstekend en verzorgd

Snelle levering en goed verpakt! Was dat maar overal zo!

Alles goed verlopen. Snelle levering en nog wat extra dingen erbij gekregen. Top!

klantvriendelijk

Fantastische service , bestelling door bode niet afgeleverd. Werd zeer snel uitgezocht en terug gebeld. Binnen een dag werd de bestelling opnieuw verstuurd ( tijdstip bezorging mochten we zelfs afspreken ).

Verfvanniveau.nl is een echte aanrader

Kort gebeld met Wilco van verfvanniveau.nl met betrekking tot advies verf afbijt, Vervolgens Rustoleum verfafbijt online besteld en deze werd snel geleverd. Gratis verfhandschoenen, roerstokje en kwast ontvangen. Vandaag het product gebruikt en het werkt fantastisch. Zowel het advies, prijs en levering uitstekend, Verfvanniveau.nl is een echte aanrader,

Geweldig en snel geleverd!

Bestelling was sneller dan verwacht geleverd en heel fijn dat er ook een kwast en handschoentjes bij geleverd werden. Ik was blij verrast!

Goeie service

Bestel hier altijd mijn verniswas! Snel geleverd en goeie service

Oude verf

Ik heb mijn pot kachellak geroerd en geschud zolang ik kon en daar zit een dikke laag tattie verf in waar ik niks mee kan. Mijn ervaring zegt: dit is oude verf die al een tijd op de plank staat

Prima, alles netjes

Prima. Zelfs met kwast en roerstokje erbij

Vlotte levering

Mijn vernis werd vlot en correct geleverd! Er zaten ook leuke gadgets bij! Er was wel niet gecommuniceerd wanneer het pakket geleverd ging worden.

Het product werd snel geleverd, goed verpakt en ik kreeg er nog wat extraatjes bij. Ook heel aantrekkelijk geprijsd.

Maar ik krijg nog wel 13,55 Euro terug van een verkeerd geplaatste order van mij.

snelle en uitstekende service

Ik had zelf een tikfout gemaakt in het postnummer van mijn adres maar ze contacteerden mij zelf om mij dit te melden en recht te zetten. Nadien werd ik prima op de hoogte gehouden over het verder verloop van mijn bestelling. Goeie service!

goede ervaring

fijne mensen waar je een vraag weg kunt leggen en er naar een oplossing wordt gezocht

Super snelle levering

Eerst goed telefonisch advies gehad en daarna een super snelle levering!

Prima geregeld.

Telefonisch perfect geholpen wat het beste zou zijn voor onze tafel te lakken. Levering netjes verpakt en extra handschoenen erbij gekregen!

Snel verzonden en goed verpakt!

Snel verzonden en goed verpakt!

Snelle levering, en je krijgt het compleet toegestuurd, top

Prima en snelle service

Snel besteld en snel geleverd

Bestellen was eenvoudig en geleverd zoals beloofd de volgende dag

Geweldig !

Sorry I need to write in English. I just spoke to Bart, what a nice bloke ! He really knows his stuff and it was a pleasure to chat with him, thanks for the great service.

Mooi dat niet alleen (in mijn geval)de verf geleverd wordt, maar ook een handschoen en een spatel!

Klantvriendelijk bedrijf

Snelle levering en goede prijs

Haarbos 1

3953 HA Maarsbergen

Over verfvanniveau.nl

De verven van NIVEAU zijn van Nederlandse bodem en hoge kwaliteit. We doen ons best om maximale service te verlenen aan onze klanten. Door een goed advies en snelle, correcte levering. We zouden het waarderen als u uw ervaring met NIVEAU deelt.