Super tas, mooi bedankkaartje gekregen!

Een mooi concept van een jonge onderneemster die supergoed op weg is met haar mooie tassen en rugzakken collectie. Actief op Instagram, goede en snelle levering, met leuk " bedankt voor de bestelling" kaartje!!! Ik zeg kijken op de site: Veganbags.nl

Goede service en mooie tassen

Veganbags.nl heeft een prachtig aanbod aan vegan tassen. De producten zijn van goede kwaliteit en de service is erg fijn. Goed verpakt, snelle levertijd en een persoonlijk handgeschreven kaartje.

Goede service en top kwaliteit!

Ik heb online een bestelling geplaatst maar had vragen over het product. Deze via mail gesteld en kreeg direct antwoord met goed advies. Vervolgens besteld en super snel ik huis. Was een cadeautje om uit te pakken. Heel blij met mijn tas van goede kwaliteit! Ik ben heel tevreden!!

Super service

Ik werd goed op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling zich bevind en wanneer het pakketje aan zou komen. Er zat ook een heel lief handgeschreven kaartje bij mijn pakketje en mijn tas is prachtig!

Adequate service, fijne tas

Dit was de eerste keer dat ik een tas bij veganbags heb besteld. Er was zoveel moois dat ik moeilijk kon kiezen. Heel fijn dat de maten van de tassen er helder bij staan. Verder was de verzending duidelijk en liep geen vertraging op. Kortom; ik ben zeer tevreden.

Snelle verzending en top product!

Super blij met mijn HVISK tas, helemaal goed aangekomen en fijn in gebruik! Goede service van de webshop en een snelle verzending.

Superleuk kerstcadeau!!

Geschikt formaat. Al wat ik nodig heb, kan mooi gerangschikt worden...

Heel mooi tasje en snelle levering!

De handtas was zeer snel geleverd en er zat ook een handgeschreven lief briefje bij. Dit vind ik wel een meerwaarde! Het laat zien dat ze de klanten belangrijk vinden. Ook is de tas enorm mooi.

Heel snelle levering Perfect verpakt Leuk briefje erbij

Super service

Prachtige tas, mooi verpakt en snel bezorgd! Ik zou er nog eens een tas bestellen!

Fast and nice

Fast delivered. Very nice backpack and best price on-line

Prachtige stoere vrouwelijke rugzak!

Stoer, vrouwelijk en comfortabel in gebruik!

TOP!

Super snelle verzending, het pakje was heel verzorgd en mooi ingepakt en bevatte zelfs een gepersonaliseerd kaartje! Ik ben tevreden! Zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle service! Leuk ingepakt.

Door t persoonlijk geschreven kaartje heel leuk ontvangen, bedankt!!!

Snelle verzending en bezorging. Mooi product gekocht. Zeer tevreden.

Super leuk!

Ik had een tasje van hvisk op veganbags besteld, de verzending was gratis, het was super leuk ingepakt en de tas was echt super mooi!! Zeker een aanrader

Goede kwaliteit en snelle levering

Besteld voor mijn dochter, maar zij zal het zeker leuk vinden. Vorig jaar ook iets besteld bij Veganbags en dat werd ook goed ontvangen

Erg goed

Erg vlotte service

Een dikke 10

Ik zocht een leuk cadeau voor mijn vrouw voor onder de kerstboom. Omdat ik als man niet zo veel verstand heb van tassen heb ik even contact gezocht met Veganbags. Lenne heeft een keurig en eerlijk advies gegeven. De dag erop werd de tas bij mij afgeleverd. Netjes verpakt in een doosje met een handgeschreven kaartje erbij. Wat wil je nog meer. Vandaar geef ik een dikke tien aan Veganbags.

Mijn handtas werd heel snel tijdens Black Friday geleverd waarbij ik daarbovenop een leuk, handgeschreven tekstje kreeg. Super lief!

Blijmakers!

Super blij met mijn nieuwe tas! Wat een top service, binnen één dag in huis en erg leuk verpakt, zelfs met een persoonlijk briefje! hier zou ik zeker opnieuw een tas gaan bestellen!

Goede service, fijne medewerkers, levering goed op tijd!

Persoonlijk en snel

Bij de bestelling zat een handgeschreven kaart, omdat ik had aangegeven dat het een cadeau was. Leuk en lieve tekst die persoonlijk was. Verder was de levering snel en betrouwbaar.

Het bestellen en de levering gingen super vlot. Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe tas!

Snel en heel vriendelijk. Goede service!

Leuk kaartje erbij!

Langereijt 12

5091JR Oost west en middelbeers

Over Veganbags

Veganbags.nl verkoopt het grootste assortiment veganistische tassen van Nederland. Van praktische vegan rugzakken van Ucon Acrobatics tot aan stijlvolle vegan crossbody tassen van het Deense merk Hvisk. Wat je wensen ook zijn, bij veganbags.nl vindt je een veganistische tas voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een ruime shopper of wil jij liever een compacte crossbodybag, bij Veganbags.nl ben je voor beide aan het juiste adres. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en bestel uw favoriet eenvoudig, veilig en snel online! Dan wordt jou bestelling, indien voorradig, dezelfde werkdag nog aan je verzonden.