Dat is niet goed want deze zouden er wel bij moeten zitten. Heb je contact met ons opgenomen over de missende schroeven want dan sturen we ze uiteraard naar je op.
Dat hoort natuurlijk niet! Heb je contact met ons gezocht want dan lossen we dit op. Zie graag je bericht want een 1 geven is niet zomaar iets. Je mag het ook retour sturen dan krijg je daarvoor je geld retour. Je moet uiteindelijk wel blij worden van het product
Dat is natuurlijk niet goed! Heb je contact hierover met ons gezocht? Zo nee dan zie ik graag je bericht en fotos van het defect. Zodat we het kunnen oplossen
Dat klopt inderdaad dit artikel had een langere levertijd dan normaal. Als het goed is heeft dit onder de prijs gestaan bij het bestellen. In ieder geval excuus voor het ongemak!
Dat is niet goed om te lezen! Wat zouden we beter kunnen doen zie graag je tips!
Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.